By using our website, you agree to the use of our cookies.
By using our website, you agree to the use of our cookies.
0646808297 info@dextools.nl Waarderweg 54 08:00 - 17:00

Industriële stofzuiger liquidi Planet Medium Pneumatic Inox_NL

De Planet Medium Pneumatic Inox nat- en droogstofzuiger wordt aangedreven door perslucht en kan gebruikt worden waar geen elektriciteit is, wat kan leiden tot gevaarlijke situaties voor mensen.

Category:

Product Description

Industriële stofzuiger liquidi Planet Medium Pneumatic Inox_NL

De Planet Medium Pneumatic Inox nat- en droogstofzuiger wordt aangedreven door perslucht en kan gebruikt worden waar geen elektriciteit is, wat kan leiden tot gevaarlijke situaties voor mensen. De economizer die is uitgerust maakt het mogelijk om het verbruik van perslucht onder de verschillende gebruiksomstandigheden te verminderen. Het apparaat is uitgerust met een luchtstroomomkeerinrichting voor automatische reiniging van het filter of voor het uitstoten van de vloeistof in de vuilwatertrommel.

INDUSTRIËLE STOFZUIGER VAN DEXTOOLS

Dextools biedt een breed scala aan hoogwaardige commerciële en industriële stofzuigers om aan professionele onderhoudsbehoeften te voldoen. Onze industriële stofzuigers zijn gemaakt van materialen zoals dik staal, roestvrij staal en aluminium om hoge prestaties, een lange levensduur en betrouwbaarheid te bevorderen. Het volledige assortiment industriële en commerciële stofzuigsystemen van Dextools omvat HEPA-stofzuigers, industriële machinewerkplaats / CNC-stofzuigers, rugzakstofzuigers, industriële roetstofzuigers, kolenstofstofzuigers, explosieveilige stofzuigers, industriële luchtaangedreven stofzuigers en industriële stofzuigers op maat. Bekijk onze productcategorieën hieronder voor meer informatie over industriële stofzuigers van Dextools.

INDUSTRIËLE STOFZUIGERS

Onze stofzuigers zijn een begrip in de tuinbouw en industrie en worden gebruikt om oppervlakken snel schoon te zuigen. Daarnaast worden onze stofzuigers gebruikt als afzuiging bij productiemachines. Het assortiment varieert van industrie stofzuigers, professionele stofzuigers, bouwstofzuigers, waterstofzuigers, Atex stofzuigers, koelvloeistof- en spanenzuigers tot een centraal stofzuigsysteem.

De industriële stofzuigers zijn voorzien van de beste stoffilters in de markt en zorgen voor de hoogst mogelijke filtratie. Dankzij deze hoge filtratie en directe stof-afzuiging levert een bedrijfsstofzuiger in sommige situaties een beter resultaat op dan een veegmachine.

CONTACT

Als u meer informatie of een offerte wilt ontvangen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Industriële stofzuiger liquidi Planet Medium Pneumatic Inox_NL” te beoordelen
has been added to the cart. View Cart