Zakkenleegmachine

Categorie:

Beschrijving

Zakkenleegmachine voor het doorsnijden en legen van zakken – handmatige tot volledig automatische bediening

Perfecte en op maat gemaakte zakkenleegmachine voor individuele taken. De zakkenledigingsinstallaties openen en legen alle zakken en zakmaterialen met een ledigingscapaciteit tot 1.200 zakken per uur. Functie en bedieningsproces worden individueel ontworpen op basis van uw vereisten. De zakkenleegmachine zorgt voor het continu veilig, stofvrij en hygiënisch leegstorten van zakken met een restwaarde tussen 0,01% en 0,1% voor goedlopende producten en tot maximaal 0,5% voor slechtlopende producten. Het systeem kan direct een bulkwagen of Big-Bags vullen of aangesloten worden op een pneumatisch of mechanisch transportsysteem.

Station voor handmatig leegmaken van zakken

De handmatige, ergonomische en stofvrije bediening van het zakkenledesysteem wordt gebruikt voor kleine ledigingscapaciteiten tot 60 zakken per uur. De systemen zijn uitgerust met pneumatische loskoppeling, stoffilter, doseer- en transportsystemen, lege zakkenverdichter en een elektrische besturingsunit. Uitvoering mobiel of stationair.

Manueel losstation type CEMOBIL mobiel of stationair. Compact systeem, inclusief pneumatisch transport.

Productieserie CEMATIC

De stofvrije werking van zakkenleegmachine van onze productieserie CEMATIC wordt gebruikt voor poedervormige producten in verschillende industrieën. De systemen zijn beschikbaar in verschillende automatiseringsniveaus en vier verschillende capaciteitsniveaus. De basisversie is voorzien van zakaanvoer, automatisch openen en legen, ontstoffen, zakverdichter en elektrische bediening met zakdosering en zakenteller.

Volautomatische bediening door automatisch depalletiseren, lege palletdispenser, mechanisch of pneumatisch transport evenals automatische interne reinigingsapparatuur en ATEX.

Productieserie SEMAT

De productieserie SEMAT wordt gebruikt voor granulaten en alle korrelige, voornamelijk stofvrije producten. De theoretische ledigingscapaciteit is 400 en 800 zakken per uur.

De mate van gedeeltelijke of volautomatische werking is gelijk aan onze productieserie CEMATIC. Beide series zijn leverbaar als volautomatische systemen.

Dextools

Wij als Dextools weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een advies niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dextools staan voor kwaliteit, service en oplossinggerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dextools Filtertechniek omvat een brede range van ontstoffingstechniek zoals industriele stofzuigers, mobiel afzuigunits of grote stof afzuig installaties. Deze systemen zijn er ook in de ATEX uitvoeringen. Daarnaast hebben wij een breede range van afzuigbanken of wanden, stoffilters en ventilatoren. Deze systemen zijn voor een grote variëteit aan toepassingen zoals in de levensmiddelenindustrie, chemische, farmaceutische en cosmetische industrie, bouw, metaalverwerkende industrie, diervoederindustrie.

Dextools Procestechniek omvat bulk handeling systemen zoals zakkenleegmachinesbig bag loading en unloading systemen en vacuüm transportsystemen. Deze worden in de chemie, farmacie, food of verwerkende industrie toegepast. Daarnaast hebben wij tabletpersenmetaaldetectorenblister en cartoning machines, camera inspectie systemen en tablet/poeder/vloeistof vullijnen voor de food en farmaceutische industrie.

Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dextools. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

Hoogtepunten zakkenleegmachine

 • Uitgebreide basisversie
 • Handmatige of automatische zakinvoer
 • Lege zakverdichter
 • Verlaging van productiekosten
 • Depalletisering van handmatige naar volledig automatische bediening
 • Elektrische of elektronische besturing
 • Uitvoering in normaal staal of RVS
 • Bruikbaar voor tassen tot 80 kg
 • Mechanisch of pneumatisch transport
 • Breed scala aan accessoires en tal van bijzondere kenmerken
 • Engineering op maat
 • Robuuste technologie voor continu gebruik zonder storingen
 • Betrouwbare service en onderhoud

Contact voor informatie zakkenleegmachine

Neem contact met ons op voor vragen over de zakkenleegmachine

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Zakkenleegmachine” te beoordelen