Dankzij de juiste ontwerpsoftware en de fabricage op basis van computergestuurde machines zijn wij in staat ponsen en matrijzen te leveren met alle complexe vormen en vormen.

De enige beperking kan de mechanische sterkte van de tooling en procesbeperking tijdens tabletcompressie zijn. We werken graag samen met zowel marketing- als R&D-afdelingen van onze klanten om de nieuwe tabletvormen en -vormen te ontwikkelen. Onze ervaren ingenieurs kunnen een op maat gemaakt tabletontwerp in 2D- en 3D-formaat leveren. Al onze klanten kunnen toegang krijgen tot onze eigen tabletontwerpsoftware – TabGen – om hun eigen ontwerpideeën te controleren.

Dextools

Wij als Dextools weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een advies niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dextools staan voor kwaliteit, service en oplossing gerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn

Dextools heeft twee afdelingen. Dit zijn de afdelingen filtertechniek en procestechniek. Filtertechniek omvat een brede range van stoffilters oplossingen zoals en trilling gereinigde stofafzuiging filters, afzuigarmen, afzuigbanken en ventilatoren voor een grote variëteit aan toepassingen in o.a. de levensmiddelenindustrie, chemische, farmaceutische en cosmetische industrie, bouw, metaalverwerkende industrie, diervoederindustrie. Procestechniek omvat vacuüm transportsystemen, systemen voor doseren / vullen en sorteren van bulk goederen, legen en vullen van big bags, legen van zakken, verpakken van producten en alles wat erbij komt kijken.

Contact voor vragen over ponsen en matrijzen voor exotisch gevormde tabletten

Heeft u vragen over de ponsen en matrijzen of wilt u een offerte aanvragen neem dat vrijblijvend contact met ons op.