Trilfilter INFA-BOY IFB

Beschrijving

Trilfilter met geïntegreerde ventilator

Het INFA-BOY IFB trilfilter is een klein filter met geïntegreerde ventilator voor het afzuigen van met stof beladen lucht uit machines en werkplekken. De INFA-BOY wordt gebruikt voor werkprocessen met een intermitterende werking.

Ontwerpkenmerken trilfilter

  • Gemotoriseerd reinigingsapparaat
  • Gesloten compact ontwerp met geïntegreerde ventilator, geluiddemper en stofopvanglade
  • Geen persluchtaansluiting nodig
  • Gereedschapsloze vervanging van filterzakken

Opties trilfilter

  • Mobiele unit met rollen
  • Elektronische regeleenheid
  • Explosieveilig ontwerp volgens richtlijn 2014/34 / EU (ATEX)
  • Besturing en motoren voor speciale spanningen, b.v. B. 500 V.
  • Alle behuizingen en ingebouwde onderdelen of componenten die in contact komen met het product / stof van roestvrij staal
  • Filterzakken in verschillende kwaliteiten

Dextools filterinstallaties

Wij als Dextools weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een advies niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dextools staan voor kwaliteit, service en oplossinggerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dextools Filtertechniek omvat een brede range van ontstoffingstechniek zoals industriele stofzuigers, mobiel afzuigunits of grote stof afzuig installaties. Deze systemen zijn er ook in de ATEX uitvoeringen. Daarnaast hebben wij een breede range van afzuigbanken of wanden, stoffilters en ventilatoren. Deze systemen zijn voor een grote variëteit aan toepassingen zoals in de levensmiddelenindustrie, chemische, farmaceutische en cosmetische industrie, bouw, metaalverwerkende industrie, diervoederindustrie.

Dextools Procestechniek omvat bulk handeling systemen zoals zakkenleegmachinesbig bag loading en unloading systemen en vacuüm transportsystemen. Deze worden in de chemie, farmacie, food of verwerkende industrie toegepast. Daarnaast hebben wij tabletpersenmetaaldetectorenblister en cartoning machines, camera inspectie systemen en tablet/poeder/vloeistof vullijnen voor de food en farmaceutische industrie.

Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dextools. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

CONTACT

Als u meer informatie of een offerte wilt ontvangen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Trilfilter INFA-BOY IFB” te beoordelen