Stofafscheidingssystemen voor Innov’ia – specialist voor sproeidrogen

INNOV’IA is specialist in de productie van op maat gemaakte poeders die worden verkregen door sproeidrogen. Er ontstonden moeilijkheden bij de bereiding van de verschillende soorten poeder. Ze zochten dus een oplossing voor hun ontstoffing probleem

INNOV’IA is specialist in de productie van op maat gemaakte poeders die worden verkregen door sproeidrogen. In La Rochelle, Frankrijk, worden verschillende poederproducten vervaardigd door sproeidrogen, co-drogen, granulatie, agglomeratie, micro-inkapseling en coatingtechnologieën. Met name het klantenbestand omvat de voedselverwerkende industrie.

Er ontstonden moeilijkheden bij de bereiding van de verschillende soorten poeder, vooral met vluchtige stoffen. Het was niet mogelijk om het gefilterde stof terug te brengen in het productieproces, in plaats daarvan moest het stof van de vloer worden verwijderd. Dit veroorzaakte niet alleen productverlies, het bracht ook de veiligheid van het bedieningspersoneel in gevaar en voldeed niet aan de milieurichtlijnen.

Uiteindelijk viel de keuze op de AJV 800 zakfilter stofafscheidingssystemen van roestvrij staal om een ​​voedselgeschikte productie te garanderen. De productiemanager licht de keuze toe: “De geluidsreductie was voor ons erg belangrijk, die werd bereikt door de ventilator extern te installeren. Bovendien is het debiet van het filter hoog, wat een betere registratie van stofemissies aan de bron mogelijk maakt. ”Omdat Innov’ia zeer overtuigd is van de prestaties van het filter, zullen in de zomer nog twee systemen worden geïnstalleerd.

Infastaub stofafscheidingssystemen

Infastaub GmbH is een vooraanstaand bedrijf op het gebied van industriële stofafscheidingssystemen. Met decennialange ervaring en een bewezen staat van dienst in de sector, heeft Infastaub GmbH een sterke reputatie opgebouwd als betrouwbare partner voor bedrijven over de hele wereld.

De missie bij Infastaub GmbH is om hoogwaardige, efficiënte en duurzame oplossingen te bieden voor de controle en verwijdering van stof en deeltjes in diverse industriële omgevingen. Ze begrijpen de uitdagingen waarmee bedrijven worden geconfronteerd bij het beheersen van stofvervuiling en de impact ervan op de gezondheid van werknemers en de operationele efficiëntie. Daarom streven ze ernaar om innovatieve stofafscheidingstechnologieën te ontwikkelen en aan te bieden die voldoen aan de strengste normen en voorschriften.

Bij Infastaub GmbH geloven ze in maatwerkoplossingen die aansluiten bij de specifieke behoeften van de klanten. Hun ervaren team van ingenieurs en technische experts werken nauw samen met de klanten om hun vereisten te begrijpen en oplossingen te ontwerpen die zorgen voor een effectieve en efficiënte stofcontrole. Ze bieden een breed scala aan producten en systemen, waaronder industriële stofafscheiders, filtereenheden, filterzakken, filterpatronen en accessoires.

Kwaliteit en betrouwbaarheid staan hoog in het vaandel bij Infastaub GmbH. Ze streven naar uitmuntendheid in alles wat we doen, van productontwikkeling en engineering tot productie en service. De producten worden vervaardigd volgens strikte kwaliteitsnormen en ze maken gebruik van geavanceerde fabricagetechnieken en hoogwaardige materialen om duurzame en robuuste oplossingen te leveren die lang meegaan.

Met onze technische expertise, innovatieve oplossingen en toewijding aan kwaliteit en klantenservice is Infastaub GmbH de voorkeurskeuze geworden voor bedrijven die op zoek zijn naar effectieve stofafscheidingsoplossingen. We blijven ons voortdurend ontwikkelen en innoveren om tegemoet te komen aan de evoluerende behoeften van onze klanten en om de hoogste normen van stofbeheersing en luchtkwaliteit te handhaven.

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe Infastaub GmbH u kan helpen bij het realiseren van een schone, veilige en gezonde werkomgeving.

Dextools industriële stofafscheidingssystemen

Wij als Dextools weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een advies niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dextools staan voor kwaliteit, service en oplossinggerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dextools Filtertechniek omvat een brede range van ontstoffingstechniek zoals industriele stofzuigers, mobiel afzuigunits of grote stof afzuig installaties. Deze systemen zijn er ook in de ATEX uitvoeringen. Daarnaast hebben wij een breede range van afzuigbanken of wanden, stoffilters en ventilatoren. Deze systemen zijn voor een grote variëteit aan toepassingen zoals in de levensmiddelenindustrie, chemische, farmaceutische en cosmetische industrie, bouw, metaalverwerkende industrie, diervoederindustrie.

Dextools Procestechniek omvat bulk handeling systemen zoals zakkenleegmachinesbig bag loading en unloading systemen en vacuüm transportsystemen. Deze worden in de chemie, farmacie, food of verwerkende industrie toegepast. Daarnaast hebben wij tabletpersenmetaaldetectorenblister en cartoning machines, camera inspectie systemen en tablet/poeder/vloeistof vullijnen voor de food en farmaceutische industrie.

Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dextools. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

Contact over uw ontstoffing project

Neem vrijblijvend contact met ons op over uw ontstoffing project.