CENTRIFUGAAL VENTILATOR ACN_NL

De industriële ventilatoren van ACN zijn zeer efficiënte centrifugaal ventilatoren die worden gebruikt voor middelhoge debieten, met lage drukken.

Beschrijving

Centrifugaal ventilatoren ACN_NL

De industriële ventilatoren van ACN zijn zeer efficiënte centrifugaal ventilatoren die worden gebruikt voor middelhoge debieten, met lage drukken.

Centrifugaal ventilatoren worden ook wel blowers genoemd en zijn normaal gesproken geconstrueerd als een vaste trommelvorm die bestaat uit een aantal ventilatorbladen (waaiers), de waaiers draaien en blazen lucht of gas van de ene plaats naar de andere. Centrifugaalventilatoren of ventilatoren behoren tot de meest efficiënte en veelzijdige luchtverplaatsingsapparatuur. Deze ventilatoren worden overal gebruikt waar een luchtstroom nodig is voor het aanzuigen, koelen, ventileren en transporteren. De ventilatoren kunnen enkel- of meertrapsblowers zijn: Eentrapsblowers zijn ideaal wanneer een gelijkmatige luchtstroom nodig is, meertrapsblowers zijn geschikter wanneer een wisselende luchtstroom bij een vaste druk nodig is. Centrifugaalventilatoren zijn er in vier basisventilatortypen, elk met zijn eigen specifieke doel.

  • Radiaal  Dit zijn hogedrukventilatoren met een gemiddelde luchtstroom. Radiaalventilatoren zijn het beste voor industriële toepassingen met stof, of in omgevingen met gas of vocht in de lucht.
  • Voorwaartse curve Dit zijn ventilatoren met middelhoge druk en hoge luchtstroom die kunnen worden gebruikt in zowel schone lucht-, ventilatie- als afzuigtoepassingen.
  • Achterwaartse curve Dit zijn hogedrukventilatoren met hoog debiet en hoge efficiëntie. Het vermogen neemt af naarmate het debiet toeneemt over het meest efficiënte gebied van het systeem.
  • Airfoil Dit zijn de ventilatoren met het hoogste rendement, het beste in toepassingen met schone lucht.

CENTRIFUGAAL VENTILATOR KOPEN?

Bent u op zoek naar een centrifugaal ventilator? Dextools vind u een uitgebreid assortiment centrifugaal ventilatoren voor de meest uiteenlopende toepassingen. Een selectie hiervan bieden we aan in de webwinkel.

Contact

Als u meer informatie of een offerte wilt ontvangen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “CENTRIFUGAAL VENTILATOR ACN_NL” te beoordelen