By using our website, you agree to the use of our cookies.
By using our website, you agree to the use of our cookies.
0646808297 info@dextools.nl Waarderweg 54 08:00 - 17:00

Aanrechtbladafzuiger OLISMOKE_NL

OLISMOKE is een aanrechtbladafzuiger die gericht is op het afzuigen van lasdampen en dampen, met name geschikt voor elektronica, elektrotechniek en radio-ingenieur, overal waar componenten op tin worden geassembleerd met tinlassen.

Category:

Product Description

Aanrechtbladafzuiger OLISMOKE_NL

OLISMOKE is een Aanrechtbladafzuiger Aspiratore da Tavolo OLISMOKE_NLdie gericht is op het afzuigen van lasrook en dampen van tin , met name geschikt voor elektronica, elektrotechniek en radio-ingenieur, overal waar componenten met tinlassen op de printplaat worden gemonteerd.

Werkingsprincipe Aanrechtbladafzuiger

De rookafzuiging wordt uitgevoerd met een OLIFLEX-model gelede buis met een diameter van 100 mm direct vanaf de bron, voordat deze de luchtwegen van de werknemer of operator kan beschadigen. Een zeer efficiënte ventilator zorgt voor het nodige vacuüm en duwt de lucht naar de filtersystemen die de zuivering uitvoeren.

Het OLISMOKE / CA-model heeft ook een filterpatroon met actieve kool vóór de ventilator in plaats van de afvoerpijp voor de filtratie van dampen en gas. Een extra patroon van polyester , BIA-klasse USGC, met hoge filtratie-efficiëntie (OLISMOKE / CA / B) is ook verkrijgbaar als extra. Dankzij de OLISMOKE / CA / B kan de gefilterde lucht worden gerecycled in de atmosfeer met emissiewaarden binnen de wettelijke limieten, waardoor energiebesparing wordt gegarandeerd.

De constructie van de ventilator garandeert ook het gebruik van de OLISMOKE-afzuigkap met laag geluidsniveau.

INDUSTRIËLE STOFZUIGER VAN DEXTOOLS

Dextools biedt een breed scala aan hoogwaardige commerciële en industriële stofzuigers om aan professionele onderhoudsbehoeften te voldoen. Onze industriële stofzuigers zijn gemaakt van materialen zoals dik staal, roestvrij staal en aluminium om hoge prestaties, een lange levensduur en betrouwbaarheid te bevorderen. Het volledige assortiment industriële en commerciële stofzuigsystemen van Dextools omvat HEPA-stofzuigers, industriële machinewerkplaats / CNC-stofzuigers, rugzakstofzuigers, industriële roetstofzuigers, kolenstofstofzuigers, explosieveilige stofzuigers, industriële luchtaangedreven stofzuigers en industriële stofzuigers op maat. Bekijk onze productcategorieën hieronder voor meer informatie over industriële stofzuigers van Dextools.

CONTACT

Als u meer informatie of een offerte wilt ontvangen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Aanrechtbladafzuiger OLISMOKE_NL” te beoordelen
has been added to the cart. View Cart