By using our website, you agree to the use of our cookies.
By using our website, you agree to the use of our cookies.
0646808297 info@dextools.nl Waarderweg 54 08:00 - 17:00

Zakkenleegmachine

Category:

Product Description

Zakkenleegmachine voor het doorsnijden en legen van zakken – handmatige tot volledig automatische bediening

Perfecte en op maat gemaakte zakkenleegmachine voor individuele taken. De zakkenledigingsinstallaties openen en legen alle zakken en zakmaterialen met een ledigingscapaciteit tot 1.200 zakken per uur. Functie en bedieningsproces worden individueel ontworpen op basis van uw vereisten. De zakkenleegmachine zorgt voor het continu veilig, stofvrij en hygiënisch leegstorten van zakken met een restwaarde tussen 0,01% en 0,1% voor goedlopende producten en tot maximaal 0,5% voor slechtlopende producten. Het systeem kan direct een bulkwagen of Big-Bags vullen of aangesloten worden op een pneumatisch of mechanisch transportsysteem.

Station voor handmatig leegmaken van zakken

De handmatige, ergonomische en stofvrije bediening van het zakkenledesysteem wordt gebruikt voor kleine ledigingscapaciteiten tot 60 zakken per uur. De systemen zijn uitgerust met pneumatische loskoppeling, stoffilter, doseer- en transportsystemen, lege zakkenverdichter en een elektrische besturingsunit. Uitvoering mobiel of stationair.

Manueel losstation type CEMOBIL mobiel of stationair. Compact systeem, inclusief pneumatisch transport.

Productieserie CEMATIC

De stofvrije werking van zakkenleegmachine van onze productieserie CEMATIC wordt gebruikt voor poedervormige producten in verschillende industrieën. De systemen zijn beschikbaar in verschillende automatiseringsniveaus en vier verschillende capaciteitsniveaus. De basisversie is voorzien van zakaanvoer, automatisch openen en legen, ontstoffen, zakverdichter en elektrische bediening met zakdosering en zakenteller.

Volautomatische bediening door automatisch depalletiseren, lege palletdispenser, mechanisch of pneumatisch transport evenals automatische interne reinigingsapparatuur en ATEX.

Productieserie SEMAT

De productieserie SEMAT wordt gebruikt voor granulaten en alle korrelige, voornamelijk stofvrije producten. De theoretische ledigingscapaciteit is 400 en 800 zakken per uur.

De mate van gedeeltelijke of volautomatische werking is gelijk aan onze productieserie CEMATIC. Beide series zijn leverbaar als volautomatische systemen.

Dextools

Dextools heeft twee afdelingen. Dit zijn de afdelingen filtertechniek en procestechniek. Filtertechniek omvat een brede range van stoffilters oplossingen zoals en trilling gereinigde stofafzuiging filters, afzuigarmen, afzuigbanken en ventilatoren voor een grote variëteit aan toepassingen in o.a. de levensmiddelenindustrie, chemische, farmaceutische en cosmetische industrie, bouw, metaalverwerkende industrie, diervoederindustrie. Procestechniek omvat vacuüm transportsystemen, systemen voor doseren / vullen en sorteren van bulk goederen, legen en vullen van big bags, legen van zakken, verpakken van producten en alles wat erbij komt kijken.

Hoogtepunten zakkenleegmachine

 • Uitgebreide basisversie
 • Handmatige of automatische zakinvoer
 • Lege zakverdichter
 • Verlaging van productiekosten
 • Depalletisering van handmatige naar volledig automatische bediening
 • Elektrische of elektronische besturing
 • Uitvoering in normaal staal of RVS
 • Bruikbaar voor tassen tot 80 kg
 • Mechanisch of pneumatisch transport
 • Breed scala aan accessoires en tal van bijzondere kenmerken
 • Engineering op maat
 • Robuuste technologie voor continu gebruik zonder storingen
 • Betrouwbare service en onderhoud

Contact voor informatie zakkenleegmachine

Neem contact met ons op voor vragen over de zakkenleegmachine

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Zakkenleegmachine” te beoordelen
has been added to the cart. View Cart