Industriële stofafzuigsysteem INFA-JET AJN

Het stofafzuigsysteem INFA-JET is een flexibel modulair systeem voor het continu ontstoffen van machines en werkplekken.

Beschrijving

Industriële stofafzuigsysteem INFA-JET AJN

Op zoek naar een betrouwbaar en efficiënt industriële stofafzuigsysteem voor uw bedrijf? Bij Infastaub bieden wij hoogwaardige oplossingen op maat die voldoen aan de specifieke behoeften van uw industrie.

Onze industriële stofafzuigsystemen zijn ontworpen om een schone en veilige werkomgeving te creëren. Ze verwijderen stof, deeltjes en verontreinigingen uit de lucht, waardoor de luchtkwaliteit wordt verbeterd en de gezondheid van uw werknemers wordt beschermd. Met ons stofafzuigsysteem kunt u voldoen aan de geldende regelgeving op het gebied van arbeidsveiligheid en milieu.

Wat ons systeem onderscheidt, is de geavanceerde technologie die we gebruiken. Onze stofafscheiders zijn uitgerust met krachtige filters die fijne stofdeeltjes effectief afvangen en vasthouden. Dit zorgt voor een efficiënte filtratie en minimaliseert het risico op stofverspreiding in uw bedrijf.

Bovendien zijn onze industriële stofafzuigsystemen energiezuinig en kostenbesparend. Ze zijn uitgerust met efficiënte ventilatoren en geavanceerde regelsystemen die de luchtstroom optimaliseren en energieverbruik verminderen. Dit resulteert in lagere operationele kosten en een verbeterde efficiëntie van uw productieproces.

Bij Infastaub begrijpen ze dat elk bedrijf unieke behoeften heeft. Daarom bieden zij op maat gemaakte oplossingen die kunnen worden aangepast aan uw specifieke vereisten. Onze deskundige engineers werken nauw met u samen om een stofafzuigsysteem te ontwerpen dat perfect aansluit bij uw bedrijfsprocessen.

Onze industriële stofafzuigsystemen zijn vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen. We gebruiken duurzame materialen en voeren uitgebreide kwaliteitscontroles uit om te zorgen voor betrouwbare prestaties en een lange levensduur van onze systemen.

Als u op zoek bent naar een industriële stofafzuigsysteem van topkwaliteit, neem dan contact met ons op. Ons team staat klaar om u te adviseren en te begeleiden bij het selecteren van het juiste systeem voor uw specifieke behoeften. Verbeter de luchtkwaliteit en de veiligheid van uw werkomgeving met een industriële stofafzuigsysteem van Infastaub.

Stofafzuigsysteem INFA-JET

De INFA-JET is een flexibel modulair systeem voor het continu ontstoffen van machines en werkplekken.

De uitgebreide serie is geschikt voor volumestromen van ca. 100 m³ / h tot ca. 25.000 m³ / uur. Vrijwel elke combinatie van design – hoog, laag, rond of rechthoekig – is uitvoerbaar. Tijdens de filtratiefase wordt het reinigen van de filterzakken of geplooide filterelementen in periodieke intervallen gedaan door pulsen van perslucht (straalreiniging).

Met het filter INFA-JET type AJN kan aan bijna alle wensen van de klant worden voldaan – wij realiseren voor u de meest economische oplossing zowel binnen de eisen van de procestechnologie als bij moeilijke ruimtelijke situaties. Bijvoorbeeld:

  • als ontluchtingsfilter met of zonder filterhuis of met secundaire filtertrap
  • zonder of met aangrenzende of flensventilator
  • met stofafvoer via draaiventiel, dubbele pendelklep of stofbak
  • in drukschokbestendig ontwerp respectievelijk met constructieve explosiebeveiliging
  • varianten met één kamer of meerdere kamers

Een Industriële stofafzuigsysteem koopt u bij Dextools

Wij als Dextools weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een advies niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dextools staan voor kwaliteit, service en oplossinggerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dextools Filtertechniek omvat een brede range van ontstoffingstechniek zoals industriele stofzuigers, mobiel afzuigunits of grote stof afzuig installaties. Deze systemen zijn er ook in de ATEX uitvoeringen. Daarnaast hebben wij een breede range van afzuigbanken of wanden, stoffilters en ventilatoren. Deze systemen zijn voor een grote variëteit aan toepassingen zoals in de levensmiddelenindustrie, chemische, farmaceutische en cosmetische industrie, bouw, metaalverwerkende industrie, diervoederindustrie.

Dextools Procestechniek omvat bulk handeling systemen zoals zakkenleegmachinesbig bag loading en unloading systemen en vacuüm transportsystemen. Deze worden in de chemie, farmacie, food of verwerkende industrie toegepast. Daarnaast hebben wij tabletpersenmetaaldetectorenblister en cartoning machines, camera inspectie systemen en tablet/poeder/vloeistof vullijnen voor de food en farmaceutische industrie.

Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dextools. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

CONTACT

Als u meer informatie of een offerte wilt ontvangen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Industriële stofafzuigsysteem INFA-JET AJN” te beoordelen