Afzuigbank BS_NL

De zuigbanken van het BS-model worden gebruikt voor het afzuigen van las- en ontbraamde dampen en stof, het afzuigen van houtschuurstof, het afzuigen van marmerstof, dampen en stofafzuiging in de machinebouw, gieterijen en het afzuigen van oplosmiddeldampen.

Categorie:

Beschrijving

Afzuigbank BS_NL

De BS model afzuigbanken worden gebruikt voor de winning van lassen en ontbramen rook en stof, afzuigen van schuurwerk stof , marmer stofafzuiging , rook en afzuiging in de machinebouw , gieterijen en extractie van oplosmiddelen dampen . De afzuigbanken zijn zo ontworpen dat ze rook en stof verwijderen zodra ze worden geproduceerd, via speciaal ontworpen sleuven, voordat de verontreinigende stoffen de luchtwegen van de werknemer kunnen bereiken en beschadigen.

Maximale zuigkracht

De zuigkracht van de BS-zuigbanken, hoewel sterk, brengt de laswerkzaamheden niet in gevaar. Omdat de lucht op een uniforme manier wordt afgezogen, zijn er geen problemen met betrekking tot geforceerde trek.

Zuigbank BS + EVOLUTION zuigarm of UNIVERSELE NO-SMOKE zuigarm

In het geval dat stof of schadelijke gassen moeten worden afgezogen van bijzonder zware of omvangrijke stukken, die niet door de toonbank kunnen worden ondersteund, kunt u de zijkant van de BS uitrusten bank met een EVOLUTION NO-SMOKE of UNIVERSAL NO-SMOKE afzuigarm. Dankzij deze armen kunt u tot ongeveer 4 meter van de zuigbank reiken. Een speciale sluiter maakt de uitsluiting van de bank mogelijk ten gunste van de arm en omgekeerd.

AFZUIGBANKEN VAN DEXTOOLS

Wij als Dextools weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een advies niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dextools staan voor kwaliteit, service en oplossinggerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dextools Filtertechniek omvat een brede range van ontstoffingstechniek zoals industriele stofzuigers, mobiel afzuigunits of grote stof afzuig installaties. Deze systemen zijn er ook in de ATEX uitvoeringen. Daarnaast hebben wij een breede range van afzuigbanken of wanden, stoffilters en ventilatoren. Deze systemen zijn voor een grote variëteit aan toepassingen zoals in de levensmiddelenindustrie, chemische, farmaceutische en cosmetische industrie, bouw, metaalverwerkende industrie, diervoederindustrie.

Dextools Procestechniek omvat bulk handeling systemen zoals zakkenleegmachinesbig bag loading en unloading systemen en vacuüm transportsystemen. Deze worden in de chemie, farmacie, food of verwerkende industrie toegepast. Daarnaast hebben wij tabletpersenmetaaldetectorenblister en cartoning machines, camera inspectie systemen en tablet/poeder/vloeistof vullijnen voor de food en farmaceutische industrie.

Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dextools. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

CONTACT

Als u meer informatie of een offerte wilt ontvangen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Afzuigbank BS_NL” te beoordelen