By using our website, you agree to the use of our cookies.
By using our website, you agree to the use of our cookies.
0646808297 info@dextools.nl Waarderweg 54 08:00 - 17:00

CEIA THS/PH21 metaaldetectiesysteem

Het CEIA THS/PH21 metaaldetectiesysteem bieden superieure gevoeligheid, constructiekwaliteit en betrouwbaarheidskenmerken waardoor ze de meest geschikte en effectieve oplossing zijn voor het automatisch verwijderen van metaalverontreinigingen in farmaceutische producten.

Product Description

CEIA THS/PH21 metaaldetectiesysteem

Het CEIA THS/PH21 metaaldetectiesysteem bieden superieure gevoeligheid, constructiekwaliteit en betrouwbaarheidskenmerken waardoor ze de meest geschikte en effectieve oplossing zijn voor het automatisch verwijderen van metaalverontreinigingen in farmaceutische producten.

Het metaaldetectiesysteem is speciaal ontwikkeld voor industriële omgevingen. Zodoende zijn wij nu in staat om uw producten en verpakkingen grondig en snel te analyseren. Hierdoor zijn de machines bijzonder goed geschikt voor producerende bedrijven in de voedingsindustrie. Zo is de detectiekop ongevoelig voor externe effecten, zodat er geen onnodige storing optreedt.

CEIA-metaaldetectoren zijn speciaal ontworpen zodat handmatige kalibratie of afstemming niet nodig is. CEIA-metaaldetectoren hebben een interne autodiagnose voor automatische uitbalancering van de antenne met continue ingebouwde zelfkalibratiecontrole.

Gebruiksvriendelijke metaaldetectiesysteem

Operators kunnen simpel en snel werken met de metaaldetectie machines. De metaaldetector is gemakkelijk in te stellen en op het scerm is de ingestelde informatie direct inzichtelijk. Ook kunt u bepaalde procedures vastleggen die stapsgewijs doorlopen moeten worden. Zodoende bent u verzekerd van een juiste opvolging van de procedure.

IDEALE TOEPASSINGEN:

 • Tabletten
 • Gel doppen
 • Granulair
 • Siropen
 • Capsules
 • Poeders
 • Vloeistoffen

Metaaldetectiesysteem voldoet aan FDA 21 Deel 11

Het THS/PH21 metaaldetectiesysteem is een zeer gevoelig, zeer nauwkeurig meetinstrument. De reactie van het apparaat wordt gebruikt om direct de uitwerping van het besmette product te bevelen en om te verifiëren dat het inderdaad is geëlimineerd. FDA-code Titel 21 Deel 11 schrijft strenge criteria voor toegang tot programmering en computergegevensbescherming voor, die volledig zijn overgenomen in de firmware van de CEIA THS/PH21-serie. Gebruikerstoegang is alleen mogelijk via een login met gebruikersnaam en wachtwoord onder controle van de systeembeheerder, die individuele gebruikersprofielen en gebruikersfuncties programmeert en beheert. Hierdoor wordt voldaan aan de eisen voor veiligheid, integriteit en traceerbaarheid.

Alle gebeurtenissen die door de THS/PH21-metaaldetectiesystemen worden uitgevoerd, worden vastgelegd in een gegevenslogboek om te voldoen aan het FDA Part 11-protocol en om te helpen bij de analyse van de hoofdoorzaak. De gebeurtenissen omvatten detectie, uitwerpen, programmabewerkingen, wachtwoorden en periodieke functionele testfasen met behulp van standaard testvoorbeelden.

Real-time ingebedde zelfkalibratiecontrole

De zelf kalibratie controle zorgt voor maximale herhaalbaarheid en prestatieconsistentie in de loop van de tijd en bij veranderingen in de omgeving. Door middel van specifieke signalen die naar de zend- en ontvangstketen van de metaaldetector worden gestuurd, wordt een constante bewaking van de detectiekarakteristieken uitgevoerd, met als gevolg een constante compensatie voor eventuele variaties veroorzaakt door omgevingsfactoren. Het resultaat is systeemstabiliteit en constantheid in detectieprestaties en product effectneutralisatie.

Exclusief automatisch leersysteem

Het Auto-Learn-systeem biedt gelijktijdige maximale gevoeligheid voor alle metalen vanaf een enkele leertransit. De THS/PH21-serie maakt gebruik van een exclusief Auto-Learn-systeem voor farmaceutische producten, waarmee de detectiegevoeligheid voor alle metalen kan worden geoptimaliseerd met de maximale snelheid en precisie, gelijk aan honderden conventionele leertransmissies. Dit resulteert in niveaus van precisie en efficiëntie die nog nooit eerder zijn bereikt.

Continue automatische testfunctie

Er worden speciale elektronische prikkels naar de zend- en ontvangstketen van de metaaldetector uit de THS/PH21-serie gestuurd, waardoor variaties in de detectiesignalen worden veroorzaakt die controles op de detectiekarakteristieken mogelijk maken. Deze variaties worden vergeleken met de referentiewaarden die zijn opgeslagen in het geheugen van de metaaldetector ten tijde van de fabriekskalibratietest. Dit levert een automatische gecertificeerde controle van de gevoeligheid van het systeem op.

Kenmerken metaaldetectiesysteem

 • Ultra hoge gevoeligheid voor alle magnetische en niet-magnetische metalen, inclusief roestvrij staal
 • AISI 316L roestvrijstalen constructie
 • Control Power Box beschikbaar volgens UL 508A en CSA-C22.2 nr. 286
 • 500 of 250 productprofielen, selecteerbaar via lokale programmering of netwerksoftware
 • 10.000 of 1.000 gebeurtenissen die kunnen worden opgeslagen
 • Grafisch display met hoog contrast
 • Lokale programmering: 16 of 4 roestvrijstalen sleutels, waarvan 3 met dubbele functie
 • Quick Access-toets voor het snel programmeren van gebruikersparameters
 • Automatische kalibratietest
 • Superieure en consistente detectie
 • Verbeterde doorvoersnelheid van producten
 • Maximale configureerbaarheid / integratie
 • FDA 21 CFR Part 11 Conform: gegevensbeveiliging; Data-integriteit; Traceerbaarheid van gegevens
 • Ontwerp en constructie in overeenstemming met GMP-criteria
 • THS ANYWHERE ondersteuning op afstand (beschikbaar met IXC-module)

Contact voor vragen over de metaaldetector CEIA THS/PH21

Voor vragen of een offerte kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

has been added to the cart. View Cart