Verticale verpakkingsmachines MH

Categorie:

Beschrijving

Verticale verpakkingsmachines MH

Verticale slangverpakkingsmachines of ook wel verticale vulmachines genoemd zijn ontworpen om goederen in zakken te verpakken. Dextools Packaging levert een compleet pakket betrouwbare verpakkingsmachines. De verticale verpakkingsmachines zijn geschikt voor het verpakken van producten in buisfolie (in klein en groot formaat).

Verticaal verpakken is een verpakkingsmethode die in veel verschillende industrieën wordt toegepast. Zowel in de voedingsmiddelen- als non-food industrie worden horizontale verpakkers ingezet.  Dextools heeft jarenlange ervaring in diverse branches met het adviseren, leveren en onderhoud van verticale oplossingen op maat. Zo bent u verzekerd van een verpakkingsoplossing die jarenlang meegaat en lage onderhoudskosten met zich meebrengt. Altijd te combineren met multihead wegers, doseersystemen en lineaire wegers.

Ook aan onderhoud is gedacht. De machines zijn met een minimum aan gereedschap te onderhouden. Het is altijd mogelijk om uw product op een van onze machines te verpakken, er zijn volop mogelijkheden.

Producten:

  • poeders
  • granulaten
  • stortgoed
  • Koffie en thee
  • Noten en zaden
  • Rijst en meel
  • Diepvriesgroenten en patat
  • Vloeistoffen

Wat is nu precies een Flowpack machine of flowpacker?

Indien u zich in de industrie bevindt en u moet voedingsmiddelen of non-food verpakken, wordt u vermoedelijk geconfronteerd met de problematiek van het optimaliseren van uw verpakkingslijnen  en is de term flowpack u bijgevolg niet langer onbekend. Deze term verwijst naar een horizontale of verticale, met behulp van warmte afgesloten,  plastic verpakking voor elk type product. De machine die een dergelijke  verpakking tot stand brengt, wordt eveneens een flowpack verpakkingsmachine genoemd.

Dextools, De juiste verpakkingsmachines voor food & non-food.

Wij als Dextools weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een advies niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dextools staan voor kwaliteit, service en oplossinggerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dextools Filtertechniek omvat een brede range van ontstoffingstechniek zoals industriele stofzuigers, mobiel afzuigunits of grote stof afzuig installaties. Deze systemen zijn er ook in de ATEX uitvoeringen. Daarnaast hebben wij een breede range van afzuigbanken of wanden, stoffilters en ventilatoren. Deze systemen zijn voor een grote variëteit aan toepassingen zoals in de levensmiddelenindustrie, chemische, farmaceutische en cosmetische industrie, bouw, metaalverwerkende industrie, diervoederindustrie.

Dextools Procestechniek omvat bulk handeling systemen zoals zakkenleegmachinesbig bag loading en unloading systemen en vacuüm transportsystemen. Deze worden in de chemie, farmacie, food of verwerkende industrie toegepast. Daarnaast hebben wij tabletpersenmetaaldetectorenblister en cartoning machines, camera inspectie systemen en tablet/poeder/vloeistof vullijnen voor de food en farmaceutische industrie.

Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dextools. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Verticale verpakkingsmachines MH” te beoordelen