Afzuigbank ATEX POLIEX_NL

De ATEX POLIEX afzuigbank is ontworpen voor gebruik in ATEX afzuig- en filtersystemen, in overeenstemming met ATEX 2014/34 / EU-regelgeving. Zonder motor, met een vacuümtafel van gegalvaniseerd staal en een afgedekte trechter met progressieve aanzuiging, controle / reinigingsopening en een “No Residual Powder” speciale zuigkracht.

Categorie:

Beschrijving

Afzuigbank ATEX POLIEX_NL

De ATEX POLIEX afzuigbank is ontworpen voor gebruik in ATEX afzuig- en filtersystemen , in overeenstemming met ATEX 2014/34 / EU- regelgeving .

De ATEX POLIEX afzuigbanken garanderen dankzij het zorgvuldige ontwerp van de afzuigsleuf dat de rook en het stof worden afgezogen voordat het door de gebruiker kan worden ingeademd, waardoor gezondheidsrisico’s worden uitgesloten. De ATEX POLIEX afzuigbank wordt geleverd zonder motor, met een vacuümtafel van gegalvaniseerd staal en een afgedekte hopper voor progressieve aanzuiging, controle / reinigingsopening en een “No Residual Powder” speciale afzuigcapaciteit. De stofzuiger werktafel kan bekleed zijn met vilt om slijtage of schade aan de verwerkte producten te voorkomen of te voorkomen.

ATEX POLIEX installatieplan van de zuigbank in een ATEX-systeem, compleet met ATEX-filter, omstelling, explosiebeveiligingspaneel, ATEX-ventilator.

AFZUIGBANKEN VAN DEXTOOLS

Wij als Dextools weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een advies niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dextools staan voor kwaliteit, service en oplossinggerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dextools Filtertechniek omvat een brede range van ontstoffingstechniek zoals industriele stofzuigers, mobiel afzuigunits of grote stof afzuig installaties. Deze systemen zijn er ook in de ATEX uitvoeringen. Daarnaast hebben wij een breede range van afzuigbanken of wanden, stoffilters en ventilatoren. Deze systemen zijn voor een grote variëteit aan toepassingen zoals in de levensmiddelenindustrie, chemische, farmaceutische en cosmetische industrie, bouw, metaalverwerkende industrie, diervoederindustrie.

Dextools Procestechniek omvat bulk handeling systemen zoals zakkenleegmachinesbig bag loading en unloading systemen en vacuüm transportsystemen. Deze worden in de chemie, farmacie, food of verwerkende industrie toegepast. Daarnaast hebben wij tabletpersenmetaaldetectorenblister en cartoning machines, camera inspectie systemen en tablet/poeder/vloeistof vullijnen voor de food en farmaceutische industrie.

Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dextools. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

CONTACT

Als u meer informatie of een offerte wilt ontvangen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Afzuigbank ATEX POLIEX_NL” te beoordelen