Victory blister machine

De VICTORY blister machine is ontworpen voor maximale verpakkingsflexibiliteit.

Beschrijving

Victory blister machine

De VICTORY blister machine is ontworpen voor maximale verpakkingsflexibiliteit. De servo-aangedreven oscillerende feeder, het servo-aangedreven mechanisme en het geïmproviseerde pick-and-place-mechanisme leiden tot maximale machine-output met een betere nauwkeurigheid voor economisch efficiënte verpakkingen.

Technische kenmerken Victory blister machine

 • Output (Max): 400 blisters/min
 • Werkingswijze: dubbele rijstrook
 • Afdichtingsprincipe: plaatafdichting:
 • Lengte blisterverpakking (max.): 252 mm (248 mm voor ALU ALU)
 • Breedte blisterverpakking (max.): 90 mm (110 mm zonder transportband)
 • Vooruitgang (maximaal): 180 mm
 • Blistervormende diepte (max.): 12 mm
 • Thermovormend materiaal: Gelamineerde Al-folies, PVC, PVC/PVDC, Duplex, Triplex, PVC/Aclar, PP
 • Dekselmateriaal: Hard Al, Zacht Al, Papier Al, CR-folie, Gelamineerd Papier
 • Machinevormsnelheid (max.): 50 cycli/min
 • Machine snijsnelheid (Max): 200 slagen/min
 • PVC-filmbreedte (max.): 260 mm
 • Alu Folie Breedte (Max): 258mm
 • Gewicht: 4500kg

Accupack

Accupack is de toonaangevende fabrikant van wisselstukken voor blisterverpakkingsmachines in Azië. Met jarenlange ervaring met een breed scala aan blisterverpakkingsmachines (zowel Indiaas als geïmporteerd). Het Accupack-team kreeg een diepgaand inzicht in de beperkingen van de tot nu toe beschikbare apparatuur. Het ontwikkelingsteam heeft hun ontwerp op zijn plaats gezet en de blisterverpakkingsoplossing ontwikkeld die de meeste beperkingen en pijnpunten oplost – waardoor het een product is dat een klasse apart is van de momenteel beschikbare producten.

Dextools

Wij als Dextools weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een advies niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dextools staan voor kwaliteit, service en oplossinggerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dextools Filtertechniek omvat een brede range van ontstoffingstechniek zoals industriele stofzuigers, mobiel afzuigunits of grote stof afzuig installaties. Deze systemen zijn er ook in de ATEX uitvoeringen. Daarnaast hebben wij een breede range van afzuigbanken of wanden, stoffilters en ventilatoren. Deze systemen zijn voor een grote variëteit aan toepassingen zoals in de levensmiddelenindustrie, chemische, farmaceutische en cosmetische industrie, bouw, metaalverwerkende industrie, diervoederindustrie.

Dextools Procestechniek omvat bulk handeling systemen zoals zakkenleegmachinesbig bag loading en unloading systemen en vacuüm transportsystemen. Deze worden in de chemie, farmacie, food of verwerkende industrie toegepast. Daarnaast hebben wij tabletpersenmetaaldetectorenblister en cartoning machines, camera inspectie systemen en tablet/poeder/vloeistof vullijnen voor de food en farmaceutische industrie.

Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dextools. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

Contact voor vragen over de Victory blister machine

Heeft u vragen over de Victory of wilt u een offerte aanvragen neem dat vrijblijvend contact met ons op.

Datasheet voor meer informatie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Victory blister machine” te beoordelen