Stationaire en mobiele takels

De stationaire en mobiele takels vereenvoudigen het hanteren en positioneren van vacuümtransporteurs boven machines of bakken die met materiaal worden gevoed.

Beschrijving

Stationaire en mobiele takels voor pneumatische vacuümtransporteurs

De stationaire en mobiele takels vereenvoudigen het hanteren en positioneren van vacuümtransporteurs boven machines of bakken die met materiaal worden gevoed.

Met de takels kan de vacuümtransporteur op zijn plaats worden gebracht, stofvrij, poederdicht worden aangesloten en zonder dat het gewicht van de transportband op het vat eronder rust, wat de processtabiliteit verbetert bij kritische bewerkingen zoals tabletpersen of vulmachines. Gemonteerd op een mobiele takel, kan de ene vacuümtransporteur flexibel worden gebruikt om materiaal achter elkaar in verschillende machines te voeren.

Een takel biedt ook gemakkelijke toegang tot de vacuümtransporteur, waardoor deze gemakkelijk van de machine kan worden verwijderd voor reiniging en onderhoud. Volkmann-takels zijn voorzien van montage en demontage zonder gereedschap en hebben een ontwerp dat de neiging van soortgelijke unisten voorkomt om ’s nachts hoogte te verliezen.

Stationaire en mobiele takels voor pneumatische vacuümtransporteurs

Een stationaire of mobiele takel maakt het hanteren en positioneren van een vacuümtransporteur boven een container, bak of productiemachine veel eenvoudiger. De takels zijn:

  • lichtgewicht en gemakkelijk te manoeuvreren
  • verkrijgbaar in hygiënische versies (farma-ontwerp)
  • aanpasbaar voor verbindingen en dockingoplossingen
  • kan pneumatisch, elektrisch of handmatig bediend worden
  • ontworpen en geproduceerd in Duitsland

Vacuüm zuigtransport voor het transport van bulkgoederen

Optimaliseer uw productieproces, vereenvoudig het werk van uw medewerkers en verbeter de werkomgeving met vacuüm transport systemen van Volkmann.

Dextools

Wij als Dextools weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een advies niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dextools staan voor kwaliteit, service en oplossinggerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dextools Filtertechniek omvat een brede range van ontstoffingstechniek zoals industriele stofzuigers, mobiel afzuigunits of grote stof afzuig installaties. Deze systemen zijn er ook in de ATEX uitvoeringen. Daarnaast hebben wij een breede range van afzuigbanken of wanden, stoffilters en ventilatoren. Deze systemen zijn voor een grote variëteit aan toepassingen zoals in de levensmiddelenindustrie, chemische, farmaceutische en cosmetische industrie, bouw, metaalverwerkende industrie, diervoederindustrie.

Dextools Procestechniek omvat bulk handeling systemen zoals zakkenleegmachinesbig bag loading en unloading systemen en vacuüm transportsystemen. Deze worden in de chemie, farmacie, food of verwerkende industrie toegepast. Daarnaast hebben wij tabletpersenmetaaldetectorenblister en cartoning machines, camera inspectie systemen en tablet/poeder/vloeistof vullijnen voor de food en farmaceutische industrie.

Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dextools. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

CONTACT

Als u meer informatie of een offerte wilt ontvangen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Stationaire en mobiele takels” te beoordelen