Patroonfilter INFA-JETRON IPF

Patroonfilter van de serie Infa-Jetron AJP (staand filter) wordt gebruikt voor het centraal ontstoffen van machines en werkplekken.

Beschrijving

Patroonfilter voor centrale of decentrale ontstoffing van machines en werkplekken

Patroonfilter van de serie Infa-Jetron AJP (staand filter) wordt gebruikt voor het centraal ontstoffen van machines en werkplekken. Het  is ontworpen voor droog en weinig klevend stof. Alternatieven uit verschillende basismodules van deze serie maken een flexibele aanpassing aan de specificaties van de procestechnologie mogelijk. De basiseenheid heeft slechts 1 m² vloeroppervlak nodig. De filterpatronen worden vervangen door de kant van het ruwe gas om hoogte te besparen. Toegang tot de filterpatronen wordt geboden door een grote deur aan de voorkant.

Standaard ontwerpkenmerken van de patroonfilter

  • Basismodule als stand-alone stofafscheider met trechter, stofbak en pneumatische reinigingsunit
  • Ruimtebesparend compact ontwerp, bijv. Reinigingseenheid geïntegreerd in schone gaskamer
  • Verwisselen van filtermedia naar de kant van het ruwe gas in comfortabele werkhoogte
  • Behuizingssterkte tot +/- 50 mbar g
  • Temperatuurbereik tot 80 ° C

Dextools voor uw patroonfilter

Wij als Dextools weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een advies niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dextools staan voor kwaliteit, service en oplossinggerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dextools Filtertechniek omvat een brede range van ontstoffingstechniek zoals industriele stofzuigers, mobiel afzuigunits of grote stof afzuig installaties. Deze systemen zijn er ook in de ATEX uitvoeringen. Daarnaast hebben wij een breede range van afzuigbanken of wanden, stoffilters en ventilatoren. Deze systemen zijn voor een grote variëteit aan toepassingen zoals in de levensmiddelenindustrie, chemische, farmaceutische en cosmetische industrie, bouw, metaalverwerkende industrie, diervoederindustrie.

Dextools Procestechniek omvat bulk handeling systemen zoals zakkenleegmachinesbig bag loading en unloading systemen en vacuüm transportsystemen. Deze worden in de chemie, farmacie, food of verwerkende industrie toegepast. Daarnaast hebben wij tabletpersenmetaaldetectorenblister en cartoning machines, camera inspectie systemen en tablet/poeder/vloeistof vullijnen voor de food en farmaceutische industrie.

Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dextools. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

CONTACT

Als u meer informatie of een offerte wilt ontvangen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Patroonfilter INFA-JETRON IPF” te beoordelen