Zuigarm Dynaflex_NL

Zuigarm lengte 3 en 4 m §160 mm, wandgemonteerde en verrijdbare versies beschikbaar. Zuigarm volledig in NO SMOKE FLEX.

Categorie:

Beschrijving

Zuigarm Dynaflex_NL

Zuigarm lengte 3 en 4 m §160 mm, wandgemonteerde en verrijdbare versies beschikbaar. Zuigarm volledig in NO SMOKE FLEX. Nieuwe Winghood ergonomische capuchon van polypropyleen inclusief bedieningsklep.

De afzuigarm kan op elk punt en in elke richting in de ruimte worden gestabiliseerd en staat bekend als een betrouwbaar, efficiënt en gebruiksvriendelijk product. Deze armen vangen de verontreinigende stoffen in de uitlaatbron op voordat ze worden verspreid in de werkruimte en zijn daarom de beste oplossing voor een werkomgeving zonder luchtverontreiniging. De arm is bedoeld voor het afzuigen van lasrook, stof van polijst- en slijpprocessen, geuren, dampen, gassen en diverse werkplekken.

Groot programma binnen afzuigarmen, slanghaspels en afzuigkanalen, waarbij alle producten bedoeld zijn voor afzuiging uit een beperkt gebied. De producten zijn vooral geschikt voor het afzuigen van lasrook, rook en hinderlijke gassen. We benadrukken dat de componenten ergonomisch doordacht ontworpen, gebruiksvriendelijk, een lange levensduur en minimaal onderhoud hebben. De afzuigarmen zijn verkrijgbaar in diameters tussen ø50mm en ø200mm en lengtes tussen 1m en 9m. De groep bevat ook slanghaspels en een grote keuze aan uitlaatpijpen voor oa de auto-industrie.

Dextools, Experts in procesventilatie en filtering

Wij als Dextools weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een advies niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dextools staan voor kwaliteit, service en oplossinggerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dextools Filtertechniek omvat een brede range van ontstoffingstechniek zoals industriele stofzuigers, mobiel afzuigunits of grote stof afzuig installaties. Deze systemen zijn er ook in de ATEX uitvoeringen. Daarnaast hebben wij een breede range van afzuigbanken of wanden, stoffilters en ventilatoren. Deze systemen zijn voor een grote variëteit aan toepassingen zoals in de levensmiddelenindustrie, chemische, farmaceutische en cosmetische industrie, bouw, metaalverwerkende industrie, diervoederindustrie.

Dextools Procestechniek omvat bulk handeling systemen zoals zakkenleegmachinesbig bag loading en unloading systemen en vacuüm transportsystemen. Deze worden in de chemie, farmacie, food of verwerkende industrie toegepast. Daarnaast hebben wij tabletpersenmetaaldetectorenblister en cartoning machines, camera inspectie systemen en tablet/poeder/vloeistof vullijnen voor de food en farmaceutische industrie.

Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dextools. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

Contact voor aanvraag zuigarm

We staan ​​altijd klaar om uw vragen te beantwoorden.

Oplossingen voor schone lucht voor de werkplek …

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Zuigarm Dynaflex_NL” te beoordelen