By using our website, you agree to the use of our cookies.
By using our website, you agree to the use of our cookies.
0646808297 info@dextools.nl Waarderweg 54 08:00 - 17:00

Slijptafels met afzuiging

Category:

Product Description

Slijptafels met afzuiging

Wij leveren afzuigtafels met een werkoppervlak van 1250 mm, 1500 mm, 1750 mm en 2000 mm. Het werkblad is voorzien van een bodemafzuiging door gaten in het werkblad. Voor de meest efficiënte afzuiging en bescherming van de gezondheid van de werknemer is de tafel uitgerust met een achterste uitlaatwand, die zachte stofdeeltjes uit de ademzone van de werknemer afvoert. Wilt u slijptafels met afzuiging kopen, neem dan contact met ons op.

We richten ons op hoogwaardige tafelbewerkingsonderdelen samen met een hoge mate van bescherming van de werknemer tegen de schadelijke effecten van stof en, last but not least, ons tijdloze ontwerp van producten. Onze afzuigtafels of ook wel slijptafels met afzuiging genoemd kunnen eventueel samen met lokale filterunit G&G Micro JET geleverd worden of in een variant met aansluiting op de centrale stofafzuiging.

Dextools voor al uw Slijptafels met afzuiging

Dextools heeft twee afdelingen. Dit zijn de afdelingen filtertechniek en procestechniek. Filtertechniek omvat een brede range van stoffilters oplossingen zoals en trilling gereinigde stofafzuiging filters, afzuigarmen, afzuigbanken en ventilatoren voor een grote variëteit aan toepassingen in o.a. de levensmiddelenindustrie, chemische, farmaceutische en cosmetische industrie, bouw, metaalverwerkende industrie, diervoederindustrie. Procestechniek omvat vacuüm transportsystemen, systemen voor doseren / vullen en sorteren van bulk goederen, legen en vullen van big bags, legen van zakken, verpakken van producten en alles wat erbij komt kijken.

Wij als Dextools weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een advies niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dextools staan voor kwaliteit, service en oplossinggerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Contact over Slijptafels met afzuiging

Heeft u vragen over slijptafels met afzuiging, neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Slijptafels met afzuiging” te beoordelen
has been added to the cart. View Cart