Industriële stofzuiger liquidi Planet Medium Oil Inox_NL

De PLANET MEDIUM OIL INOX nat- en droogstofzuiger, meegeleverd met de kit, is in staat om in emulsie gedispergeerde vaste stoffen op te zuigen en de vloeistof automatisch te verdrijven door de inversie van de aangezogen lucht.

Beschrijving

industriële stofzuiger liquidi Planet Medium Oil Inox_NL

De PLANET MEDIUM OIL INOX nat- en droogstofzuiger, meegeleverd met de kit, is in staat om in emulsie gedispergeerde vaste stoffen op te zuigen en de vloeistof automatisch te verdrijven door de inversie van de aangezogen lucht.

INDUSTRIËLE STOFZUIGER VAN DEXTOOLS

Dextools biedt een breed scala aan hoogwaardige commerciële en industriële stofzuigers om aan professionele onderhoudsbehoeften te voldoen. Onze industriële stofzuigers zijn gemaakt van materialen zoals dik staal, roestvrij staal en aluminium om hoge prestaties, een lange levensduur en betrouwbaarheid te bevorderen. Het volledige assortiment industriële en commerciële stofzuigsystemen van Dextools omvat HEPA-stofzuigers, industriële machinewerkplaats / CNC-stofzuigers, rugzakstofzuigers, industriële roetstofzuigers, kolenstofstofzuigers, explosieveilige stofzuigers, industriële luchtaangedreven stofzuigers en industriële stofzuigers op maat. Bekijk onze productcategorieën hieronder voor meer informatie over industriële stofzuigers van Dextools.

Marktleider in de industriële stofafzuiging

Wij als Dextools weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een advies niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dextools staan voor kwaliteit, service en oplossinggerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dextools Filtertechniek omvat een brede range van ontstoffingstechniek zoals industriele stofzuigers, mobiel afzuigunits of grote stof afzuig installaties. Deze systemen zijn er ook in de ATEX uitvoeringen. Daarnaast hebben wij een breede range van afzuigbanken of wanden, stoffilters en ventilatoren. Deze systemen zijn voor een grote variëteit aan toepassingen zoals in de levensmiddelenindustrie, chemische, farmaceutische en cosmetische industrie, bouw, metaalverwerkende industrie, diervoederindustrie.

Dextools Procestechniek omvat bulk handeling systemen zoals zakkenleegmachinesbig bag loading en unloading systemen en vacuüm transportsystemen. Deze worden in de chemie, farmacie, food of verwerkende industrie toegepast. Daarnaast hebben wij tabletpersenmetaaldetectorenblister en cartoning machines, camera inspectie systemen en tablet/poeder/vloeistof vullijnen voor de food en farmaceutische industrie.

Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dextools. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

CONTACT

Nog geen idee welke industriezuiger voor uw situatie het beste is? Vraag dan meteen een gratis inventarisatieplan aan. Dextools voorziet u graag van het juiste advies bij u op locatie.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Industriële stofzuiger liquidi Planet Medium Oil Inox_NL” te beoordelen