Industriële stofzuiger liquidi Planet Medium Inox_NL

De Planet Medium ATEX Inox nat- en droogstofzuigers zijn uitgerust met een innovatief systeem voor het reinigen van het filter waar de stroom van aangezogen lucht wordt omgekeerd.

Beschrijving

industriële stofzuiger liquidi Planet Medium Inox_NL

De Planet Medium Inox nat- en droogstofzuigers zijn uitgerust met een innovatief systeem voor het reinigen van het filter waar de stroom van aangezogen lucht wordt omgekeerd. Dit wordt in het filter gericht terwijl een mechanisch apparaat de hele filtereenheid schudt. Deze machine is geschikt voor het opzuigen van fijn en zeer fijn stof, van elk niet-explosief type.

INDUSTRIËLE STOFZUIGER VAN DEXTOOLS

Wij als Dextools weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een advies niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dextools staan voor kwaliteit, service en oplossinggerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dextools Filtertechniek omvat een brede range van ontstoffingstechniek zoals industriele stofzuigers, mobiel afzuigunits of grote stof afzuig installaties. Deze systemen zijn er ook in de ATEX uitvoeringen. Daarnaast hebben wij een breede range van afzuigbanken of wanden, stoffilters en ventilatoren. Deze systemen zijn voor een grote variëteit aan toepassingen zoals in de levensmiddelenindustrie, chemische, farmaceutische en cosmetische industrie, bouw, metaalverwerkende industrie, diervoederindustrie.

Dextools Procestechniek omvat bulk handeling systemen zoals zakkenleegmachinesbig bag loading en unloading systemen en vacuüm transportsystemen. Deze worden in de chemie, farmacie, food of verwerkende industrie toegepast. Daarnaast hebben wij tabletpersenmetaaldetectorenblister en cartoning machines, camera inspectie systemen en tablet/poeder/vloeistof vullijnen voor de food en farmaceutische industrie.

Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dextools. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

Industriële afzuiging

Naast industriële stofzuigers, levert Dextools ook andere afzuigapparatuur. Hierbij kunt u denken aan het afzuigen van stoffen, dampen en gassen welke vrijkomen tijdens een productieproces. Voor elke toepassing kunnen wij u de juiste filtersystemen adviseren en zijn zowel mobiele- als stationaire afzuigapparatuur mogelijk.

Vanwege jarenlange intensieve samenwerking met onze verschillende fabrikanten, kunnen wij goed inschatten welke oplossing noodzakelijk is voor uw vraagstuk en zijn wij niet afhankelijk van één leverancier. Hierdoor kunnen wij u altijd de beste oplossing garanderen.

CONTACT

Als u meer informatie of een offerte wilt ontvangen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Industriële stofzuiger liquidi Planet Medium Inox_NL” te beoordelen