Metaalcontrolesysteem voor tabletten

Als producent van farmaceutische producten of voedingssupplementen wil je er zeker van zijn dat je producten vrij zijn van ongewenste metaaldeeltjes. Een metaalcontrolesysteem voor tabletten kan je hierbij helpen. Een dergelijk systeem detecteert metaaldeeltjes in tabletten en andere medicijnen of supplementen, zodat deze veilig kunnen worden geproduceerd en geconsumeerd.

Een metaalcontrolesysteem voor tabletten bestaat meestal uit een metaaldetector die is ontworpen om gevoelig te zijn voor de kleinste metaaldeeltjes. Het systeem kan worden aangepast aan de specifieke grootte en vorm van je tabletten, zodat het de beste detectie-efficiëntie biedt voor jouw producten. Bovendien kan het systeem worden geïntegreerd in je productielijn, zodat de tabletten automatisch worden gecontroleerd tijdens het productieproces.

Het gebruik van een metaalcontrolesysteem voor tabletten biedt vele voordelen. Zo verhoogt het de kwaliteit en veiligheid van je producten en voldoe je aan de richtlijnen en wetgeving op het gebied van voedselveiligheid en farmaceutische productie. Bovendien kan het systeem helpen om dure recalls en claims van klanten te voorkomen.

Als je op zoek bent naar een effectieve en efficiënte manier om metaaldeeltjes in je tabletten te detecteren, dan is een metaalcontrolesysteem voor tabletten de oplossing die je zoekt. Neem contact op met een specialist op het gebied van metaaldetectie om te ontdekken hoe een metaalcontrolesysteem jouw productieproces kan verbeteren en je producten veiliger kan maken voor je klanten.

Een metaalcontrolesysteem koopt u bij Dextools

Wij als Dextools weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een advies niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dextools staan voor kwaliteit, service en oplossinggerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dextools Filtertechniek omvat een brede range van ontstoffingstechniek zoals industriele stofzuigers, mobiel afzuigunits of grote stof afzuig installaties. Deze systemen zijn er ook in de ATEX uitvoeringen. Daarnaast hebben wij een breede range van afzuigbanken of wanden, stoffilters en ventilatoren. Deze systemen zijn voor een grote variëteit aan toepassingen zoals in de levensmiddelenindustrie, chemische, farmaceutische en cosmetische industrie, bouw, metaalverwerkende industrie, diervoederindustrie.

Dextools Procestechniek omvat bulk handeling systemen zoals zakkenleegmachinesbig bag loading en unloading systemen en vacuüm transportsystemen. Deze worden in de chemie, farmacie, food of verwerkende industrie toegepast. Daarnaast hebben wij tabletpersenmetaaldetectorenblister en cartoning machines, camera inspectie systemen en tablet/poeder/vloeistof vullijnen voor de food en farmaceutische industrie.

Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dextools. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.