Silofilter INFA-JETRON AJB

Beschrijving

Volautomatisch silofilter voor het afzuigen van de uitlaatlucht uit pneumatisch gevulde silo’s of containers.

Het INFA-JETRON AJB silofilter is een volautomatisch silofilter voor het afzuigen van de uitlaatlucht uit drukpneumatisch gevulde silo’s of containers. De eenvoudige bediening tijdens montage en onderhoud, de robuustheid en betrouwbaarheid evenals de lage prijs hebben onze klanten overtuigd sinds de introductie van het filter. Er is ook een speciale versie voor lage temperaturen tot -40 ° C beschikbaar, evenals een versie voor levensmiddelen waarin alle componenten die in contact komen met het product zijn goedgekeurd in overeenstemming met de regelgeving EU 1935/2004 en EU 10/2011.

Ontwerpkenmerken Silofilter INFA-JETRON AJB

 • Silofilter met pneumatische reinigingsunit
 • Patroon- / zakfilter met pneumatische jetpulsreiniging voor continu gebruik
  • Standaard: +/- 50 mbar, tot 60 ° C
 • Filterbehuizing van roestvrij staal
 • Opvouwbare weerkap
 • Wisselen van filtermedia zonder gereedschap
 • Evenwichtige verhouding tussen filteroppervlak en behuizingafmetingen om maximale transportcapaciteiten te ondersteunen
 • Optionele filterpatronen of filterzakken

Opties Silofilter INFA-JETRON AJB

 • Explosieveilig ontwerp volgens richtlijn 2014/34 / EU (ATEX)
 • Elektronische regeleenheid voor tijdgestuurde of verschildrukgestuurde filterreiniging met naloop
 • Alle behuizingen en installatiedelen die in contact komen met het product / stof van roestvrij staal
 • Heet gas versie tot 80 ° C
 • Filtermedia in verschillende kwaliteiten (bijv. Voedselveilig volgens verordening EU 1935/2004 en EU 10/2011)
 • Extra geluidsreducerende apparatuur voor gebruik in geluidsgevoelige omgevingen

Dextools voor al uw silofilter vragen

Wij als Dextools weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een advies niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dextools staan voor kwaliteit, service en oplossinggerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dextools Filtertechniek omvat een brede range van ontstoffingstechniek zoals industriele stofzuigers, mobiel afzuigunits of grote stof afzuig installaties. Deze systemen zijn er ook in de ATEX uitvoeringen. Daarnaast hebben wij een breede range van afzuigbanken of wanden, stoffilters en ventilatoren. Deze systemen zijn voor een grote variëteit aan toepassingen zoals in de levensmiddelenindustrie, chemische, farmaceutische en cosmetische industrie, bouw, metaalverwerkende industrie, diervoederindustrie.

Dextools Procestechniek omvat bulk handeling systemen zoals zakkenleegmachinesbig bag loading en unloading systemen en vacuüm transportsystemen. Deze worden in de chemie, farmacie, food of verwerkende industrie toegepast. Daarnaast hebben wij tabletpersenmetaaldetectorenblister en cartoning machines, camera inspectie systemen en tablet/poeder/vloeistof vullijnen voor de food en farmaceutische industrie.

Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dextools. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

CONTACT

Als u meer informatie of een offerte wilt ontvangen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Silofilter INFA-JETRON AJB” te beoordelen