T-Multiline Sachet verticale verpakkingsmachine

Categorie:

Beschrijving

T-Multiline Sachet verticale verpakkingsmachine

Verticale verpakkingsmachine die speciaal is ontworpen voor vloeistofvultoepassingen. Verpakkingstype: 4-zijdig verzegeld zakje

Afmetingen container

 • Lengtebereik: 30-150
 • Filmbreedte: 1156 mm
 • Capaciteit: 50-60 pp / max. cyclus

Wat is een verticale verpakkingsmachine ?

Er zijn twee soorten verpakkingsmachines. Enerzijds de horizontale verpakkingsmachine  (HFFS: Horizontal Form Fill Seal) en anderzijds de verticale verpakkingsmachine (VFFS: Vertical Form Fill Seal) die we ook vorm-, vul- en sluitmachines kunnen noemen vanwege het proces dat ze volgen.

De verticale flowpackers zijn machines die ongelijkmatige producten zoals rijst, kruiden, koffie, thee, vijzen, elektronische onderdelen,… verpakken. Het product wordt geplaatst of valt met een verticale beweging (vandaar de naam) in een zakje dat vervolgens wordt dichtgeseald. Deze machines maken het verpakken van producten per volume mogelijk. Het is dus eveneens mogelijk vloeistoffen te verpakken en precieze doseringen op automatische manier in te stellen.

De verticale flowpackers en horizontale flowpackers hebben dus beiden hun nut naargelang het te verpakken product. Om te weten te komen of het te verpakken product best met een horizontale HFFS of een verticale VFFS machine dient te gebeuren, is het met andere woorden zeker en vast nuttig een expert te raadplegen om de beste configuratie te vinden voor het optimaliseren van uw productielijn.

Schema van een verticale machine

 1. De producten vallen in het verticale zakje
 2. Ze bevinden zich in de plastic folie die gesealed wordt om een zakje te vormen
 3. De folie wordt om het product gewikkeld via een buisvorm en geseald
 4. De producten worden volgens de gewenste hoeveelheden (gewicht, volume, aantal,…) van elkaar gescheiden en het zakje wordt afgesneden
 5. Optioneel: het product wordt automatisch nagekeken en gecontroleerd

Video van de verticale verpakkingsmachine

Elk merk heeft zijn specialiteit en manier van functioneren, merken kunnen vanzelfsprekend ook meerdere oplossingen aanbieden. Hieronder een aantal parameters die kunnen verschillen van de ene machine tot de andere volgens de noden:

 • De snelheid van het verpakken
 • Verpakking met of zonder gewijzigde atmosfeer
 • De betrouwbaarheid en de lage onderhoudskosten
 • Een rol folie aan de bovenzijde of onderzijde van de machine naar gelang het type product
 • De zijde van de seal: boven/onder, zijkant

Dextools

Wij als Dextools weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een advies niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dextools staan voor kwaliteit, service en oplossinggerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dextools Filtertechniek omvat een brede range van ontstoffingstechniek zoals industriele stofzuigers, mobiel afzuigunits of grote stof afzuig installaties. Deze systemen zijn er ook in de ATEX uitvoeringen. Daarnaast hebben wij een breede range van afzuigbanken of wanden, stoffilters en ventilatoren. Deze systemen zijn voor een grote variëteit aan toepassingen zoals in de levensmiddelenindustrie, chemische, farmaceutische en cosmetische industrie, bouw, metaalverwerkende industrie, diervoederindustrie.

Dextools Procestechniek omvat bulk handeling systemen zoals zakkenleegmachinesbig bag loading en unloading systemen en vacuüm transportsystemen. Deze worden in de chemie, farmacie, food of verwerkende industrie toegepast. Daarnaast hebben wij tabletpersenmetaaldetectorenblister en cartoning machines, camera inspectie systemen en tablet/poeder/vloeistof vullijnen voor de food en farmaceutische industrie.

Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dextools. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

Contact voor vragen over de verticale verpakkingsmachine

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “T-Multiline Sachet verticale verpakkingsmachine” te beoordelen