SECUREFILL Series Capsule-Filling Machine

Onze SECUREFILL Series capsule-filling machine staat synoniem voor veiligheid, precisie en betrouwbaarheid. Met een focus op het leveren van hoogwaardige producten zonder concessies te doen aan de veiligheidsnormen, is deze machine ontworpen om te voldoen aan de strengste eisen van de industrie.

Beschrijving

De SECUREFILL Series Capsule-Filling Machine: Een Veilige Keuze

Welkom bij de toekomst van veilige en efficiënte capsuleproductie met onze state-of-the-art SECUREFILL Series capsule-filling machine. Als marktleider in de farmaceutische en voedingssupplementenindustrie bieden wij met trots een geavanceerde oplossing voor bedrijven die prioriteit geven aan zowel veiligheid als efficiëntie in hun productieprocessen.

Onze SECUREFILL Series capsule-filling machine staat synoniem voor veiligheid, precisie en betrouwbaarheid. Met een focus op het leveren van hoogwaardige producten zonder concessies te doen aan de veiligheidsnormen, is deze machine ontworpen om te voldoen aan de strengste eisen van de industrie.

Voordelen van de SECUREFILL Series Capsule-Filling Machine

  1. Veiligheidsgericht Ontwerp: De SECUREFILL Series is uitgerust met geavanceerde veiligheidsfuncties die voldoen aan de hoogste normen in de industrie, waardoor de integriteit van het product en de veiligheid van het productieproces worden gewaarborgd.
  2. Nauwkeurige Dosering: Met geavanceerde vulmechanismen biedt de SECUREFILL Series nauwkeurige dosering, wat essentieel is voor de productie van farmaceutische en voedingssupplementen.
  3. Gebruiksvriendelijkheid: Ondanks zijn geavanceerde functies blijft de SECUREFILL Series eenvoudig te bedienen, met een intuïtieve interface die de leercurve minimaliseert voor operators.
  4. Modulair en Aanpasbaar: Het modulaire ontwerp maakt aanpassingen eenvoudig, waardoor de machine gemakkelijk kan worden aangepast aan veranderende productiebehoeften.
  5. Compliance met Industriële Normen: De SECUREFILL Series voldoet aan strikte normen en regelgeving binnen de farmaceutische en voedingssupplementenindustrie, waardoor bedrijven met vertrouwen kunnen produceren.

Toepassingen in Diverse Industrieën

Of je nu actief bent in de farmaceutische sector, voedingssupplementenindustrie of een andere sector met specifieke eisen op het gebied van veiligheid en precisie, de SECUREFILL Series past zich moeiteloos aan diverse behoeften aan.

Model Maximum speed
SECUREFILL 6T 6,000 capsules/hr
SECUREFILL 12T 12,000 capsules/hr
SECUREFILL 25T 25,000 capsules/hr
SECUREFILL 40T 40,000 capsules/hr

Investeer in Veiligheid en Efficiëntie

Kies voor de SECUREFILL Series capsule-filling machine en investeer in de veiligheid en efficiëntie van jouw productieproces. Verhoog de productiekwaliteit, minimaliseer risico’s en versterk jouw reputatie in de markt. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe de SECUREFILL Series jouw productie naar nieuwe hoogten kan tillen.

Optimaliseer jouw productieproces met de geavanceerde technologie en veiligheidskenmerken van de SECUREFILL Series capsule-filling machine. Maak de overstap naar een productieomgeving waar veiligheid en efficiëntie hand in hand gaan en positioneer jezelf als een vertrouwde naam in jouw branche.

Dextools Nederland

Wij als Dextools weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een advies niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dextools staan voor kwaliteit, service en oplossinggerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn. Dextools Filtertechniek omvat een brede range van ontstoffingstechniek zoals industriele stofzuigers, mobiel afzuigunits of grote stof afzuig installaties.

Deze systemen zijn er ook in de ATEX uitvoeringen. Daarnaast hebben wij een breede range van afzuigbanken of wanden, stoffilters en ventilatoren. Deze systemen zijn voor een grote variëteit aan toepassingen zoals in de levensmiddelenindustrie, chemische, farmaceutische en cosmetische industrie, bouw, metaalverwerkende industrie, diervoederindustrie. Dextools Procestechniek omvat bulk handeling systemen zoals zakkenleegmachinesbig bag loading en unloading systemen en vacuüm transportsystemen. Deze worden in de chemie, farmacie, food of verwerkende industrie toegepast. Daarnaast hebben wij tabletpersenmetaaldetectorenblister en cartoning machines, camera inspectie systemen en tablet/poeder/vloeistof vullijnen voor de food en farmaceutische industrie. Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dextools. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

Contact voor vragen