Centrifugaal ventilatoren PDC_NL

De industriële PDC- ventilatoren zijn centrifugaal ventilatoren die worden gebruikt voor lage stroomsnelheden en middelhoge drukken.

Beschrijving

Centrifugaal ventilatoren PDC_NL

De industriële PDC- ventilatoren zijn centrifugaal ventilatoren die worden gebruikt voor lage stroomsnelheden en middelhoge drukken. De industriële PDC-ventilatoren worden gebruikt voor het pneumatisch transporteren van vaste materialen vermengd met lucht, zaagsel en houtsnippers, het afzuigen van vezelmaterialen die een gesloten ventilator met omgekeerde bladen zouden kunnen belemmeren.
Centrifugaal ventilatoren worden ook wel blowers genoemd en zijn normaal gesproken geconstrueerd als een vaste trommelvorm die bestaat uit een aantal ventilatorbladen (waaiers), de waaiers draaien en blazen lucht of gas van de ene plaats naar de andere. Centrifugaalventilatoren of ventilatoren behoren tot de meest efficiënte en veelzijdige luchtverplaatsingsapparatuur. Deze ventilatoren worden overal gebruikt waar een luchtstroom nodig is voor het aanzuigen, koelen, ventileren en transporteren. De ventilatoren kunnen enkel- of meertrapsblowers zijn: Eentrapsblowers zijn ideaal wanneer een gelijkmatige luchtstroom nodig is, meertrapsblowers zijn geschikter wanneer een wisselende luchtstroom bij een vaste druk nodig is. Centrifugaalventilatoren zijn er in vier basisventilatortypen, elk met zijn eigen specifieke doel.
  • Radiaal  Dit zijn hogedrukventilatoren met een gemiddelde luchtstroom. Radiaalventilatoren zijn het beste voor industriële toepassingen met stof, of in omgevingen met gas of vocht in de lucht.
  • Voorwaartse curve Dit zijn ventilatoren met middelhoge druk en hoge luchtstroom die kunnen worden gebruikt in zowel schone lucht-, ventilatie- als afzuigtoepassingen.
  • Achterwaartse curve Dit zijn hogedrukventilatoren met hoog debiet en hoge efficiëntie. Het vermogen neemt af naarmate het debiet toeneemt over het meest efficiënte gebied van het systeem.
  • Airfoil Dit zijn de ventilatoren met het hoogste rendement, het beste in toepassingen met schone lucht.

CENTRIFUGAAL VENTILATOR KOPEN?

Wij als Dextools weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een advies niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dextools staan voor kwaliteit, service en oplossinggerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn. Dextools Filtertechniek omvat een brede range van ontstoffingstechniek zoals industriele stofzuigers, mobiel afzuigunits of grote stof afzuig installaties. Deze systemen zijn er ook in de ATEX uitvoeringen. Daarnaast hebben wij een breede range van afzuigbanken of wanden, stoffilters en ventilatoren. Deze systemen zijn voor een grote variëteit aan toepassingen zoals in de levensmiddelenindustrie, chemische, farmaceutische en cosmetische industrie, bouw, metaalverwerkende industrie, diervoederindustrie. Dextools Procestechniek omvat bulk handeling systemen zoals zakkenleegmachinesbig bag loading en unloading systemen en vacuüm transportsystemen. Deze worden in de chemie, farmacie, food of verwerkende industrie toegepast. Daarnaast hebben wij tabletpersenmetaaldetectorenblister en cartoning machines, camera inspectie systemen en tablet/poeder/vloeistof vullijnen voor de food en farmaceutische industrie. Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dextools. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

Contact

Als u meer informatie of een offerte wilt ontvangen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Centrifugaal ventilatoren PDC_NL” te beoordelen