By using our website, you agree to the use of our cookies.
By using our website, you agree to the use of our cookies.
0646808297 info@dextools.nl Waarderweg 54 08:00 - 17:00

Afzuigarm EVOLUTION NO-SMOKE_NL

De  Telescopische EVOLUTION NO-SMOKE afzuigarm wordt gebruikt in lasrookafzuigsystemen , gasafzuiging , dampen , aerosol , oliedampen , stofafzuiging etc

Category:

Product Description

Afzuigarm EVOLUTION NO-SMOKE_NL

De  Telescopische EVOLUTION NO-SMOKE afzuigarm wordt gebruikt in lasrookafzuigsystemen , gasafzuiging , dampen , aerosol , oliedampen , stofafzuiging etc. De EVOLUTION NO-SMOKE telescopische afzuigarmen zijn ontworpen en geproduceerd op basis en in overeenstemming met toepasselijke veiligheidsvoorschriften op de werkplek, en de afvoer van schadelijke dampen en verontreinigingen uit de werkomgeving.

DEXTOOLS, EXPERTS IN PROCESVENTILATIE EN FILTERING

Met veel ervaring in het oplossen van procesextractietaken voor veel verschillende industrieën in heel de benelux zijn wij technisch bekwaam om geschikte intelligente oplossingen te leveren. Wij bieden een compleet concept van kennis, advies en producten. Ons productprogramma omvat oa componenten als afzuigarmen, afzuigtafels, ventilatoren, filterunits, elektrische producten, besturingen en ATEX-producten.

Onze producten hebben de taak om gas, rook, stof en spaanders van de operator te verwijderen om vervolgens de lucht te filteren voordat deze naar de omgeving wordt gestuurd of terug naar de operator.

CONTACT voor vragen over een afzuigarm

We staan ​​altijd klaar om uw vragen te beantwoorden.

Oplossingen voor schone lucht voor de werkplek …

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Afzuigarm EVOLUTION NO-SMOKE_NL” te beoordelen
has been added to the cart. View Cart