By using our website, you agree to the use of our cookies.
By using our website, you agree to the use of our cookies.
0646808297 info@dextools.nl Waarderweg 54 08:00 - 17:00

Afzuigbank POLIWOOD_NL

De POLIWOOD afzuigbank wordt gebruikt voor het afzuigen van dampen en stof van nabewerkingen, het afzuigen van houtschuurstof, marmerstofafzuiging en in het algemeen voor afzuiging en filtratie in de machinebouw, gieterijen etc. Deze banken garanderen, dankzij het zorgvuldige ontwerp van de aanzuigsleuven, rook en stofafzuiging voordat ze door de gebruiker kunnen worden ingeademd.

Category:

Product Description

Afzuigbank POLIWOOD_NL

De POLIWOOD afzuiging bank wordt gebruikt voor het afzuigen van rook en stof uit afwerking, afzuigen van hout schuurstof , marmer afzuiging en in het algemeen voor afzuigen en filtratie in de machinebouw , gieterijen enz POLIWOOD afzuigbanken garanderen, dankzij de Zorgvuldig ontwerp van de zuigspleten, rook- en stofafzuiging voordat ze door de gebruiker kunnen worden ingeademd, waardoor gezondheidsrisico’s worden uitgesloten.

Operatie principe afzuigbank:

De structuur van de POLIWOOD-afzuigbank wordt gevormd door een reeks geschroefde panelen met de juiste afmetingen. De structurele sterkte van de POLIWOOD zuigbanken is bestand tegen belastingen tot 350 kg / m 2 gelijkmatig verdeeld. Het werkblad van de zuigbank kan bekleed zijn met vilt om slijtage of schade aan de verwerkte producten te voorkomen of te voorkomen (op verzoek aluminium of hout). Eventueel uittrekken van het werkblad voor eventuele inspectie indien nodig. Als extra zijn zijwanden verkrijgbaar om verspreiding van het materiaal te voorkomen.

De POLIWOOD-zuigbank is ontworpen om te worden aangesloten op een onderstation voor het filteren van zakken.

AFZUIGBANKEN VAN DEXTOOLS

Wij bieden oplossingen en systemen voor rookafzuiging voor de ventilatie en opvang van talrijke dampen. Onze systemen omvatten dampen zoals: uitlaatgassen van voertuigen, lasrook en olienevel, blootstelling aan productiegevaren beheersen en een comfortabele werkomgeving creëren.

Van individuele stand-alone mobiele zuurkasten tot meerpunts gecentraliseerde filtersystemen, onze oplossingen zijn ontworpen om effectieve controle te bieden over soms gevaarlijke dampen aan de bron. Wat het proces ook is, we hebben de juiste tools voor u om de efficiëntie te maximaliseren en veilig te werken.

CONTACT

Als u meer informatie of een offerte wilt ontvangen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Afzuigbank POLIWOOD_NL” te beoordelen
has been added to the cart. View Cart