Continuous vacuüm Conveyors (CC) voor non-stop materiaalstroom

Volkmann Continuous Pneumatic Vacuum Conveyors (CC) gebruiken een vacuümpomp / filtercombinatie om non-stop aspiratie en materiaalstroom te bieden, zowel bij materiaalopname als afvoerpunten. Enkele pomp / filtercombinaties worden sequentieel uitgeschakeld voor filterreiniging terwijl de andere draaien om een ​​continue vacuümstroom te bieden.

Beschrijving

Continuous Vacuum Conveyors (CC) 

Volkmann Continuous Vacuum Conveyors (CC) gebruiken een vacuümpomp / filtercombinatie om non-stop aspiratie en materiaalstroom te bieden, zowel bij materiaalopname als afvoerpunten. Enkele pomp / filtercombinaties worden sequentieel uitgeschakeld voor filterreiniging terwijl de andere draaien om een ​​continue vacuümstroom te bieden.

De Continuous Vacuum Conveyor is uitgerust met een door Volkmann ontworpen en geproduceerde roterende klep (ATEX goedgekeurd). Het getransporteerde materiaal kan vrijwel zonder vertraging worden vervoerd, gescheiden en afgevoerd van de afscheider / transportband dankzij het unieke ontwerp van de CC-vacuümtransporteur en zijn luchtstroom. Er is beperkt adderaal restmateriaal en wanneer lijmmateriaal wordt getransporteerd, wordt een pneumatische zuigervibrator gebruikt om materiaal dat zich zou kunnen ophopen op oppervlakken in de separator verder te verminderen.

De CC pneumatische vacuümtransporteur en alle onderdelen, inclusief de roterende klep, kunnen eenvoudig met de hand worden gedemonteerd. Alle onderdelen die in contact komen met het product zijn gemaakt van hygiënisch roestvrij staal 316L of FDA-goedgekeurde materialen en zijn gemakkelijk te reinigen.

Vacuüm zuigtransport voor het transport van bulkgoederen

Optimaliseer uw productieproces, vereenvoudig het werk van uw medewerkers en verbeter de werkomgeving met vacuüm transport systemen van Volkmann. Het modulair ontwerp van onze vacuüm zuigtransport units voor de chemische-, farmaceutische- en voedselindustrie, verschaft ons de mogelijkheid om de unit met geringe aanpassingen voor zijn specifieke toepassing geschikt te maken. Hierdoor zijn ook applicaties van b.v. toxische of explosiegevoelige materialen mogelijk.

In een vacuüm transport systeem spelen vele factoren een rol in de te realiseren transport capaciteit. De gemiddelde transport capaciteit bedraagt 100 kg/h voor onze kleinste systemen tot 3.500 kg/h voor onze grootste unit. (maximaal gerealiseerde capaciteit 12.000 kg/h) Het merendeel van de te overbruggen transportafstanden bedraagt 15 m horizontaal bij 10 m verticaal. (maximaal gerealiseerde transportafstand 100 m horizontaal en 40 m verticaal).

Dextools

Wij als Dextools weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een advies niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dextools staan voor kwaliteit, service en oplossinggerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dextools Filtertechniek omvat een brede range van ontstoffingstechniek zoals industriele stofzuigers, mobiel afzuigunits of grote stof afzuig installaties. Deze systemen zijn er ook in de ATEX uitvoeringen. Daarnaast hebben wij een breede range van afzuigbanken of wanden, stoffilters en ventilatoren. Deze systemen zijn voor een grote variëteit aan toepassingen zoals in de levensmiddelenindustrie, chemische, farmaceutische en cosmetische industrie, bouw, metaalverwerkende industrie, diervoederindustrie.

Dextools Procestechniek omvat bulk handeling systemen zoals zakkenleegmachinesbig bag loading en unloading systemen en vacuüm transportsystemen. Deze worden in de chemie, farmacie, food of verwerkende industrie toegepast. Daarnaast hebben wij tabletpersenmetaaldetectorenblister en cartoning machines, camera inspectie systemen en tablet/poeder/vloeistof vullijnen voor de food en farmaceutische industrie.

Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dextools. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

CONTACT

Als u meer informatie of een offerte wilt ontvangen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Continuous vacuüm Conveyors (CC) voor non-stop materiaalstroom” te beoordelen