By using our website, you agree to the use of our cookies.
By using our website, you agree to the use of our cookies.
0646808297 info@dextools.nl Waarderweg 54 08:00 - 17:00

Schroeftransporteurs

Category:

Product Description

Schroeftransporteurs of ook wel doseerschroeven genoemd.

Dextools is wereldwijd toonaangevende leverancier van schroeftransporteurs en doseerschroeven, met meer dan een 100 units geleverd in vier decennia, Dextools biedt schroeftransporteurs en doseerschroeven op maat gemaakt voor specifieke doeleinden voor diverse industrieën.

Schroeftransporteurs voor bulkmateriaal te transporteren

Wanneer u op zoek bent naar een manier om uw bulkmateriaal te transporteren, vindt u bij Dextools talloze mogelijkheden. Onze schroeftransporteurs zijn open systemen die desgewenst afsluitbaar zijn met een scharnierend deksel. Deze ontwikkelen wij in diverse soorten en maten, aansluitend bij uw wensen. Het grote voordeel van de trogschroeven is dat ze eenvoudig te reinigen zijn, een kritische factor in processen met veel productwisselingen.

Wij hebben ook andere typen schroeftransporteurs; onze kokerschroeven zijn gesloten systemen die ingezet worden in tal van branches. Onder andere de fabrikanten die werken in de voedingsindustrie, farmacie, chemie en kunststofproductie hebben veel baat bij onze schroeftransporteurs. Kokerschroeven zijn onder een hoek van 90 graden opstelbaar en maken zo verticaal transport mogelijk.

Berekende kwaliteit

Met het 3D Cad programma berekenen onze engineers de invloeden van interne en externe krachten op de transportschroeven. Onze kokerschroeven hebben goede drukvaste eigenschappen. Wilt u gebruik maken van onze schroeftransporteurs? Onze verkoopadviseurs begeleiden u door het proces van ontwikkeling en productie, zodat dit gebeurt volgens uw wensen. Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden die wij bieden op het gebied van schroeftransporteurs?

Voordelen van de schroeftransporteurs

  • Simpel en robuust design
  • Ruimtebesparend
  • Probleemloos transporteren van nat, vezelig en kleverig materiaal
  • Lage onderhoudskosten
  • Lange lengtes mogelijk
  • Volledig gesloten deksels tegen vervelende luchtjes

Dextools, passie voor techniek

Ons breed pakket aan proces techniek en filter techniek leveren wij aan de vakhandel, andere wederverkopers en eindgebruikers. Naast het snel leveren van standaard producten hebben wij alle middelen in huis voor het leveren van maatwerk. Neem contact op met één van onze medewerkers voor advies, offerte of (hulp) bij een order. Wij adviseren u graag in de aanschaf en gebruik van de juiste proces uitrusting, verpakkingsmachines, stofafzuiging, beladingsbalgen, ventilatiesystemen, industriële filters, luchtreiniging en ontstoffings oplossingen. Bekijken hieronder de afdelingen van Dextools.

Contact voor vragen over schroeftransporteurs

Hebt u toch nog vragen over onze transportschroeven? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Onze verkoopadviseurs helpen u graag verder. Wanneer u een bestelling wilt plaatsen, kunt u rekenen op professionele ondersteuning en een gedegen advies.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Schroeftransporteurs” te beoordelen
has been added to the cart. View Cart