By using our website, you agree to the use of our cookies.
By using our website, you agree to the use of our cookies.
0646808297 info@dextools.nl Waarderweg 54 08:00 - 17:00

Industriële stofzuiger liquidi Planet Medium Inox_NL

De Planet Medium ATEX Inox nat- en droogstofzuigers zijn uitgerust met een innovatief systeem voor het reinigen van het filter waar de stroom van aangezogen lucht wordt omgekeerd.

Category:

Product Description

industriële stofzuiger liquidi Planet Medium Inox_NL

De Planet Medium Inox nat- en droogstofzuigers zijn uitgerust met een innovatief systeem voor het reinigen van het filter waar de stroom van aangezogen lucht wordt omgekeerd. Dit wordt in het filter gericht terwijl een mechanisch apparaat de hele filtereenheid schudt. Deze machine is geschikt voor het opzuigen van fijn en zeer fijn stof, van elk niet-explosief type.

INDUSTRIËLE STOFZUIGER VAN DEXTOOLS

Dextools biedt een breed scala aan hoogwaardige commerciële en industriële stofzuigers om aan professionele onderhoudsbehoeften te voldoen. Onze industriële stofzuigers zijn gemaakt van materialen zoals dik staal, roestvrij staal en aluminium om hoge prestaties, een lange levensduur en betrouwbaarheid te bevorderen. Het volledige assortiment industriële en commerciële stofzuigsystemen van Dextools omvat HEPA-stofzuigers, industriële machinewerkplaats / CNC-stofzuigers, rugzakstofzuigers, industriële roetstofzuigers, kolenstofstofzuigers, explosieveilige stofzuigers, industriële luchtaangedreven stofzuigers en industriële stofzuigers op maat. Bekijk onze productcategorieën hieronder voor meer informatie over industriële stofzuigers van Dextools.

Industriële afzuiging

Naast industriële stofzuigers, levert Dextools ook andere afzuigapparatuur. Hierbij kunt u denken aan het afzuigen van stoffen, dampen en gassen welke vrijkomen tijdens een productieproces. Voor elke toepassing kunnen wij u de juiste filtersystemen adviseren en zijn zowel mobiele- als stationaire afzuigapparatuur mogelijk.

Vanwege jarenlange intensieve samenwerking met onze verschillende fabrikanten, kunnen wij goed inschatten welke oplossing noodzakelijk is voor uw vraagstuk en zijn wij niet afhankelijk van één leverancier. Hierdoor kunnen wij u altijd de beste oplossing garanderen.

CONTACT

Als u meer informatie of een offerte wilt ontvangen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Industriële stofzuiger liquidi Planet Medium Inox_NL” te beoordelen
has been added to the cart. View Cart