RoTab T R&D tablet pers

RoTab T tabletpers is speciaal ontworpen voor de R&D en kleine serieproductiebatchgroottes van 50 g tot 50 kg – Hij is mobiel, heeft weinig ruimte nodig in de ontwikkelingslaboratoria en kan eenvoudig worden verplaatst naar andere inzetlocaties.

Beschrijving

RoTab T R&D tablet pers

RoTab T tablet pers is speciaal ontworpen voor de R&D en kleine serieproductiebatchgroottes van 50 g tot 50 kg – Hij is mobiel, heeft weinig ruimte nodig in de ontwikkelingslaboratoria en kan eenvoudig worden verplaatst naar andere inzetlocaties. Met meer dan 70 geïnstalleerde units wereldwijd is het onze bestseller voor R&D-doeleinden.

De raamflappen met rondomlopende afdichtingselementen beschermen de buitenwereld tegen perskamerstof. Gevoelige laboratoriumapparatuur zoals weegapparatuur wordt bij gebruik van RoTab T 2.0 tabletpers niet aangetast door de demping via rollen en het machineframe.

RoTab T R&D tablet pers geoptimaliseerd voor pre-productiedoeleinden

Via het intuïtief bedienbare, geheel nieuwe BECKHOFF 15″ touchscreen display bedient de gebruiker de software. Dit vergemakkelijkt de analyse van de grote hoeveelheid gegenereerde gegevens zoals die uit het batchprotocol door middel van een overzicht van alle productieparameters en statistieken. De aansluiting op de TabCheck 4(S) / FETTE Checkmaster met zijn volautomatische controle van het tabletgewicht en automatische monstername maakt het hanteren eenvoudig. De opschaling op alle monolaag-tabletpersmodellen kan uitstekend worden gevisualiseerd en via de optionele IQ/OQ-documentatie kan de RoTab T 2.0 volledig worden gevalideerd en worden gebruikt voor productiedoeleinden in het kader van klinische proeven.

De aandrijfmotor met zijn 3,0 KW is ideaal, dankzij de hoge perskracht en lage revolversnelheden. Het afzonderlijk instelbare voorpersstation, de optionele FlexAdapt-rotor met een steekcirkel van 130 mm voor alle ponsformaten van FETTE FS 12 tot EU 1″- 441 en de flexibele vultrechtermaten met dock-on-oplossingen voor alle standaard laadmethoden maken de RoTab T 2.0 zeer interessant voor tabletontwikkeling. Er is geen ingewikkelde vervanging van de rotor nodig. De transparante vulbuis van Schott®-glas vergemakkelijkt de observatie van de productstroom.

Roterende Tabletpers kopen doet u bij Dextools

Wij als Dextools weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een advies niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dextools staan voor kwaliteit, service en oplossinggerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dextools Filtertechniek omvat een brede range van ontstoffingstechniek zoals industriele stofzuigers, mobiel afzuigunits of grote stof afzuig installaties. Deze systemen zijn er ook in de ATEX uitvoeringen. Daarnaast hebben wij een breede range van afzuigbanken of wanden, stoffilters en ventilatoren. Deze systemen zijn voor een grote variëteit aan toepassingen zoals in de levensmiddelenindustrie, chemische, farmaceutische en cosmetische industrie, bouw, metaalverwerkende industrie, diervoederindustrie.

Dextools Procestechniek omvat bulk handeling systemen zoals zakkenleegmachinesbig bag loading en unloading systemen en vacuüm transportsystemen. Deze worden in de chemie, farmacie, food of verwerkende industrie toegepast. Daarnaast hebben wij tabletpersenmetaaldetectorenblister en cartoning machines, camera inspectie systemen en tablet/poeder/vloeistof vullijnen voor de food en farmaceutische industrie.

Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dextools. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

Klik hier voor de datasheet

Contact voor vragen over de RoTab T R&D tablet pers

Wilt u de machinebeschikbaarheid in uw productie verhogen en dit ter plaatse laten demonstreren? Neem dan direct contact op met onze verkoopspecialisten, die graag een afspraak met u maken of individuele vragen over de RoTab T 2.0 beantwoorden. Ook zullen zij u uitleg geven over de modulaire software upgrade mogelijkheden (Basic, R&D en R&D Plus).