Silofilter INFA-JETRON AJP

Onze silofilters zijn vervaardigd van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen corrosie, slijtage en hoge temperaturen. Ze zijn ontworpen om langdurig en betrouwbaar te werken, zelfs onder de zwaarste omstandigheden.

Beschrijving

Silofilter INFA-JETRON AJP voor filteren van uw opslagsilo’s

Op zoek naar een hoogwaardig silofilter om stof en verontreinigingen te filteren in uw opslagsilo’s? Bij ons bedrijf bieden we betrouwbare en efficiënte oplossingen om uw silo’s schoon en veilig te houden. Onze silofilters zijn ontworpen met het oog op prestatie, duurzaamheid en betrouwbaarheid.

Een silofilter speelt een essentiële rol in het behouden van de luchtkwaliteit en het voorkomen van stofverspreiding in uw opslagsysteem. Het filtert stofdeeltjes en verontreinigingen uit de lucht die vrijkomen tijdens het vullen en legen van de silo’s. Hierdoor wordt de luchtkwaliteit verbeterd en voorkomt u dat stof zich verspreidt naar de omgeving.

Onze silofilters zijn vervaardigd van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen corrosie, slijtage en hoge temperaturen. Ze zijn ontworpen om langdurig en betrouwbaar te werken, zelfs onder de zwaarste omstandigheden. Daarnaast bieden we silofilters in verschillende maten en configuraties om te voldoen aan de specifieke eisen van uw opslagsysteem.

Onze silofilters zijn uitgerust met geavanceerde filtermedia die een hoog filtratie-efficiëntie bieden. Ze vangen kleine stofdeeltjes en verontreinigingen op, waardoor uw silo’s schoon blijven en de luchtkwaliteit wordt verbeterd. Bovendien zijn onze filters eenvoudig te reinigen en te onderhouden, wat zorgt voor een probleemloze werking van uw silo-installatie.

Wanneer u kiest voor onze silofilters, profiteert u van diverse voordelen. Ze zorgen voor een veilige en gezonde werkomgeving door de verspreiding van stof te minimaliseren. Daarnaast dragen ze bij aan de bescherming van uw producten tegen verontreinigingen en behouden ze de kwaliteit van uw opgeslagen materialen.

Onze silofilters voldoen aan de geldende normen en voorschriften op het gebied van kwaliteit en veiligheid. Ze worden grondig getest op prestaties en duurzaamheid om ervoor te zorgen dat ze aan de hoogste standaarden voldoen.

Als u op zoek bent naar een hoogwaardig silofilter voor uw opslagsysteem, bent u bij ons aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze oplossingen en hoe ze kunnen bijdragen aan een schonere en veiligere werkomgeving. Onze deskundige team staat klaar om u te adviseren en te begeleiden bij het selecteren van het juiste silofilter voor uw specifieke behoeften. Verbeter de efficiëntie en veiligheid van uw opslagsysteem met onze betrouwbare silofilters.

Silofilter INFA-JETRON AJP

Het INFA-JETRON AJP ..4 silofilter maakt gebruik van de sterke punten van de AJB en combineert ze met de identieke flensmaat van het trilfilter AM 204, dat al jaren op veel silo’s is geïnstalleerd. De verbindingsflenzen op de silo’s hoeven niet te worden vervangen als een mechanisch reinigende AM 204 moet worden vervangen door een jetpulsfilter. Met een nieuwe filterinvestering worden deze kosten bespaard.

Ontwerpkenmerken Silofilter INFA-JETRON AJP

  • Topfilter met pneumatische reinigingsunit
  • Standaard +/- 50 mbar, 60 ° C
  • Filterbehuizing van zacht staal
  • Afneembare hoes
  • Wisselen van filtermedia zonder gereedschap
  • Ruimtebesparend compact ontwerp inclusief persluchtopslag geïntegreerd in de schone gaskamer
  • Evenwichtige relatie tussen filteroppervlak en afmetingen van de behuizing om maximale transportprestaties te ondersteunen bij het ontstoffen van pneumatische transportprocessen
  • Optionele filterpatronen of filterzakken
  • Verticale filterwisseling aan de schone gaszijde

Dextools voor al uw silofilter vragen

Wij als Dextools weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een advies niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dextools staan voor kwaliteit, service en oplossinggerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dextools Filtertechniek omvat een brede range van ontstoffingstechniek zoals industriele stofzuigers, mobiel afzuigunits of grote stof afzuig installaties. Deze systemen zijn er ook in de ATEX uitvoeringen. Daarnaast hebben wij een breede range van afzuigbanken of wanden, stoffilters en ventilatoren. Deze systemen zijn voor een grote variëteit aan toepassingen zoals in de levensmiddelenindustrie, chemische, farmaceutische en cosmetische industrie, bouw, metaalverwerkende industrie, diervoederindustrie.

Dextools Procestechniek omvat bulk handeling systemen zoals zakkenleegmachinesbig bag loading en unloading systemen en vacuüm transportsystemen. Deze worden in de chemie, farmacie, food of verwerkende industrie toegepast. Daarnaast hebben wij tabletpersenmetaaldetectorenblister en cartoning machines, camera inspectie systemen en tablet/poeder/vloeistof vullijnen voor de food en farmaceutische industrie.

Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dextools. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

CONTACT

Als u meer informatie of een offerte wilt ontvangen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Silofilter INFA-JETRON AJP” te beoordelen