Afhankelijk van de wensen van de klant leveren wij ponsen en matrijzen. Deze kunnen ronde of gevormde, effen tabletten of tabletten met een breuklijn, symbolen, letters of zelfs ingewikkelde logo’s te vervaardigen. Op specificatie van de klant kunnen verschillende coatings worden aangebracht.

De matrijzen die worden geproduceerd, voldoen aan de normen van de vervaardigde ponsen, wat een perfecte samenwerking van deze gereedschappen in de tabletpers mogelijk maakt. Matrijzen kunnen taps toelopen aan beide zijden van het gat, wat de ontluchting in het poedercompressieproces aanzienlijk verbetert, de uitwerpkracht van de tabletten verlaagt en de snelheid van tabletexpansie minimaliseert, waardoor het risico op capping wordt verminderd.

Dextools ponsen en matrijzen

Wij als Dextools weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een advies niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dextools staan voor kwaliteit, service en oplossing gerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn

Dextools heeft twee afdelingen. Dit zijn de afdelingen filtertechniek en procestechniek. Filtertechniek omvat een brede range van stoffilters oplossingen zoals en trilling gereinigde stofafzuiging filters, afzuigarmen, afzuigbanken en ventilatoren voor een grote variëteit aan toepassingen in o.a. de levensmiddelenindustrie, chemische, farmaceutische en cosmetische industrie, bouw, metaalverwerkende industrie, diervoederindustrie. Procestechniek omvat vacuüm transportsystemen, systemen voor doseren / vullen en sorteren van bulk goederen, legen en vullen van big bags, legen van zakken, verpakken van producten en alles wat erbij komt kijken.

Contact voor vragen over ponsen en matrijzen voor standaard tabletten

Heeft u vragen over de ponsen en matrijzen of wilt u een offerte aanvragen neem dat vrijblijvend contact met ons op.