By using our website, you agree to the use of our cookies.
By using our website, you agree to the use of our cookies.
0646808297 info@dextools.nl Waarderweg 54 08:00 - 17:00

Industriële stofzuiger Planet Optim Atex Inox_NL

De PLANET OPTIM ATEX INOX-stofzuiger is uitgerust met een innovatief systeem voor het reinigen van het filter waar de stroom van aangezogen lucht wordt omgekeerd.

Category:

Product Description

Industriële stofzuiger Planet Optim Atex Inox_NL

De PLANET OPTIM ATEX INOX Industriële stofzuiger is uitgerust met een innovatief systeem voor het reinigen van het filter waar de stroom van aangezogen lucht wordt omgekeerd. Dit wordt in het filter gericht terwijl een mechanisch apparaat de hele filtereenheid schudt. Deze machine is geschikt voor het afzuigen in bakkerijen en andere Atex-gebieden met kleinere functies. De explosieveilige stofzuigers van Dextools Nederland zorgen ervoor dat stoffen en gassen veilig opgezogen en verwijderd kunnen worden. Onze machines voldoen aan de strengste ATEX richtlijnen!

INDUSTRIËLE STOFZUIGER VAN DEXTOOLS

Dextools biedt een breed scala aan hoogwaardige commerciële en industriële stofzuigers om aan professionele onderhoudsbehoeften te voldoen. Onze industriële stofzuigers zijn gemaakt van materialen zoals dik staal, roestvrij staal en aluminium om hoge prestaties, een lange levensduur en betrouwbaarheid te bevorderen. Het volledige assortiment industriële en commerciële stofzuigsystemen van Dextools omvat HEPA-stofzuigers, industriële machinewerkplaats / CNC-stofzuigers, rugzakstofzuigers, industriële roetstofzuigers, kolenstofstofzuigers, explosieveilige stofzuigers, industriële luchtaangedreven stofzuigers en industriële stofzuigers op maat.

Inzetbaarheid ATEX Industriële stofzuiger

Een industriële stofzuiger is niet zo maar een ATEX stofzuiger. Een ATEX stofzuiger moet voldoen aan ATEX productielijn 114, die de voorschriften beschrijft voor apparaten (elektrisch en niet-elektrisch) en beveiligingssystemen op plaatsen (zones) waar stof- en gasexplosiegevaar kan optreden.De ATEX explosieveilige stofzuigers van Dextools Nederland voldoen aan deze ATEX richtlijnen. Al onze ATEX en EX stofzuigers zijn ATEX gecertificeerd en worden geleverd met een ATEX certificaat volgens bovengenoemde richtlijnen. Zo mogen onze stofzuigers ingezet worden in de volgende zones:

ATEX zone 1 en 2 (gas)
ATEX zone 21 en 22 (stof)

Toepasbaarheid machines

Onze ATEX stofzuigers zijn ontworpen voor toepasbaarheid in brand- en explosiegevaarlijke ATEX omgevingen. Dit kunnen werk- en productieomgevingen zijn, maar onze machines zijn daarnaast nog veel breder inzetbaar. Zo zijn onze machines ook geschikt voor schietbanen van schietverenigingen en trainingscentra van de politie. Deze omgevingen moeten voldoen aan strenge richtlijnen voor wat betreft de reiniging. Kruitstof mag niet achterblijven op de schietbaan. Als het kruitstof niet op de juiste manier wordt verwijderd, is de ruimte een mogelijk explosiegevaarlijke omgeving. Onze machines zorgen ervoor dat kruitstof op een veilige manier verwijderd kan worden.

Assortiment Industriële stofzuiger

Het assortiment ATEX stofzuigers van Dextools Nederland is heel divers. Zo heeft u de keuze uit perslucht aangedreven stofzuigers en elektrisch aangedreven stofzuigers (230, 380 & 400 Volt). Binnen deze categorieën zijn er weer diverse opties, namelijk één of twee venturi’s en één of twee motoren. De opvangbakken verschillen van groottes. Zo kunt u kiezen uit stofzuigers met 15 liter, 20 liter, 30 liter oplopend tot 220 liter opvangbakken. Sommige daarvan zijn antistatisch.

Kortom, u heeft tal van mogelijkheden omtrent onze explosieveilige stofzuigers. Welke stofzuiger het meeste geschikt is voor u, hangt af van uw wensen en uw bedrijfssituatie.

CONTACT

Als u meer informatie of een offerte wilt ontvangen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Industriële stofzuiger Planet Optim Atex Inox_NL” te beoordelen
has been added to the cart. View Cart