Patroonfilter INFA-VARIO-JET AJV

Het patroonfilter INFA-VARIO-JET AJV is bijzonder geschikt voor het ontstoffen van pneumatische transportbanden in de bulkgoederenindustrie.

Beschrijving

Patroonfilter voor ontstoffingsprocessen in de bulkgoederenindustrie INFA-VARIO-JET AJV

Het patroonfilter INFA-VARIO-JET AJV is bijzonder geschikt voor het ontstoffen van pneumatische transportbanden in de bulkgoederenindustrie. Onderdelen die in contact komen met het product zijn standaard gemaakt van roestvrij staal.

Door het ronde ontwerp kan het patroonfilter gebruikt worden voor over- / onderdrukken tot +/- 0,5 bar. Het filterprogramma is ook geschikt voor alle vereisten waarbij een product-stof-luchtmengsel zich gedurende een langere periode continu ophoopt; dus ook voor het ontstoffen van mechanische transport- en verwerkingsprocessen.

Ontwerpkenmerken patroonfilter

 • Basiseenheid als bovenfilter bestaande uit
  • gesloten filterkop
  • Filterelementen
  • pneumatische reinigingsunit
  • individueel uitbreidbaar voor flexibele aanpassing aan de behoefte
 • Ruimtebesparend compact ontwerp, inclusief persluchtopslag geïntegreerd in de schone gaskamer
 • Filterbehuizing en alle componenten die in contact komen met het product / stof van roestvrij staal 1.4301
 • Behuizingssterkte tot +/- 50 mbar
 • Behuizingssterkte tot +/- 0,5 bar voor pneumatische of zuig-pneumatische bediening
 • Eenvoudige filterwissel naar de schone gaszijde met snelkoppelingen

Dextools patroonfilter

Wij als Dextools weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een advies niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dextools staan voor kwaliteit, service en oplossinggerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dextools Filtertechniek omvat een brede range van ontstoffingstechniek zoals industriele stofzuigers, mobiel afzuigunits of grote stof afzuig installaties. Deze systemen zijn er ook in de ATEX uitvoeringen. Daarnaast hebben wij een breede range van afzuigbanken of wanden, stoffilters en ventilatoren. Deze systemen zijn voor een grote variëteit aan toepassingen zoals in de levensmiddelenindustrie, chemische, farmaceutische en cosmetische industrie, bouw, metaalverwerkende industrie, diervoederindustrie.

Dextools Procestechniek omvat bulk handeling systemen zoals zakkenleegmachinesbig bag loading en unloading systemen en vacuüm transportsystemen. Deze worden in de chemie, farmacie, food of verwerkende industrie toegepast. Daarnaast hebben wij tabletpersenmetaaldetectorenblister en cartoning machines, camera inspectie systemen en tablet/poeder/vloeistof vullijnen voor de food en farmaceutische industrie.

Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dextools. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

CONTACT

Als u meer informatie of een offerte wilt ontvangen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Patroonfilter INFA-VARIO-JET AJV” te beoordelen