By using our website, you agree to the use of our cookies.
By using our website, you agree to the use of our cookies.
0646808297 info@dextools.nl Waarderweg 54 08:00 - 17:00

Afzuigbank POLIJET_NL

De zuigbank vacuüm mod. POLIJET is een op zichzelf staande eenheid met geavanceerde patroonfilters (in plaats van gewone zakfilters), die deeltjes met een grootte van 0,2 tot 2 micron en een filtratie-efficiëntie van 99,9% kunnen filteren.

Category:

Product Description

Afzuigbank POLIJET_NL

De POLIJET DF afzuigbank wordt gebruikt voor het afzuigen van dampen en stof van nabewerkingen, het afzuigen van houtschuurstof , marmerstofafzuiging en in het algemeen voor afzuiging en filtratie in de machinebouw , gieterijen etc. De POLIJET DF afzuigbanken garanderen, bedankt het zorgvuldige ontwerp van de aanzuigsleuven, rook en stofafzuiging voordat ze door de gebruiker kunnen worden ingeademd, waardoor gezondheidsrisico’s worden geëlimineerd.

De zuigbank vacuüm mod. POLIJET is een op zichzelf staande eenheid met geavanceerde patroonfilters (in plaats van gewone zakfilters), die deeltjes met een grootte van 0,2 tot 2 micron en een filterefficiëntie van 99,9% kunnen filteren .

Operatie principe van de afzuigbank

De POLIJET DF-afzuigbank wordt gekenmerkt door een structuur van panelen die aan elkaar zijn geschroefd en de juiste afmetingen hebben. Zo kan de constructie gelijkmatig verdeeld over het werkblad lasten tot 350 kg / m 2 dragen . Om slijtage en beschadiging van de verwerkte producten te voorkomen, is het werkoppervlak van de zuigbank bekleed met vilt (andere materialen op aanvraag: aluminium of hout). Het werkoppervlak van de POLIJET zuigbanken is afneembaar om eventuele inspecties mogelijk te maken. Als extra zijn zijwanden verkrijgbaar om verspreiding van het materiaal te voorkomen. De zuigbank heeft intern een patroonfiltergedeelte met een terugstroom persluchtreinigingssysteem en wordt in vacuümmodus gebracht door een zijwaarts verbonden centrifugaalventilator , met de juiste afmetingen en geluiddicht.

AFZUIGBANK VAN DEXTOOLS

Wij bieden oplossingen en systemen voor rookafzuiging voor de ventilatie en opvang van talrijke dampen. Onze systemen omvatten dampen zoals: uitlaatgassen van voertuigen, lasrook en olienevel, blootstelling aan productiegevaren beheersen en een comfortabele werkomgeving creëren.

Van individuele stand-alone mobiele zuurkasten tot meerpunts gecentraliseerde filtersystemen, onze oplossingen zijn ontworpen om effectieve controle te bieden over soms gevaarlijke dampen aan de bron. Wat het proces ook is, we hebben de juiste tools voor u om de efficiëntie te maximaliseren en veilig te werken.

CONTACT

Als u meer informatie of een offerte wilt ontvangen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Afzuigbank POLIJET_NL” te beoordelen
has been added to the cart. View Cart