By using our website, you agree to the use of our cookies.
By using our website, you agree to the use of our cookies.
0646808297 info@dextools.nl Waarderweg 54 08:00 - 17:00

Afzuigbank ATEX POLIEX_NL

De ATEX POLIEX afzuigbank is ontworpen voor gebruik in ATEX afzuig- en filtersystemen, in overeenstemming met ATEX 2014/34 / EU-regelgeving. Zonder motor, met een vacuümtafel van gegalvaniseerd staal en een afgedekte trechter met progressieve aanzuiging, controle / reinigingsopening en een “No Residual Powder” speciale zuigkracht.

Category:

Product Description

Afzuigbank ATEX POLIEX_NL

De ATEX POLIEX afzuigbank is ontworpen voor gebruik in ATEX afzuig- en filtersystemen , in overeenstemming met ATEX 2014/34 / EU- regelgeving .

De ATEX POLIEX afzuigbanken garanderen dankzij het zorgvuldige ontwerp van de afzuigsleuf dat de rook en het stof worden afgezogen voordat het door de gebruiker kan worden ingeademd, waardoor gezondheidsrisico’s worden uitgesloten. De ATEX POLIEX afzuigbank wordt geleverd zonder motor, met een vacuümtafel van gegalvaniseerd staal en een afgedekte hopper voor progressieve aanzuiging, controle / reinigingsopening en een “No Residual Powder” speciale afzuigcapaciteit. De stofzuiger werktafel kan bekleed zijn met vilt om slijtage of schade aan de verwerkte producten te voorkomen of te voorkomen.

ATEX POLIEX installatieplan van de zuigbank in een ATEX-systeem, compleet met ATEX-filter, omstelling, explosiebeveiligingspaneel, ATEX-ventilator.

AFZUIGBANKEN VAN DEXTOOLS

Wij bieden oplossingen en systemen voor rookafzuiging voor de ventilatie en opvang van talrijke dampen. Onze systemen omvatten dampen zoals: uitlaatgassen van voertuigen, lasrook en olienevel, blootstelling aan productiegevaren beheersen en een comfortabele werkomgeving creëren.

Van individuele stand-alone mobiele zuurkasten tot meerpunts gecentraliseerde filtersystemen, onze oplossingen zijn ontworpen om effectieve controle te bieden over soms gevaarlijke dampen aan de bron. Wat het proces ook is, we hebben de juiste tools voor u om de efficiëntie te maximaliseren en veilig te werken.

CONTACT

Als u meer informatie of een offerte wilt ontvangen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Afzuigbank ATEX POLIEX_NL” te beoordelen
has been added to the cart. View Cart