CEIA THS/PH21-FFV metaaldetectie systemen

CEIA THS/PH21-FFV vrije val metaaldetectie systemen met uitwerpklep. Detecteer op efficiënte wijze magnetische, niet-magnetische en roestvrijstalen metaalverontreinigingen voor vrij vallende korrel- en poederproducten met CEIA’s multispectrumtechnologie die zowel de gevoeligheid voor alle metaalverontreinigingen optimaliseert als het producteffect minimaliseert in een zeer breed scala aan producten.

Beschrijving

CEIA THS/PH21-FFV metaaldetectie systemen voor granulaat- en poederproducten

CEIA THS/PH21-FFV vrije val metaaldetectie systemen met uitwerpklep. Detecteer op efficiënte wijze magnetische, niet-magnetische en roestvrijstalen metaalverontreinigingen voor vrij vallende korrel- en poederproducten met CEIA’s multispectrumtechnologie die zowel de gevoeligheid voor alle metaalverontreinigingen optimaliseert als het producteffect minimaliseert in een zeer breed scala aan producten.

Hoge uitwerpsnelheden en zeer nauwkeurige detectie minimaliseren productverspilling met een metaaldetector met grote opening en geïntegreerd uitwerpventiel. Bevat een breed scala aan standaard buismaten voor alle toepassingen.

Ideale toepassingen vrije val metaaldetectie systemen:

 • Verscheidenheid aan voedingsproducten
 • Koffie en thee
 • Poeders
 • Vloeistoffen
 • Korrels
 • Specerijen en smaakmakers
 • Geneesmiddelen
 • Andere losse materialen

Metaaldetectie systemen voldoen aan FDA 21 Deel 11

De THS/PH21 FFV metaaldetectie systemen serie is een zeer gevoelig, zeer nauwkeurig meetinstrument. De reactie van het apparaat wordt gebruikt om direct de uitwerping van het besmette product te bevelen en om te verifiëren dat het inderdaad is geëlimineerd.

FDA-code Titel 21 Deel 11 schrijft strenge criteria voor toegang tot programmering en computergegevensbescherming voor, die volledig zijn overgenomen in de firmware van de CEIA THS/PH21-serie. Gebruikerstoegang is alleen mogelijk via een login met gebruikersnaam en wachtwoord onder controle van de systeembeheerder, die individuele gebruikersprofielen en gebruikersfuncties programmeert en beheert. Hierdoor wordt voldaan aan de eisen voor veiligheid, integriteit en traceerbaarheid.

Alle gebeurtenissen die door de THS/PH21-metaaldetector worden uitgevoerd, worden vastgelegd in een gegevenslogboek om te voldoen aan het FDA Part 11-protocol en om te helpen bij de analyse van de hoofdoorzaak. De gebeurtenissen omvatten detectie, uitwerpen, programmabewerkingen, wachtwoorden en periodieke functionele testfasen met behulp van standaard testmonsters.

Kenmerken metaaldetectie systemen voor granulaat- en poederproducten

 • Ultrahoge gevoeligheid voor alle metalen
 • Zeer compact formaat
 • AISI 316L roestvrijstalen constructie
 • Control Power Box beschikbaar volgens UL 508A en CSA-C22.2 nr. 286
 • ATEX ZONE 21 versie (beschikbaar op aanvraag)
 • Automatische kalibratietest
 • Superieure en consistente detectie
 • Verbeterde doorvoersnelheid van producten
 • Maximale configureerbaarheid / integratie
 • FDA 21 CFR Part 11 Conform: gegevensbeveiliging; Data-integriteit; Traceerbaarheid van gegevens
 • Ontwerp en constructie in overeenstemming met GMP-criteria
 • THS ANYWHERE ondersteuning op afstand (beschikbaar met IXC-module)

Dextools

Wij als Dextools weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een advies niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dextools staan voor kwaliteit, service en oplossinggerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dextools Filtertechniek omvat een brede range van ontstoffingstechniek zoals industriele stofzuigers, mobiel afzuigunits of grote stof afzuig installaties. Deze systemen zijn er ook in de ATEX uitvoeringen. Daarnaast hebben wij een breede range van afzuigbanken of wanden, stoffilters en ventilatoren. Deze systemen zijn voor een grote variëteit aan toepassingen zoals in de levensmiddelenindustrie, chemische, farmaceutische en cosmetische industrie, bouw, metaalverwerkende industrie, diervoederindustrie.

Dextools Procestechniek omvat bulk handeling systemen zoals zakkenleegmachinesbig bag loading en unloading systemen en vacuüm transportsystemen. Deze worden in de chemie, farmacie, food of verwerkende industrie toegepast. Daarnaast hebben wij tabletpersenmetaaldetectorenblister en cartoning machines, camera inspectie systemen en tablet/poeder/vloeistof vullijnen voor de food en farmaceutische industrie.

Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dextools. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

Contact voor vragen over de metaaldetectie systemen

Heeft u vragen of wilt u een offerte ontvangen neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze experts adviseren u graag op het gebied van metaaldetectie. Voor elke productielijn kunnen wij een passende oplossing adviseren danwel realiseren.