Vacuüm zuigtransport systemen voor transport van stortgoed

Een vacuüm zuigtransport systeem koopt u natuurlijk bij Dextools

Dextools levert vacuüm zuigtransport systemen voor alle soorten van stortgoed. Variërend van Nano deeltjes en fijn stof met slechts 0,1 micron deeltjesgrootte tot doppen voor flessen. Lichtgewicht vulstoffen van 0,05 kg / l Bulkdichtheid tot heavy metaalpoeders met 10 kg / l. Verder bij uitstek geschikt voor het transporteren van tabletten en capsules.

Procestechniek

Tabletten en capsules transporteren betekent niet alleen de vereiste transportcapaciteit behalen.  Kwalitatieve aspecten, zoals mechanische beschadigingen, randafbrokkeling, krassen, slijtage, verkleuringen (grijze waas) etc., vaak niet met het blote oog zichtbaar, moeten worden uitgesloten.

Volkmann biedt vacuüm zuigtransport systemen met slijtage-vrije contactoppervlakken of speciale FDA-gekeurde schokabsorberende lagen voor zeer gevoelige materialen. Op deze wijze gaan tabletten en capsules rechtstreeks van de productiemachine naar vul – of verpakking installaties. Dit transport is stofvrij.

Wij leveren individueel aangepaste transportsystemen en ook complete systeemoplossingen bv. voor het transporteren en doseren van uitgangsstoffen en API´s. Onze jarenlange ervaring in de chemisch-farmaceutische verwerking van stortmateriaal staat garant voor praktische oplossingen.

Dextools Nederland voor uw vacuüm zuigtransport

Wij als Dextools weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een advies niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dextools staan voor kwaliteit, service en oplossinggerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dextools Filtertechniek omvat een brede range van ontstoffingstechniek zoals industriele stofzuigers, mobiel afzuigunits of grote stof afzuig installaties. Deze systemen zijn er ook in de ATEX uitvoeringen. Daarnaast hebben wij een breede range van afzuigbanken of wanden, stoffilters en ventilatoren. Deze systemen zijn voor een grote variëteit aan toepassingen zoals in de levensmiddelenindustrie, chemische, farmaceutische en cosmetische industrie, bouw, metaalverwerkende industrie, diervoederindustrie.

Dextools Procestechniek omvat bulk handeling systemen zoals zakkenleegmachinesbig bag loading en unloading systemen en vacuüm transportsystemen. Deze worden in de chemie, farmacie, food of verwerkende industrie toegepast. Daarnaast hebben wij tabletpersenmetaaldetectorenblister en cartoning machines, camera inspectie systemen en tablet/poeder/vloeistof vullijnen voor de food en farmaceutische industrie.

Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dextools. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

Contact over zuigtransport systemen

Wilt u meer informatie over de vacuüm zuigtransport systemen of graag een offerte ontvangen neem dan vrijblijvend contact met ons op.