Ponsen en matrijzen voor exotisch gevormde tabletten

Dankzij de juiste ontwerpsoftware en de fabricage op basis van computergestuurde machines zijn wij in staat ponsen en matrijzen te leveren met alle complexe vormen en vormen.

De enige beperking kan de mechanische sterkte van de tooling en procesbeperking tijdens tabletcompressie zijn. We werken graag samen met zowel marketing- als R&D-afdelingen van onze klanten om de nieuwe tabletvormen en -vormen te ontwikkelen. Onze ervaren ingenieurs kunnen een op maat gemaakt tabletontwerp in 2D- en 3D-formaat leveren. Al onze klanten kunnen toegang krijgen tot onze eigen tabletontwerpsoftware – TabGen – om hun eigen ontwerpideeën te controleren.

Ponsen en matrijzen koopt u natuurlijk bij Dextools

Wij als Dextools weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een advies niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dextools staan voor kwaliteit, service en oplossinggerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dextools Filtertechniek omvat een brede range van ontstoffingstechniek zoals industriele stofzuigers, mobiel afzuigunits of grote stof afzuig installaties. Deze systemen zijn er ook in de ATEX uitvoeringen. Daarnaast hebben wij een breede range van afzuigbanken of wanden, stoffilters en ventilatoren. Deze systemen zijn voor een grote variëteit aan toepassingen zoals in de levensmiddelenindustrie, chemische, farmaceutische en cosmetische industrie, bouw, metaalverwerkende industrie, diervoederindustrie.

Dextools Procestechniek omvat bulk handeling systemen zoals zakkenleegmachinesbig bag loading en unloading systemen en vacuüm transportsystemen. Deze worden in de chemie, farmacie, food of verwerkende industrie toegepast. Daarnaast hebben wij tabletpersenmetaaldetectorenblister en cartoning machines, camera inspectie systemen en tablet/poeder/vloeistof vullijnen voor de food en farmaceutische industrie.

Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dextools. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

Contact voor vragen over ponsen en matrijzen voor exotisch gevormde tabletten

Heeft u vragen over de ponsen en matrijzen of wilt u een offerte aanvragen neem dat vrijblijvend contact met ons op.