Slijptafels met afzuiging

Categorie:

Beschrijving

Slijptafels met afzuiging

Wij leveren afzuigtafels met een werkoppervlak van 1250 mm, 1500 mm, 1750 mm en 2000 mm. Het werkblad is voorzien van een bodemafzuiging door gaten in het werkblad. Voor de meest efficiënte afzuiging en bescherming van de gezondheid van de werknemer is de tafel uitgerust met een achterste uitlaatwand, die zachte stofdeeltjes uit de ademzone van de werknemer afvoert. Wilt u slijptafels met afzuiging kopen, neem dan contact met ons op.

We richten ons op hoogwaardige tafelbewerkingsonderdelen samen met een hoge mate van bescherming van de werknemer tegen de schadelijke effecten van stof en, last but not least, ons tijdloze ontwerp van producten. Onze afzuigtafels of ook wel slijptafels met afzuiging genoemd kunnen eventueel samen met lokale filterunit G&G Micro JET geleverd worden of in een variant met aansluiting op de centrale stofafzuiging.

Dextools voor al uw Slijptafels met afzuiging

Wij als Dextools weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een advies niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dextools staan voor kwaliteit, service en oplossinggerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dextools Filtertechniek omvat een brede range van ontstoffingstechniek zoals industriele stofzuigers, mobiel afzuigunits of grote stof afzuig installaties. Deze systemen zijn er ook in de ATEX uitvoeringen. Daarnaast hebben wij een breede range van afzuigbanken of wanden, stoffilters en ventilatoren. Deze systemen zijn voor een grote variëteit aan toepassingen zoals in de levensmiddelenindustrie, chemische, farmaceutische en cosmetische industrie, bouw, metaalverwerkende industrie, diervoederindustrie.

Dextools Procestechniek omvat bulk handeling systemen zoals zakkenleegmachinesbig bag loading en unloading systemen en vacuüm transportsystemen. Deze worden in de chemie, farmacie, food of verwerkende industrie toegepast. Daarnaast hebben wij tabletpersenmetaaldetectorenblister en cartoning machines, camera inspectie systemen en tablet/poeder/vloeistof vullijnen voor de food en farmaceutische industrie.

Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dextools. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

Contact over Slijptafels met afzuiging

Heeft u vragen over slijptafels met afzuiging, neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Slijptafels met afzuiging” te beoordelen