By using our website, you agree to the use of our cookies.
By using our website, you agree to the use of our cookies.
0646808297 info@dextools.nl Waarderweg 54 08:00 - 17:00

Afzuigbank POLIWOOD DF_NL

De POLIWOOD DF zuigbank wordt gebruikt voor het afzuigen van dampen en stof van nabewerkingen, het afzuigen van houtschuurstof, het afzuigen van marmerstof en in het algemeen voor het afzuigen en filteren in de machinebouw, gieterijen etc.

Category:

Product Description

Afzuigbank POLIWOOD DF_NL

De POLIWOOD DF afzuigbank wordt gebruikt voor het afzuigen van dampen en stof van nabewerkingen, het afzuigen van houtschuurstof , marmerstofafzuiging en in het algemeen voor afzuiging en filtratie in de machinebouw , gieterijen etc. De POLIWOOD afzuigbanken garanderen dankzij het zorgvuldige ontwerp van de zuigspleten, rook- en stofafzuiging voordat ze door de gebruiker kunnen worden ingeademd, waardoor gezondheidsrisico’s worden geëlimineerd.

Operatie principe van de afzuigbank:

De structuur van POLIWOOD DF-afzuigbanken wordt gevormd door een reeks geschroefde panelen met de juiste afmetingen. De structurele sterkte van de POLIWOOD DF zuigbanken is bestand tegen belastingen tot 350 kg / m 2 gelijkmatig verdeeld. Het werkblad van de zuigbank kan bekleed zijn met vilt om slijtage of schade aan de verwerkte producten te voorkomen of te voorkomen (op verzoek aluminium of hout). Eventueel uittrekken van het werkblad voor eventuele inspectie indien nodig. Als extra zijn zijwanden verkrijgbaar om verspreiding van het materiaal te voorkomen.

De POLIWOOD DF-zuigbank heeft intern een patroonfiltergedeelte met een terugstroompersluchtreinigingssysteem en wordt in vacuümmodus gebracht door een zijwaarts verbonden centrifugaalventilator , met de juiste afmetingen en geluiddicht.

AFZUIGBANK VAN DEXTOOLS

Wij bieden oplossingen en systemen voor rookafzuiging voor de ventilatie en opvang van talrijke dampen. Onze systemen omvatten dampen zoals: uitlaatgassen van voertuigen, lasrook en olienevel, blootstelling aan productiegevaren beheersen en een comfortabele werkomgeving creëren.

Van individuele stand-alone mobiele zuurkasten tot meerpunts gecentraliseerde filtersystemen, onze oplossingen zijn ontworpen om effectieve controle te bieden over soms gevaarlijke dampen aan de bron. Wat het proces ook is, we hebben de juiste tools voor u om de efficiëntie te maximaliseren en veilig te werken.

CONTACT

Als u meer informatie of een offerte wilt ontvangen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Afzuigbank POLIWOOD DF_NL” te beoordelen
has been added to the cart. View Cart