By using our website, you agree to the use of our cookies.
By using our website, you agree to the use of our cookies.
0646808297 info@dextools.nl Waarderweg 54 08:00 - 17:00

Industriële stofzuiger Shake Telecontrol_NL

De Automatic Shake Telecontrol Dry industriële stofzuigers zijn uitgerust met patroonfilter met filterschudder met automatische en handmatige trilling, stopcontact voor het aansluiten van elektrisch gereedschap, met of zonder persluchtaansluiting voor persluchtgereedschap

Category:

Product Description

Industriële stofzuiger Shake Telecontrol_NL

De Automatic Shake Telecontrol Dry industriële stofzuigers zijn uitgerust met patroonfilter met filterschudder met automatische en handmatige trilling, stopcontact voor het aansluiten van elektrisch gereedschap, met of zonder persluchtaansluiting voor persluchtgereedschap.

INDUSTRIËLE STOFZUIGER VAN DEXTOOLS

Dextools biedt een breed scala aan hoogwaardige commerciële en industriële stofzuigers om aan professionele onderhoudsbehoeften te voldoen. Onze industriële stofzuigers zijn gemaakt van materialen zoals dik staal, roestvrij staal en aluminium om hoge prestaties, een lange levensduur en betrouwbaarheid te bevorderen. Het volledige assortiment industriële en commerciële stofzuigsystemen van Dextools omvat HEPA-stofzuigers, industriële machinewerkplaats / CNC-stofzuigers, rugzakstofzuigers, industriële roetstofzuigers, kolenstofstofzuigers, explosieveilige stofzuigers, industriële luchtaangedreven stofzuigers en industriële stofzuigers op maat. Bekijk onze productcategorieën hieronder voor meer informatie over industriële stofzuigers van Dextools.

CONTACT

Als u meer informatie of een offerte wilt ontvangen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Industriële stofzuiger Shake Telecontrol_NL” te beoordelen
has been added to the cart. View Cart