Ponsen en matrijzen voor standaard tabletten

Afhankelijk van de wensen van de klant leveren wij ponsen en matrijzen. Deze kunnen ronde of gevormde, effen tabletten of tabletten met een breuklijn, symbolen, letters of zelfs ingewikkelde logo’s te vervaardigen. Op specificatie van de klant kunnen verschillende coatings worden aangebracht.

De matrijzen die worden geproduceerd, voldoen aan de normen van de vervaardigde ponsen, wat een perfecte samenwerking van deze gereedschappen in de tabletpers mogelijk maakt. Matrijzen kunnen taps toelopen aan beide zijden van het gat, wat de ontluchting in het poedercompressieproces aanzienlijk verbetert, de uitwerpkracht van de tabletten verlaagt en de snelheid van tabletexpansie minimaliseert, waardoor het risico op capping wordt verminderd.

Dextools ponsen en matrijzen

Wij als Dextools weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een advies niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dextools staan voor kwaliteit, service en oplossinggerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dextools Filtertechniek omvat een brede range van ontstoffingstechniek zoals industriele stofzuigers, mobiel afzuigunits of grote stof afzuig installaties. Deze systemen zijn er ook in de ATEX uitvoeringen. Daarnaast hebben wij een breede range van afzuigbanken of wanden, stoffilters en ventilatoren. Deze systemen zijn voor een grote variëteit aan toepassingen zoals in de levensmiddelenindustrie, chemische, farmaceutische en cosmetische industrie, bouw, metaalverwerkende industrie, diervoederindustrie.

Dextools Procestechniek omvat bulk handeling systemen zoals zakkenleegmachinesbig bag loading en unloading systemen en vacuüm transportsystemen. Deze worden in de chemie, farmacie, food of verwerkende industrie toegepast. Daarnaast hebben wij tabletpersenmetaaldetectorenblister en cartoning machines, camera inspectie systemen en tablet/poeder/vloeistof vullijnen voor de food en farmaceutische industrie.

Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dextools. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

Contact voor vragen over ponsen en matrijzen voor standaard tabletten

Heeft u vragen over de ponsen en matrijzen of wilt u een offerte aanvragen neem dat vrijblijvend contact met ons op.