By using our website, you agree to the use of our cookies.
By using our website, you agree to the use of our cookies.
0646808297 info@dextools.nl Waarderweg 54 08:00 - 17:00

Continuous vacuüm Conveyors (CC) voor non-stop materiaalstroom

Volkmann Continuous Pneumatic Vacuum Conveyors (CC) gebruiken een vacuümpomp / filtercombinatie om non-stop aspiratie en materiaalstroom te bieden, zowel bij materiaalopname als afvoerpunten. Enkele pomp / filtercombinaties worden sequentieel uitgeschakeld voor filterreiniging terwijl de andere draaien om een ​​continue vacuümstroom te bieden.

Category:

Product Description

Continuous Vacuum Conveyors (CC) 

Volkmann Continuous Vacuum Conveyors (CC) gebruiken een vacuümpomp / filtercombinatie om non-stop aspiratie en materiaalstroom te bieden, zowel bij materiaalopname als afvoerpunten. Enkele pomp / filtercombinaties worden sequentieel uitgeschakeld voor filterreiniging terwijl de andere draaien om een ​​continue vacuümstroom te bieden.

De Continuous Vacuum Conveyor is uitgerust met een door Volkmann ontworpen en geproduceerde roterende klep (ATEX goedgekeurd). Het getransporteerde materiaal kan vrijwel zonder vertraging worden vervoerd, gescheiden en afgevoerd van de afscheider / transportband dankzij het unieke ontwerp van de CC-vacuümtransporteur en zijn luchtstroom. Er is beperkt adderaal restmateriaal en wanneer lijmmateriaal wordt getransporteerd, wordt een pneumatische zuigervibrator gebruikt om materiaal dat zich zou kunnen ophopen op oppervlakken in de separator verder te verminderen.

De CC pneumatische vacuümtransporteur en alle onderdelen, inclusief de roterende klep, kunnen eenvoudig met de hand worden gedemonteerd. Alle onderdelen die in contact komen met het product zijn gemaakt van hygiënisch roestvrij staal 316L of FDA-goedgekeurde materialen en zijn gemakkelijk te reinigen.

Scheidingsdiameters van CC-vacuümtransporteurs: verkrijgbaar van 200 tot 350 mm, diameter roterende kleppen: 100 of 150 mm.

Pneumatische vacuümtransportsnelheid: 1 – 500 kg / h.
Afgebeeld bovenaan: continu vacuümtransport van lijmen.

Vacuüm transport

Volkmann vacuüm transport units zijn ontwikkeld voor vacuüm transport van bulkgoederen. Met de term “bulkgoederen” worden veelal poeders en granulaten bedoeld, echter transporteren onze units ook tabletten, dragees, capsules, bonen, zadenpellets of grotere delen.

Vacuüm zuigtransport voor het transport van bulkgoederen

Optimaliseer uw productieproces, vereenvoudig het werk van uw medewerkers en verbeter de werkomgeving met vacuüm transport systemen van Volkmann. Het modulair ontwerp van onze vacuüm zuigtransport units voor de chemische-, farmaceutische- en voedselindustrie, verschaft ons de mogelijkheid om de unit met geringe aanpassingen voor zijn specifieke toepassing geschikt te maken. Hierdoor zijn ook applicaties van b.v. toxische of explosiegevoelige materialen mogelijk.

In een vacuüm transport systeem spelen vele factoren een rol in de te realiseren transport capaciteit. De gemiddelde transport capaciteit bedraagt 100 kg/h voor onze kleinste systemen tot 3.500 kg/h voor onze grootste unit. (maximaal gerealiseerde capaciteit 12.000 kg/h) Het merendeel van de te overbruggen transportafstanden bedraagt 15 m horizontaal bij 10 m verticaal. (maximaal gerealiseerde transportafstand 100 m horizontaal en 40 m verticaal).

Onze kennis en database van geteste materialen wordt steeds groter, maar we adviseren een vacuüm transport test om de te realiseren transport capaciteit te bepalen op basis van product en lokale omstandigheden

CONTACT

Als u meer informatie of een offerte wilt ontvangen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Continuous vacuüm Conveyors (CC) voor non-stop materiaalstroom” te beoordelen
has been added to the cart. View Cart