Zakfilters met gesinterde membraanfilters

Infastaub vult haar assortiment van de Infa-Jet AJN pocketfilterserie aan met een variant met gesinterde membraanfilters. Deze hebben voordelen bij bepaalde taken in vergelijking met conventionele filterzakken gemaakt van z. B. polyester naaldvilt. Infastaub zakfilters van top kwaliteit.

De filterspecialist Infastaub breidt haar assortiment van de Infa-Jet AJN pocketfilterserie uit met een variant met gesinterde membraanfilters. Deze hebben voordelen bij bepaalde taken in vergelijking met conventionele filterzakken gemaakt van z. B. polyester naaldvilt. Het belangrijkste doel van de aanvulling was vooral een nog groter gebruik van droge scheidingsfilterinrichtingen.

Het basislichaam van de gesinterde elementen bestaat uit poreuze, stijve PE-buizen. Een ePTFE-membraan is op hun oppervlak gelamineerd. Dankzij de microstructuur voorkomt dit membraan dat stofdeeltjes in het lichaam dringen en heeft het ook anti-kleef eigenschappen. Daarom zijn de vezelvrije filtermedia bijzonder geschikt voor toepassingen met licht vochtig, hygroscopisch of stroperig / kleverig stof, b.v. B. in de voedings- en farmaceutische industrie.

Desgewenst kunnen de filterelementen in elektrisch geleidende (antistatische) kwaliteit worden vervaardigd, zodat ze in explosiegevaarlijke omgevingen kunnen worden ingezet.

Dextools

Wij als Dextools weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een advies niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dextools staan voor kwaliteit, service en oplossinggerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dextools Filtertechniek omvat een brede range van ontstoffingstechniek zoals industriele stofzuigers, mobiel afzuigunits of grote stof afzuig installaties. Deze systemen zijn er ook in de ATEX uitvoeringen. Daarnaast hebben wij een breede range van afzuigbanken of wanden, stoffilters en ventilatoren. Deze systemen zijn voor een grote variëteit aan toepassingen zoals in de levensmiddelenindustrie, chemische, farmaceutische en cosmetische industrie, bouw, metaalverwerkende industrie, diervoederindustrie.

Dextools Procestechniek omvat bulk handeling systemen zoals zakkenleegmachinesbig bag loading en unloading systemen en vacuüm transportsystemen. Deze worden in de chemie, farmacie, food of verwerkende industrie toegepast. Daarnaast hebben wij tabletpersenmetaaldetectorenblister en cartoning machines, camera inspectie systemen en tablet/poeder/vloeistof vullijnen voor de food en farmaceutische industrie.

Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dextools. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

Wilt u meer informatie over de zakfilters neem dan contact met ons op.