Horizontale verpakkingsmachines MH7 en PL1

De horizontale verpakkingsmachines PL1 en MH7 zijn ontworpen voor het verpakken van producten in vooraf gemaakte zakken.

Categorie:

Beschrijving

Horizontale verpakkingsmachines MH7 en PL1

Flowpacken of ook wel horizontale verpakkingsmachines genoemd is een verpakkingsmethode die in veel verschillende industrieën wordt toegepast. Zowel in de voedingsmiddelen, als non-food en farmaceutische industrie worden horizontale verpakkers gebruikt. Door middel van flowpacking wordt folie om het product heen gevouwen en dicht geseald. Horizontale verpakkers staan ook wel bekend als HFFS: Horizontal Form Fill Seal. Dextools biedt verscheidene horizontale flowpackers aan: machines voor kleine één-stuks verpakkingen en lage productieaantallen, tot complexe machines voor grote verpakkingsaantallen. Flowpacken wordt in zowel de food, farmacie, non-food als petfood sector toegepast: plasticfolie wordt rondom het product gevouwen en langs de horizontale (lange) zijde dicht geseald. Producten worden op deze manier naar wens verpakt en zijn langer houdbaar.

Wat is nu precies een Flowpack machine of flowpacker?

Indien u zich in de industrie bevindt en u moet voedingsmiddelen of non-food verpakken, wordt u vermoedelijk geconfronteerd met de problematiek van het optimaliseren van uw verpakkingslijnen  en is de term flowpack u bijgevolg niet langer onbekend. Deze term verwijst naar een horizontale of verticale, met behulp van warmte afgesloten,  plastic verpakking voor elk type product. De machine die een dergelijke  verpakking tot stand brengt, wordt eveneens een flowpack verpakkingsmachine genoemd.

Synoniemen: Verpakker, flow pack, flowpacker, flowpack wikkelmachine, vorm-, vul- en sluitmachine, verpakkingsmachine onder plastic folie, …

Optimaliseren van uw verpakkingslijn met een horizontale verpakkingsmachines / flowpacker

Flowpackers kunnen worden ingezet om uw verpakkingslijn te versnellen en te automatiseren. Een flowpacker kan voor tal van toepassingen worden ingezet, bijvoorbeeld bij het verpakken van onder andere:

  • Koekjes
  • Snoepgoed
  • Groenten en fruit
  • Drukwerk
  • Bars

DEXTOOLS, DE JUISTE VERPAKKINGSMACHINES VOOR FOOD & NON-FOOD.

Wij als Dextools weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een advies niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dextools staan voor kwaliteit, service en oplossinggerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dextools Filtertechniek omvat een brede range van ontstoffingstechniek zoals industriele stofzuigers, mobiel afzuigunits of grote stof afzuig installaties. Deze systemen zijn er ook in de ATEX uitvoeringen. Daarnaast hebben wij een breede range van afzuigbanken of wanden, stoffilters en ventilatoren. Deze systemen zijn voor een grote variëteit aan toepassingen zoals in de levensmiddelenindustrie, chemische, farmaceutische en cosmetische industrie, bouw, metaalverwerkende industrie, diervoederindustrie.

Dextools Procestechniek omvat bulk handeling systemen zoals zakkenleegmachinesbig bag loading en unloading systemen en vacuüm transportsystemen. Deze worden in de chemie, farmacie, food of verwerkende industrie toegepast. Daarnaast hebben wij tabletpersenmetaaldetectorenblister en cartoning machines, camera inspectie systemen en tablet/poeder/vloeistof vullijnen voor de food en farmaceutische industrie.

Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dextools. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Horizontale verpakkingsmachines MH7 en PL1” te beoordelen