Afzuigarm EVOLUTION NO-SMOKE_NL

De  Telescopische EVOLUTION NO-SMOKE afzuigarm wordt gebruikt in lasrookafzuigsystemen , gasafzuiging , dampen , aerosol , oliedampen , stofafzuiging etc

Categorie:

Beschrijving

Afzuigarm EVOLUTION NO-SMOKE_NL

De  Telescopische EVOLUTION NO-SMOKE afzuigarm wordt gebruikt in lasrookafzuigsystemen , gasafzuiging , dampen , aerosol , oliedampen , stofafzuiging etc. De EVOLUTION NO-SMOKE telescopische afzuigarmen zijn ontworpen en geproduceerd op basis en in overeenstemming met toepasselijke veiligheidsvoorschriften op de werkplek, en de afvoer van schadelijke dampen en verontreinigingen uit de werkomgeving.

DEXTOOLS, EXPERTS IN PROCESVENTILATIE EN FILTERING

Wij als Dextools weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een advies niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dextools staan voor kwaliteit, service en oplossinggerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dextools Filtertechniek omvat een brede range van ontstoffingstechniek zoals industriele stofzuigers, mobiel afzuigunits of grote stof afzuig installaties. Deze systemen zijn er ook in de ATEX uitvoeringen. Daarnaast hebben wij een breede range van afzuigbanken of wanden, stoffilters en ventilatoren. Deze systemen zijn voor een grote variëteit aan toepassingen zoals in de levensmiddelenindustrie, chemische, farmaceutische en cosmetische industrie, bouw, metaalverwerkende industrie, diervoederindustrie.

Dextools Procestechniek omvat bulk handeling systemen zoals zakkenleegmachinesbig bag loading en unloading systemen en vacuüm transportsystemen. Deze worden in de chemie, farmacie, food of verwerkende industrie toegepast. Daarnaast hebben wij tabletpersenmetaaldetectorenblister en cartoning machines, camera inspectie systemen en tablet/poeder/vloeistof vullijnen voor de food en farmaceutische industrie.

Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dextools. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

CONTACT voor vragen over een afzuigarm

We staan ​​altijd klaar om uw vragen te beantwoorden.

Oplossingen voor schone lucht voor de werkplek …

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Afzuigarm EVOLUTION NO-SMOKE_NL” te beoordelen