By using our website, you agree to the use of our cookies.
By using our website, you agree to the use of our cookies.
0646808297 info@dextools.nl Waarderweg 54 08:00 - 17:00

Stationaire en mobiele takels

De stationaire en mobiele takels vereenvoudigen het hanteren en positioneren van vacuümtransporteurs boven machines of bakken die met materiaal worden gevoed.

Category:

Product Description

Stationaire en mobiele takels voor pneumatische vacuümtransporteurs

De stationaire en mobiele takels vereenvoudigen het hanteren en positioneren van vacuümtransporteurs boven machines of bakken die met materiaal worden gevoed.

Met de takels kan de vacuümtransporteur op zijn plaats worden gebracht, stofvrij, poederdicht worden aangesloten en zonder dat het gewicht van de transportband op het vat eronder rust, wat de processtabiliteit verbetert bij kritische bewerkingen zoals tabletpersen of vulmachines. Gemonteerd op een mobiele takel, kan de ene vacuümtransporteur flexibel worden gebruikt om materiaal achter elkaar in verschillende machines te voeren.

Een takel biedt ook gemakkelijke toegang tot de vacuümtransporteur, waardoor deze gemakkelijk van de machine kan worden verwijderd voor reiniging en onderhoud. Volkmann-takels zijn voorzien van montage en demontage zonder gereedschap en hebben een ontwerp dat de neiging van soortgelijke unisten voorkomt om ’s nachts hoogte te verliezen.

Stationaire en mobiele takels voor pneumatische vacuümtransporteurs

Een stationaire of mobiele takel maakt het hanteren en positioneren van een vacuümtransporteur boven een container, bak of productiemachine veel eenvoudiger. De takels zijn:

  • lichtgewicht en gemakkelijk te manoeuvreren
  • verkrijgbaar in hygiënische versies (farma-ontwerp)
  • aanpasbaar voor verbindingen en dockingoplossingen
  • kan pneumatisch, elektrisch of handmatig bediend worden
  • ontworpen en geproduceerd in Duitsland

Vacuüm zuigtransport voor het transport van bulkgoederen

Optimaliseer uw productieproces, vereenvoudig het werk van uw medewerkers en verbeter de werkomgeving met vacuüm transport systemen van Volkmann.

Dextools

Wij als Dextools weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Als een proces, stofafzuiging of ontstoffings installatie niet correct werkt heeft u niks aan de oplossing. Wij bij Dextools staan voor kwaliteit, service en oplossing gerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.  Dit geldt niet alleen voor de oplossingen die wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij staan voor op een ethische manier geweldige resultaten behalen, zowel bij de productie als bij de ontwikkeling van constructieve relaties met partners en medewerkers.

CONTACT

Als u meer informatie of een offerte wilt ontvangen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Stationaire en mobiele takels” te beoordelen
has been added to the cart. View Cart