By using our website, you agree to the use of our cookies.
By using our website, you agree to the use of our cookies.
0646808297 info@dextools.nl Waarderweg 54 08:00 - 17:00

Wood BAG filtratie-units

Product Description

Wood BAG filtratie-units

De Wood BAG filtratie-units zijn ontworpen voor kleine en middelgrote timmer- of houtbewerkingswerkzaamheden. De filtratie-units zijn uitgevoerd in het ontwerp van mobiele stofafzuigers, in een massief, industrieel ontwerp. De uitlaattransportventilator is gemaakt van staal, langdurig bestand tegen de effecten van slijtage van het uitlaatmateriaal. 

Het filtergedeelte is ontworpen met een inlaat in het bovenste gedeelte van de filterzak, wat zorgt voor ideale omstandigheden voor het scheiden van afgescheiden stof. Met de luchtstroom van boven naar beneden worden de stofdeeltjes en het zaagsel naar beneden in de opvangzak gedragen. De Wood BAG filtratie-units zijn krachtige assistenten in timmerwerkplaatsen en houtbewerkingsmachines voor één doel. Dankzij de inlaat in het bovenste deel van de filterslang kan de Wood BAG filters hebben een lage drukval en hebben een continue zuigkracht. Filters produceren wij in varianten met een zuigcapaciteit van 1800 m3/h. 3000 m3/u, 5000 m3/u en 7000 m3/u.

Dextools Wood filtratie-units

Dextools heeft twee afdelingen. Dit zijn de afdelingen filtertechniek en procestechniek. Filtertechniek omvat een brede range van stoffilters oplossingen zoals en trilling gereinigde stofafzuiging filters, afzuigarmen, afzuigbanken en ventilatoren voor een grote variëteit aan toepassingen in o.a. de levensmiddelenindustrie, chemische, farmaceutische en cosmetische industrie, bouw, metaalverwerkende industrie, diervoederindustrie. Procestechniek omvat vacuüm transportsystemen, systemen voor doseren / vullen en sorteren van bulk goederen, legen en vullen van big bags, legen van zakken, verpakken van producten en alles wat erbij komt kijken.

Wij als Dextools weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een advies niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dextools staan voor kwaliteit, service en oplossinggerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Contact met vragen Wood BAG filtratie-units

Neem vrijblijvend contact met ons op voor vragen over de Wood filtratie-units.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Wood BAG filtratie-units” te beoordelen
has been added to the cart. View Cart