Discovery Blistermachine 

De Discovery Blistermachine is van topklasse en heeft een ergonomisch ontwerp en combineert een hoge veelzijdigheid en compatibiliteit met een geavanceerde mens-machine-interface voor totale controle en maximale output.

Beschrijving

Discovery Blistermachine

De Discovery Blistermachine is van topklasse en heeft een ergonomisch ontwerp en combineert een hoge veelzijdigheid en compatibiliteit met een geavanceerde mens-machine-interface voor totale controle en maximale output. Ontdek echte prestaties met een output die servo-aangedreven indexering biedt en hoge compatibiliteit met de belangrijkste wisselstukken van roterende machines.

Dextools biedt u uitgebreide oplossingen in Discovery Blistermachine. De kwaliteit, betrouwbaarheid, prestaties en het kosteneffectieve assortiment van wereldklasse maken de Discovery Blistermachine een ideale keuze voor farmaceutische bedrijven van elke omvang. De high-speed blisterverpakkingsmachines sealen producten in een holte, meestal met een papieren achterkant of aluminium- of filmafdichting. Deze blisterverpakkingen worden vaak gebruikt voor bijna elk product, maar zijn veelvoorkomende verpakkingen voor kleine goederen, voedingsmiddelen en geneesmiddelen. De Discovery Blistermachine is een volautomatische blisterverpakkingsmachine die geschikt is voor blisterverpakkingen van farmaceutische kwaliteit.

Technische specificaties Discovery Blistermachine

 • Output (Max): 300 blisters/min
 • Werkingswijze: dubbele rijstrook
 • Afdichtingsprincipe: rolafdichting
 • Lengte blisterverpakking (max.): 222 mm
 • Breedte blisterverpakking (max.): 90 mm
 • Vooruitgang (maximaal): 200 mm
 • Blistervormingsdiepte (max.): 12 mm
 • Thermovormend materiaal: PVC, PVC/PVDC, Duplex, Triplex, PVC/Aclar, PP
 • Dekselmateriaal: Hard Al, Zacht Al, Papier Al, CR-folie, Gelamineerd Papier
 • Machine snijsnelheid (Max): 150 slagen/min
 • PVC-filmbreedte (max.): 230 mm
 • Alu Folie Breedte (Max): 226mm
 • Gewicht: 2200kg

Wie is Accupack Engineering?

Accupack is de toonaangevende fabrikant van wisselstukken voor blisterverpakkingsmachines in Azië. Met jarenlange ervaring met een breed scala aan blisterverpakkingsmachines (zowel Indiaas als geïmporteerd). Het Accupack-team kreeg een diepgaand inzicht in de beperkingen van de tot nu toe beschikbare apparatuur. Het ontwikkelingsteam heeft hun ontwerp op zijn plaats gezet en de blisterverpakkingsoplossing ontwikkeld die de meeste beperkingen en pijnpunten oplost – waardoor het een product is dat een klasse apart is van de momenteel beschikbare producten.

Dextools

Wij als Dextools weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een advies niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dextools staan voor kwaliteit, service en oplossinggerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dextools Filtertechniek omvat een brede range van ontstoffingstechniek zoals industriele stofzuigers, mobiel afzuigunits of grote stof afzuig installaties. Deze systemen zijn er ook in de ATEX uitvoeringen. Daarnaast hebben wij een breede range van afzuigbanken of wanden, stoffilters en ventilatoren. Deze systemen zijn voor een grote variëteit aan toepassingen zoals in de levensmiddelenindustrie, chemische, farmaceutische en cosmetische industrie, bouw, metaalverwerkende industrie, diervoederindustrie.

Dextools Procestechniek omvat bulk handeling systemen zoals zakkenleegmachinesbig bag loading en unloading systemen en vacuüm transportsystemen. Deze worden in de chemie, farmacie, food of verwerkende industrie toegepast. Daarnaast hebben wij tabletpersenmetaaldetectorenblister en cartoning machines, camera inspectie systemen en tablet/poeder/vloeistof vullijnen voor de food en farmaceutische industrie.

Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dextools. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

Contact voor vragen over de Discovery Blistermachine ?

Heeft u vragen over de Discovery of wilt u een offerte aanvragen neem dat vrijblijvend contact met ons op.

Download hier de datasheet

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Discovery Blistermachine ” te beoordelen