INFA-MAT AM stofafzuigsysteem

De INFA-MAT AM is gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen de zware omstandigheden van industriële omgevingen. Het is ontworpen om effectief stof en verontreinigingen te scheiden en te voorkomen dat ze het stofafzuigsysteem verstoppen. Dit resulteert in een probleemloze werking en minimaliseert de downtime van uw productieproces.

Beschrijving

INFA-MAT AM stofafzuigsysteem

Op zoek naar een betrouwbare en duurzame stofafzuigsysteem? Maak kennis met de INFA-MAT AM, een hoogwaardige filter die speciaal is ontworpen om verstoppingen te voorkomen en de efficiëntie van uw stofafzuigsysteem te verbeteren. Met de INFA-MAT AM kunt u ononderbroken werking en optimale prestaties garanderen.

De INFA-MAT AM is gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen de zware omstandigheden van industriële omgevingen. Het is ontworpen om effectief stof en verontreinigingen te scheiden en te voorkomen dat ze het stofafzuigsysteem verstoppen. Dit resulteert in een probleemloze werking en minimaliseert de downtime van uw productieproces.

De INFA-MAT AM is eenvoudig te installeren en te onderhouden. Het kan worden aangepast aan de specificaties van uw stofafzuigsysteem en biedt een perfecte pasvorm. Het regelmatig reinigen en onderhouden van de mat zorgt voor een optimale werking en verlengt de levensduur van uw stofafzuigsysteem.

Naast het voorkomen van verstoppingen, draagt de INFA-MAT AM ook bij aan een verbeterde luchtkwaliteit. Door de effectieve scheiding van stof en verontreinigingen zorgt de mat ervoor dat schone lucht wordt afgevoerd, wat resulteert in een gezondere werkomgeving voor uw medewerkers en het voldoen aan de geldende veiligheidsvoorschriften.

Bij de keuze voor de INFA-MAT AM kunt u vertrouwen op de kwaliteit en betrouwbaarheid van ons product. Onze antiverstoppingsmatten worden vervaardigd volgens de hoogste normen en worden ondersteund door uitstekende klantenservice. Wij streven ernaar om aan uw verwachtingen te voldoen en te zorgen voor een probleemloze integratie van de mat in uw stofafzuigsysteem.

Optimaliseer de prestaties van uw stofafzuigsysteem en minimaliseer verstoppingen met de INFA-MAT AM. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe deze hoogwaardige antiverstoppingsmat uw bedrijf kan helpen groeien. Ons team van experts staat klaar om u te adviseren en te begeleiden bij het kiezen van de juiste oplossing voor uw specifieke behoeften. Investeer in de INFA-MAT AM en geniet van een probleemloze werking van uw stofafzuigsysteem.

Kenmerken stofafzuigsysteem INFA-MAT AM

  • Zakfilter met mechanische reiniging voor discontinue werking
  • Basismodule bestaande uit een filtereenheid met een gemotoriseerd reinigingsapparaat
  • Behuizingssterkte tot +/- 35 mbar, tot 60 ° C
  • Geen persluchtaansluiting nodig
  • Wisselen van filterzak zonder gereedschap

Dextools weet meer over het filter INFA-MAT AM

Wij als Dextools weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een advies niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dextools staan voor kwaliteit, service en oplossinggerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dextools Filtertechniek omvat een brede range van ontstoffingstechniek zoals industriele stofzuigers, mobiel afzuigunits of grote stof afzuig installaties. Deze systemen zijn er ook in de ATEX uitvoeringen. Daarnaast hebben wij een breede range van afzuigbanken of wanden, stoffilters en ventilatoren. Deze systemen zijn voor een grote variëteit aan toepassingen zoals in de levensmiddelenindustrie, chemische, farmaceutische en cosmetische industrie, bouw, metaalverwerkende industrie, diervoederindustrie.

Dextools Procestechniek omvat bulk handeling systemen zoals zakkenleegmachinesbig bag loading en unloading systemen en vacuüm transportsystemen. Deze worden in de chemie, farmacie, food of verwerkende industrie toegepast. Daarnaast hebben wij tabletpersenmetaaldetectorenblister en cartoning machines, camera inspectie systemen en tablet/poeder/vloeistof vullijnen voor de food en farmaceutische industrie.

Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dextools. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

.

CONTACT

Als u meer informatie of een offerte wilt ontvangen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “INFA-MAT AM stofafzuigsysteem” te beoordelen