Aanvoerbanden VD1, VD2 en VD3

Beschrijving

Aanvoerbanden VD1, VD2 en VD3

Aanvoerbanden VD1, VD2 en VD3 series zijn ontworpen voor het transporteren van losse, kleine en stukgoederen.

Aanvoerbanden transporteren uw product optimaal naar een andere verwerkingsfaciliteit om de output te maximaliseren en de prestaties stroomafwaarts te verbeteren. De VD aanvoerband bestaat uit een trechter waarvan de grootte wordt bepaald door het product en de benodigde afvoer en schuine transportband, die ervoor zorgt dat het product wordt opgetild en gelijkmatig naar de locatie wordt getransporteerd voor verdere verwerking.

Het volume van de trechter, de breedte van de transportband, de hellingshoek, de vereiste lengte en afmeting van de randen worden individueel bepaald volgens de wensen van de klant. De snelheid van de transportband kan optioneel worden geregeld door een frequentieomvormer.

Het materiaal waarvan de transportband is gemaakt, is afhankelijk van het type product (los, plakkerig, met of zonder verpakking) en andere factoren. Alle onderdelen behalve de transportband zijn gemaakt van AISI 304 roestvrij staal voor de voedingsindustrie.

Dextools, Aanvoerbanden voor het transporteren van losse, kleine en stukgoederen.

Wij als Dextools weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een advies niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dextools staan voor kwaliteit, service en oplossinggerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dextools Filtertechniek omvat een brede range van ontstoffingstechniek zoals industriele stofzuigers, mobiel afzuigunits of grote stof afzuig installaties. Deze systemen zijn er ook in de ATEX uitvoeringen. Daarnaast hebben wij een breede range van afzuigbanken of wanden, stoffilters en ventilatoren. Deze systemen zijn voor een grote variëteit aan toepassingen zoals in de levensmiddelenindustrie, chemische, farmaceutische en cosmetische industrie, bouw, metaalverwerkende industrie, diervoederindustrie.

Dextools Procestechniek omvat bulk handeling systemen zoals zakkenleegmachinesbig bag loading en unloading systemen en vacuüm transportsystemen. Deze worden in de chemie, farmacie, food of verwerkende industrie toegepast. Daarnaast hebben wij tabletpersenmetaaldetectorenblister en cartoning machines, camera inspectie systemen en tablet/poeder/vloeistof vullijnen voor de food en farmaceutische industrie.

Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dextools. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

Contact voor vragen.

Als er vragen zijn kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Aanvoerbanden VD1, VD2 en VD3” te beoordelen