Schroeftransporteurs

Beschrijving

Schroeftransporteurs of ook wel doseerschroeven genoemd.

Dextools is wereldwijd toonaangevende leverancier van schroeftransporteurs en doseerschroeven, met meer dan een 100 units geleverd in vier decennia, Dextools biedt schroeftransporteurs en doseerschroeven op maat gemaakt voor specifieke doeleinden voor diverse industrieën.

Schroeftransporteurs voor bulkmateriaal te transporteren

Wanneer u op zoek bent naar een manier om uw bulkmateriaal te transporteren, vindt u bij Dextools talloze mogelijkheden. Onze schroeftransporteurs zijn open systemen die desgewenst afsluitbaar zijn met een scharnierend deksel. Deze ontwikkelen wij in diverse soorten en maten, aansluitend bij uw wensen. Het grote voordeel van de trogschroeven is dat ze eenvoudig te reinigen zijn, een kritische factor in processen met veel productwisselingen.

Wij hebben ook andere typen schroeftransporteurs; onze kokerschroeven zijn gesloten systemen die ingezet worden in tal van branches. Onder andere de fabrikanten die werken in de voedingsindustrie, farmacie, chemie en kunststofproductie hebben veel baat bij onze schroeftransporteurs. Kokerschroeven zijn onder een hoek van 90 graden opstelbaar en maken zo verticaal transport mogelijk.

Berekende kwaliteit

Met het 3D Cad programma berekenen onze engineers de invloeden van interne en externe krachten op de transportschroeven. Onze kokerschroeven hebben goede drukvaste eigenschappen. Wilt u gebruik maken van onze schroeftransporteurs? Onze verkoopadviseurs begeleiden u door het proces van ontwikkeling en productie, zodat dit gebeurt volgens uw wensen. Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden die wij bieden op het gebied van schroeftransporteurs?

Voordelen van de schroeftransporteurs

  • Simpel en robuust design
  • Ruimtebesparend
  • Probleemloos transporteren van nat, vezelig en kleverig materiaal
  • Lage onderhoudskosten
  • Lange lengtes mogelijk
  • Volledig gesloten deksels tegen vervelende luchtjes

Dextools, passie voor techniek

Wij als Dextools weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een advies niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dextools staan voor kwaliteit, service en oplossinggerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dextools Filtertechniek omvat een brede range van ontstoffingstechniek zoals industriele stofzuigers, mobiel afzuigunits of grote stof afzuig installaties. Deze systemen zijn er ook in de ATEX uitvoeringen. Daarnaast hebben wij een breede range van afzuigbanken of wanden, stoffilters en ventilatoren. Deze systemen zijn voor een grote variëteit aan toepassingen zoals in de levensmiddelenindustrie, chemische, farmaceutische en cosmetische industrie, bouw, metaalverwerkende industrie, diervoederindustrie.

Dextools Procestechniek omvat bulk handeling systemen zoals zakkenleegmachinesbig bag loading en unloading systemen en vacuüm transportsystemen. Deze worden in de chemie, farmacie, food of verwerkende industrie toegepast. Daarnaast hebben wij tabletpersenmetaaldetectorenblister en cartoning machines, camera inspectie systemen en tablet/poeder/vloeistof vullijnen voor de food en farmaceutische industrie.

Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dextools. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

Contact voor vragen over schroeftransporteurs

Hebt u toch nog vragen over onze transportschroeven? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Onze verkoopadviseurs helpen u graag verder. Wanneer u een bestelling wilt plaatsen, kunt u rekenen op professionele ondersteuning en een gedegen advies.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Schroeftransporteurs” te beoordelen