Afzuigbank POLIJET_NL

De zuigbank vacuüm mod. POLIJET is een op zichzelf staande eenheid met geavanceerde patroonfilters (in plaats van gewone zakfilters), die deeltjes met een grootte van 0,2 tot 2 micron en een filtratie-efficiëntie van 99,9% kunnen filteren.

Categorie:

Beschrijving

Afzuigbank POLIJET_NL

De POLIJET DF afzuigbank wordt gebruikt voor het afzuigen van dampen en stof van nabewerkingen, het afzuigen van houtschuurstof , marmerstofafzuiging en in het algemeen voor afzuiging en filtratie in de machinebouw , gieterijen etc. De POLIJET DF afzuigbanken garanderen, bedankt het zorgvuldige ontwerp van de aanzuigsleuven, rook en stofafzuiging voordat ze door de gebruiker kunnen worden ingeademd, waardoor gezondheidsrisico’s worden geëlimineerd.

De zuigbank vacuüm mod. POLIJET is een op zichzelf staande eenheid met geavanceerde patroonfilters (in plaats van gewone zakfilters), die deeltjes met een grootte van 0,2 tot 2 micron en een filterefficiëntie van 99,9% kunnen filteren .

Operatie principe van de afzuigbank

De POLIJET DF-afzuigbank wordt gekenmerkt door een structuur van panelen die aan elkaar zijn geschroefd en de juiste afmetingen hebben. Zo kan de constructie gelijkmatig verdeeld over het werkblad lasten tot 350 kg / m 2 dragen . Om slijtage en beschadiging van de verwerkte producten te voorkomen, is het werkoppervlak van de zuigbank bekleed met vilt (andere materialen op aanvraag: aluminium of hout). Het werkoppervlak van de POLIJET zuigbanken is afneembaar om eventuele inspecties mogelijk te maken. Als extra zijn zijwanden verkrijgbaar om verspreiding van het materiaal te voorkomen. De zuigbank heeft intern een patroonfiltergedeelte met een terugstroom persluchtreinigingssysteem en wordt in vacuümmodus gebracht door een zijwaarts verbonden centrifugaalventilator , met de juiste afmetingen en geluiddicht.

AFZUIGBANK VAN DEXTOOLS

Wij als Dextools weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een advies niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dextools staan voor kwaliteit, service en oplossinggerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dextools Filtertechniek omvat een brede range van ontstoffingstechniek zoals industriele stofzuigers, mobiel afzuigunits of grote stof afzuig installaties. Deze systemen zijn er ook in de ATEX uitvoeringen. Daarnaast hebben wij een breede range van afzuigbanken of wanden, stoffilters en ventilatoren. Deze systemen zijn voor een grote variëteit aan toepassingen zoals in de levensmiddelenindustrie, chemische, farmaceutische en cosmetische industrie, bouw, metaalverwerkende industrie, diervoederindustrie.

Dextools Procestechniek omvat bulk handeling systemen zoals zakkenleegmachinesbig bag loading en unloading systemen en vacuüm transportsystemen. Deze worden in de chemie, farmacie, food of verwerkende industrie toegepast. Daarnaast hebben wij tabletpersenmetaaldetectorenblister en cartoning machines, camera inspectie systemen en tablet/poeder/vloeistof vullijnen voor de food en farmaceutische industrie.

Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dextools. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

CONTACT

Als u meer informatie of een offerte wilt ontvangen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Afzuigbank POLIJET_NL” te beoordelen