By using our website, you agree to the use of our cookies.
By using our website, you agree to the use of our cookies.
0646808297 info@dextools.nl Waarderweg 54 08:00 - 17:00

Afzuigbank BS_NL

De zuigbanken van het BS-model worden gebruikt voor het afzuigen van las- en ontbraamde dampen en stof, het afzuigen van houtschuurstof, het afzuigen van marmerstof, dampen en stofafzuiging in de machinebouw, gieterijen en het afzuigen van oplosmiddeldampen.

Category:

Product Description

Afzuigbank BS_NL

De BS model afzuigbanken worden gebruikt voor de winning van lassen en ontbramen rook en stof, afzuigen van schuurwerk stof , marmer stofafzuiging , rook en afzuiging in de machinebouw , gieterijen en extractie van oplosmiddelen dampen . De afzuigbanken zijn zo ontworpen dat ze rook en stof verwijderen zodra ze worden geproduceerd, via speciaal ontworpen sleuven, voordat de verontreinigende stoffen de luchtwegen van de werknemer kunnen bereiken en beschadigen.

Maximale zuigkracht

De zuigkracht van de BS-zuigbanken, hoewel sterk, brengt de laswerkzaamheden niet in gevaar. Omdat de lucht op een uniforme manier wordt afgezogen, zijn er geen problemen met betrekking tot geforceerde trek.

Zuigbank BS + EVOLUTION zuigarm of UNIVERSELE NO-SMOKE zuigarm

In het geval dat stof of schadelijke gassen moeten worden afgezogen van bijzonder zware of omvangrijke stukken, die niet door de toonbank kunnen worden ondersteund, kunt u de zijkant van de BS uitrusten bank met een EVOLUTION NO-SMOKE of UNIVERSAL NO-SMOKE afzuigarm. Dankzij deze armen kunt u tot ongeveer 4 meter van de zuigbank reiken. Een speciale sluiter maakt de uitsluiting van de bank mogelijk ten gunste van de arm en omgekeerd.

AFZUIGBANKEN VAN DEXTOOLS

Wij bieden oplossingen en systemen voor rookafzuiging voor de ventilatie en opvang van talrijke dampen. Onze systemen omvatten dampen zoals: uitlaatgassen van voertuigen, lasrook en olienevel, blootstelling aan productiegevaren beheersen en een comfortabele werkomgeving creëren.

Van individuele stand-alone mobiele zuurkasten tot meerpunts gecentraliseerde filtersystemen, onze oplossingen zijn ontworpen om effectieve controle te bieden over soms gevaarlijke dampen aan de bron. Wat het proces ook is, we hebben de juiste tools voor u om de efficiëntie te maximaliseren en veilig te werken.

CONTACT

Als u meer informatie of een offerte wilt ontvangen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Afzuigbank BS_NL” te beoordelen
has been added to the cart. View Cart