Afzuigbank POLIWOOD_NL

De POLIWOOD afzuigbank wordt gebruikt voor het afzuigen van dampen en stof van nabewerkingen, het afzuigen van houtschuurstof, marmerstofafzuiging en in het algemeen voor afzuiging en filtratie in de machinebouw, gieterijen etc. Deze banken garanderen, dankzij het zorgvuldige ontwerp van de aanzuigsleuven, rook en stofafzuiging voordat ze door de gebruiker kunnen worden ingeademd.

Categorie:

Beschrijving

Afzuigbank POLIWOOD_NL

De POLIWOOD afzuiging bank wordt gebruikt voor het afzuigen van rook en stof uit afwerking, afzuigen van hout schuurstof , marmer afzuiging en in het algemeen voor afzuigen en filtratie in de machinebouw , gieterijen enz POLIWOOD afzuigbanken garanderen, dankzij de Zorgvuldig ontwerp van de zuigspleten, rook- en stofafzuiging voordat ze door de gebruiker kunnen worden ingeademd, waardoor gezondheidsrisico’s worden uitgesloten.

Operatie principe afzuigbank:

De structuur van de POLIWOOD-afzuigbank wordt gevormd door een reeks geschroefde panelen met de juiste afmetingen. De structurele sterkte van de POLIWOOD zuigbanken is bestand tegen belastingen tot 350 kg / m 2 gelijkmatig verdeeld. Het werkblad van de zuigbank kan bekleed zijn met vilt om slijtage of schade aan de verwerkte producten te voorkomen of te voorkomen (op verzoek aluminium of hout). Eventueel uittrekken van het werkblad voor eventuele inspectie indien nodig. Als extra zijn zijwanden verkrijgbaar om verspreiding van het materiaal te voorkomen.

De POLIWOOD-zuigbank is ontworpen om te worden aangesloten op een onderstation voor het filteren van zakken.

AFZUIGBANKEN VAN DEXTOOLS

Wij als Dextools weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een advies niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dextools staan voor kwaliteit, service en oplossinggerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dextools Filtertechniek omvat een brede range van ontstoffingstechniek zoals industriele stofzuigers, mobiel afzuigunits of grote stof afzuig installaties. Deze systemen zijn er ook in de ATEX uitvoeringen. Daarnaast hebben wij een breede range van afzuigbanken of wanden, stoffilters en ventilatoren. Deze systemen zijn voor een grote variëteit aan toepassingen zoals in de levensmiddelenindustrie, chemische, farmaceutische en cosmetische industrie, bouw, metaalverwerkende industrie, diervoederindustrie.

Dextools Procestechniek omvat bulk handeling systemen zoals zakkenleegmachinesbig bag loading en unloading systemen en vacuüm transportsystemen. Deze worden in de chemie, farmacie, food of verwerkende industrie toegepast. Daarnaast hebben wij tabletpersenmetaaldetectorenblister en cartoning machines, camera inspectie systemen en tablet/poeder/vloeistof vullijnen voor de food en farmaceutische industrie.

Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dextools. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

CONTACT

Als u meer informatie of een offerte wilt ontvangen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Afzuigbank POLIWOOD_NL” te beoordelen