By using our website, you agree to the use of our cookies.
By using our website, you agree to the use of our cookies.
0646808297 info@dextools.nl Waarderweg 54 08:00 - 17:00

Afzuigarm EVOLUTION NO-SMOKE ATEX_NL

De EVOLUTION NO-SMOKE ATEX afzuigarm voor het afzuigen van rook is speciaal ontworpen om te werken in omgevingen die een hoge bescherming tegen explosies vereisen in overeenstemming met de ATEX 2014/34 / EU-verordening.

Category:

Product Description

Afzuigarm EVOLUTION NO-SMOKE ATEX_NL

De EVOLUTION NO-SMOKE ATEX afzuigarm voor het afzuigen van rook is speciaal ontworpen om te werken in omgevingen die een hoge bescherming tegen explosies vereisen in overeenstemming met de ATEX 2014/34 / EU-verordening. De verontreinigingen worden vervolgens afgevoerd naar filtersystemen en specifieke elementen voor ATEX-systemen . De elektrostatische ladingen die tijdens de luchtstroom in de leidingen worden opgewekt, zijn dankzij het werk van de zuigarm volledig geaard met behulp van geschikte materialen. Door het ontbreken van elektrische componenten zijn de ATEX EVOLUTION NO-SMOKE afzuigarmen compatibel voor gebruik in zones 21, 1 en met geclassificeerde stofzone st3.

DEXTOOLS, EXPERTS IN PROCESVENTILATIE EN FILTERING

Met veel ervaring in het oplossen van procesextractietaken voor veel verschillende industrieën in heel de benelux zijn wij technisch bekwaam om geschikte intelligente oplossingen te leveren. Wij bieden een compleet concept van kennis, advies en producten. Ons productprogramma omvat oa componenten als afzuigarmen, afzuigtafels, ventilatoren, filterunits, elektrische producten, besturingen en ATEX-producten.

Onze producten hebben de taak om gas, rook, stof en spaanders van de operator te verwijderen om vervolgens de lucht te filteren voordat deze naar de omgeving wordt gestuurd of terug naar de operator. Wij leveren afzuigarmen, las- en slijptafels, uitlaatgashaspels en mondstukken, uitlaatgasrailsystemen, schoonmaaksets en afzuigkappen voor elektrisch en pneumatisch gereedschap.

Contact en vragen over een afzuigarm?

We staan ​​altijd klaar om uw vragen te beantwoorden over de afzuigarmen.

Oplossingen voor schone lucht voor de werkplek …

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Afzuigarm EVOLUTION NO-SMOKE ATEX_NL” te beoordelen
has been added to the cart. View Cart