Afzuigarm EVOLUTION NO-SMOKE ATEX_NL

De EVOLUTION NO-SMOKE ATEX afzuigarm voor het afzuigen van rook is speciaal ontworpen om te werken in omgevingen die een hoge bescherming tegen explosies vereisen in overeenstemming met de ATEX 2014/34 / EU-verordening.

Categorie:

Beschrijving

Afzuigarm EVOLUTION NO-SMOKE ATEX_NL

De EVOLUTION NO-SMOKE ATEX afzuigarm voor het afzuigen van rook is speciaal ontworpen om te werken in omgevingen die een hoge bescherming tegen explosies vereisen in overeenstemming met de ATEX 2014/34 / EU-verordening. De verontreinigingen worden vervolgens afgevoerd naar filtersystemen en specifieke elementen voor ATEX-systemen . De elektrostatische ladingen die tijdens de luchtstroom in de leidingen worden opgewekt, zijn dankzij het werk van de zuigarm volledig geaard met behulp van geschikte materialen. Door het ontbreken van elektrische componenten zijn de ATEX EVOLUTION NO-SMOKE afzuigarmen compatibel voor gebruik in zones 21, 1 en met geclassificeerde stofzone st3.

DEXTOOLS, EXPERTS IN PROCESVENTILATIE EN FILTERING

Wij als Dextools weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een advies niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dextools staan voor kwaliteit, service en oplossinggerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dextools Filtertechniek omvat een brede range van ontstoffingstechniek zoals industriele stofzuigers, mobiel afzuigunits of grote stof afzuig installaties. Deze systemen zijn er ook in de ATEX uitvoeringen. Daarnaast hebben wij een breede range van afzuigbanken of wanden, stoffilters en ventilatoren. Deze systemen zijn voor een grote variëteit aan toepassingen zoals in de levensmiddelenindustrie, chemische, farmaceutische en cosmetische industrie, bouw, metaalverwerkende industrie, diervoederindustrie.

Dextools Procestechniek omvat bulk handeling systemen zoals zakkenleegmachinesbig bag loading en unloading systemen en vacuüm transportsystemen. Deze worden in de chemie, farmacie, food of verwerkende industrie toegepast. Daarnaast hebben wij tabletpersenmetaaldetectorenblister en cartoning machines, camera inspectie systemen en tablet/poeder/vloeistof vullijnen voor de food en farmaceutische industrie.

Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dextools. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

Contact en vragen over een afzuigarm?

We staan ​​altijd klaar om uw vragen te beantwoorden over de afzuigarmen.

Oplossingen voor schone lucht voor de werkplek …

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Afzuigarm EVOLUTION NO-SMOKE ATEX_NL” te beoordelen