By using our website, you agree to the use of our cookies.
By using our website, you agree to the use of our cookies.
0646808297 info@dextools.nl Waarderweg 54 08:00 - 17:00

Zuigarm Dynaflex_NL

Zuigarm lengte 3 en 4 m §160 mm, wandgemonteerde en verrijdbare versies beschikbaar. Zuigarm volledig in NO SMOKE FLEX.

Category:

Product Description

Zuigarm Dynaflex_NL

Zuigarm lengte 3 en 4 m §160 mm, wandgemonteerde en verrijdbare versies beschikbaar. Zuigarm volledig in NO SMOKE FLEX. Nieuwe Winghood ergonomische capuchon van polypropyleen inclusief bedieningsklep.

De afzuigarm kan op elk punt en in elke richting in de ruimte worden gestabiliseerd en staat bekend als een betrouwbaar, efficiënt en gebruiksvriendelijk product. Deze armen vangen de verontreinigende stoffen in de uitlaatbron op voordat ze worden verspreid in de werkruimte en zijn daarom de beste oplossing voor een werkomgeving zonder luchtverontreiniging. De arm is bedoeld voor het afzuigen van lasrook, stof van polijst- en slijpprocessen, geuren, dampen, gassen en diverse werkplekken.

Groot programma binnen afzuigarmen, slanghaspels en afzuigkanalen, waarbij alle producten bedoeld zijn voor afzuiging uit een beperkt gebied. De producten zijn vooral geschikt voor het afzuigen van lasrook, rook en hinderlijke gassen. We benadrukken dat de componenten ergonomisch doordacht ontworpen, gebruiksvriendelijk, een lange levensduur en minimaal onderhoud hebben. De afzuigarmen zijn verkrijgbaar in diameters tussen ø50mm en ø200mm en lengtes tussen 1m en 9m. De groep bevat ook slanghaspels en een grote keuze aan uitlaatpijpen voor oa de auto-industrie.

Dextools, Experts in procesventilatie en filtering

Met veel ervaring in het oplossen van procesextractietaken voor veel verschillende industrieën in heel de benelux zijn wij technisch bekwaam om geschikte intelligente oplossingen te leveren. Wij bieden een compleet concept van kennis, advies en producten. Ons productprogramma omvat oa componenten als afzuigarmen, afzuigtafels, ventilatoren, filterunits, elektrische producten, besturingen en ATEX-producten.

Onze producten hebben de taak om gas, rook, stof en spaanders van de operator te verwijderen om vervolgens de lucht te filteren voordat deze naar de omgeving wordt gestuurd of terug naar de operator.

Contact voor aanvraag zuigarm

We staan ​​altijd klaar om uw vragen te beantwoorden.

Oplossingen voor schone lucht voor de werkplek …

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Zuigarm Dynaflex_NL” te beoordelen
has been added to the cart. View Cart