Velocity–V300 blister packing machine

De Velocity–V300 blister packing machine van Accupack is een doordachte technologische doorbraak, die niet alleen prestaties garandeert bij de nominale output van 300 blisters per minuut, maar ook volledig kan worden aangepast met wisselstukken van andere blisterverpakkingsmachines in zijn klasse.

Beschrijving

Velocity–V300 blister packing machine

De Velocity–V300 blister packing machine van Accupack is een doordachte technologische doorbraak, die niet alleen prestaties garandeert bij de nominale output van 300 blisters per minuut, maar ook volledig kan worden aangepast met wisselstukken van andere blisterverpakkingsmachines in zijn klasse, en dus niet marginaal beter, maar aanzienlijk superieur. Bij het selecteren van een blister packing machine worden altijd de functies gemarkeerd, die tegen een prijs zijn ingebouwd, waardoor de prijs van de machines omhoog gaat.

Het ontwikkelingsteam van de VELOCITY–V300 blister packing machine heeft zich niet alleen gericht op de functies, maar ook op de ROI. Het is de eerste apparatuur die de beste ROI garandeert op de kapitaalinvestering van het farmaceutische bedrijf. Met opvallende kenmerken zoals – 30 procent meer output met hetzelfde wisselgedeelte (tot 300 blisters per minuut); Stijve distributieriemaandrijving; omschakeling zonder gereedschap; apart hot embossingstation; rand tot rand PRC; universele feeder-assemblage; lastafel, veegborstelmontage, product uit zakdetectie, omgekeerde buigmontage; touchscreen HMI met alle snelheids- en temperatuurregelingen; hoge vacuümvormcapaciteit; tweezijdige stijfheidsondersteuning voor een betere vorming en afdichting.

Technische eigenschappen Velocity–V300 blister packing machine

 • Output (Max): 300 blisters/min
 • Mode of Operation: Double Lane
 • Sealing Principle: Roller Sealing
 • Blister Pack Length (Max): 222mm
 • Blister Pack Width (Max): 90mm (110mm without Conveyor)
 • Advance (Max): 90mm (110mm Punch Advance without Conveyor)
 • Blister Forming Depth (Max): 12mm
 • Thermo Forming Material: PVC, PVC/PVDC, Duplex, Triplex
 • Lidding Material: Hard Al, Soft Al, Laminated Paper
 • Machine Cutting Speed (Max): 150 strokes/min
 • PVC Film Width (Max): 230mm
 • Alu Foil Width (Max): 226mm
 • Weight: 1750kg

Accupack

Accupack is de toonaangevende fabrikant van wisselstukken voor blisterverpakkingsmachines in Azië. Met jarenlange ervaring met een breed scala aan blisterverpakkingsmachines (zowel Indiaas als geïmporteerd). Het Accupack-team kreeg een diepgaand inzicht in de beperkingen van de tot nu toe beschikbare apparatuur. Het ontwikkelingsteam heeft hun ontwerp op zijn plaats gezet en de blisterverpakkingsoplossing ontwikkeld die de meeste beperkingen en pijnpunten oplost – waardoor het een product is dat een klasse apart is van de momenteel beschikbare producten.

Dextools

Wij als Dextools weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een advies niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dextools staan voor kwaliteit, service en oplossinggerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dextools Filtertechniek omvat een brede range van ontstoffingstechniek zoals industriele stofzuigers, mobiel afzuigunits of grote stof afzuig installaties. Deze systemen zijn er ook in de ATEX uitvoeringen. Daarnaast hebben wij een breede range van afzuigbanken of wanden, stoffilters en ventilatoren. Deze systemen zijn voor een grote variëteit aan toepassingen zoals in de levensmiddelenindustrie, chemische, farmaceutische en cosmetische industrie, bouw, metaalverwerkende industrie, diervoederindustrie.

Dextools Procestechniek omvat bulk handeling systemen zoals zakkenleegmachinesbig bag loading en unloading systemen en vacuüm transportsystemen. Deze worden in de chemie, farmacie, food of verwerkende industrie toegepast. Daarnaast hebben wij tabletpersenmetaaldetectorenblister en cartoning machines, camera inspectie systemen en tablet/poeder/vloeistof vullijnen voor de food en farmaceutische industrie.

Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dextools. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

Contact voor vragen over de Velocity–V300 blister packing machine

Heeft u vragen over de Velocity of wilt u een offerte aanvragen neem dat vrijblijvend contact met ons op.

Download hier de datasheet

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Velocity–V300 blister packing machine” te beoordelen