Een vacuüm zuigtransport systeem koopt u natuurlijk bij Dextools

Dextools leverd vacuüm zuigtransport systemen voor alle soorten van stortgoed. Variërend van Nano deeltjes en fijn stof met slechts 0,1 micron deeltjesgrootte tot doppen voor flessen. Lichtgewicht vulstoffen van 0,05 kg / l Bulkdichtheid tot heavy metaalpoeders met 10 kg / l. Verder bij uitstek geschikt voor het transporteren van tabletten en capsules.

Procestechniek

Tabletten en capsules transporteren betekent niet alleen de vereiste transportcapaciteit behalen.  Kwalitatieve aspecten, zoals mechanische beschadigingen, randafbrokkeling, krassen, slijtage, verkleuringen (grijze waas) etc., vaak niet met het blote oog zichtbaar, moeten worden uitgesloten.

Volkmann biedt vacuüm zuigtransport systemen met slijtage-vrije contactoppervlakken of speciale FDA-gekeurde schokabsorberende lagen voor zeer gevoelige materialen. Op deze wijze gaan tabletten en capsules rechtstreeks van de productiemachine naar vul – of verpakking installaties. Dit transport is stofvrij.

Wij leveren individueel aangepaste transportsystemen en ook complete systeemoplossingen bv. voor het transporteren en doseren van uitgangsstoffen en API´s. Onze jarenlange ervaring in de chemisch-farmaceutische verwerking van stortmateriaal staat garant voor praktische oplossingen.

Dextools Nederland voor uw vacuüm zuigtransport

Dextools heeft twee afdelingen. Dit zijn de afdelingen filtertechniek en procestechniekFiltertechniek omvat een brede range van stoffilters oplossingen zoals en trilling gereinigde stofafzuiging filters, afzuigarmen, afzuigbanken en ventilatoren voor een grote variëteit aan toepassingen in o.a. de levensmiddelenindustrie, chemische, farmaceutische en cosmetische industrie, bouw, metaalverwerkende industrie, diervoederindustrie.  Procestechniek omvat vacuüm transportsystemen, systemen voor doseren / vullen en sorteren van bulk goederen, legen en vullen van big bags, legen van zakken, verpakken van producten en alles wat erbij komt kijken. 

Wij als Dextools weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een advies niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dextools staan voor kwaliteit, service en oplossinggerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn

Contact over zuigtransport systemen

Wilt u meer informatie over de vacuüm zuigtransport systemen of graag een offerte ontvangen neem dan vrijblijvend contact met ons op.