Afzuigarm UNIVERSAL NO-SMOKE_NL

De telescopische UNIVERSAL NO-SMOKE afzuigarm wordt gebruikt in lasrookafzuigsystemen, gasafzuiging, aerosol, dampen, oliedampen, stofafzuiging etc.

Categorie:

Beschrijving

Afzuigarm UNIVERSAL NO-SMOKE_NL

De telescopische UNIVERSAL NO-SMOKE afzuigarm wordt gebruikt in lasrookafzuigsystemengasafzuiging , aerosol , dampen , oliedampen , stofafzuiging etc.

Werkingsprincipe van een afzuigarm

Door de gelede kap wordt de vervuilde lucht door de pijpen van de zuigarm gezogen, die in verschillende materialen verkrijgbaar zijn: verzinkt plaatstaal, krasvast gecoat, aluminium, RVS. Nadat de vervuilde lucht is afgevoerd naar het filtersysteem of rechtstreeks naar de hoogrendement-centrifugaalventilator , afhankelijk van de specifieke toepassingen.

De afzuigkap en leidingen van de UNIVERSAL NO-SMOKE afzuigarm worden verbonden door speciale, door ons gepatenteerde externe knikverbindingen en de NO-SMOKE FLEX flexibele buis met hoge weerstand. Dit zorgt voor een gemakkelijke en comfortabele beweging van de zuigarm.

Afzuigarm met koppelschotel

De UNIVERSAL NO-SMOKE afzuigarmen hebben ook een koppelschotel , waardoor  360 ° rotatie mogelijk is bij montage op een geschikte steun. Omdat de gewrichten extern zijn, stroomt de vervuilde lucht door het zuigkanaal in de zuigarm zonder gehinderd te worden door interne gewrichten of scharnieren.

Ook doordat de lengte van de slang die in de bochten wordt gebruikt wordt verkleind, zijn de belastingsverliezen ook aanzienlijk kleiner. Dit betekent minder stroomverbruik door de centrifugaal ventilator en dus energiebesparing. Een lagere kruissnelheid betekent ook minder geluid.

De UNIVERSAL NO-SMOKE afzuigarmen zijn verkrijgbaar in modellen van 1,3 m, 2,1 m, 2,7 m, 3 m en 4 m. Om verdere afstanden te bereiken, is een uitbreiding ” BANDIERA ” optioneel verkrijgbaar.

DEXTOOLS, EXPERTS IN PROCESVENTILATIE EN FILTERING

Wij als Dextools weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een advies niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dextools staan voor kwaliteit, service en oplossinggerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dextools Filtertechniek omvat een brede range van ontstoffingstechniek zoals industriele stofzuigers, mobiel afzuigunits of grote stof afzuig installaties. Deze systemen zijn er ook in de ATEX uitvoeringen. Daarnaast hebben wij een breede range van afzuigbanken of wanden, stoffilters en ventilatoren. Deze systemen zijn voor een grote variëteit aan toepassingen zoals in de levensmiddelenindustrie, chemische, farmaceutische en cosmetische industrie, bouw, metaalverwerkende industrie, diervoederindustrie.

Dextools Procestechniek omvat bulk handeling systemen zoals zakkenleegmachinesbig bag loading en unloading systemen en vacuüm transportsystemen. Deze worden in de chemie, farmacie, food of verwerkende industrie toegepast. Daarnaast hebben wij tabletpersenmetaaldetectorenblister en cartoning machines, camera inspectie systemen en tablet/poeder/vloeistof vullijnen voor de food en farmaceutische industrie.

Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dextools. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

CONTACT voor vragen over afzuigarm

We staan ​​altijd klaar om uw vragen te beantwoorden.

Oplossingen voor schone lucht voor de werkplek …

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Afzuigarm UNIVERSAL NO-SMOKE_NL” te beoordelen