Aanrechtbladafzuiger OLISMOKE_NL

OLISMOKE is een aanrechtbladafzuiger die gericht is op het afzuigen van lasdampen en dampen, met name geschikt voor elektronica, elektrotechniek en radio-ingenieur, overal waar componenten op tin worden geassembleerd met tinlassen.

Beschrijving

Aanrechtbladafzuiger OLISMOKE_NL

OLISMOKE is een Aanrechtbladafzuiger Aspiratore da Tavolo OLISMOKE_NLdie gericht is op het afzuigen van lasrook en dampen van tin , met name geschikt voor elektronica, elektrotechniek en radio-ingenieur, overal waar componenten met tinlassen op de printplaat worden gemonteerd.

Werkingsprincipe Aanrechtbladafzuiger

De rookafzuiging wordt uitgevoerd met een OLIFLEX-model gelede buis met een diameter van 100 mm direct vanaf de bron, voordat deze de luchtwegen van de werknemer of operator kan beschadigen. Een zeer efficiënte ventilator zorgt voor het nodige vacuüm en duwt de lucht naar de filtersystemen die de zuivering uitvoeren.

Het OLISMOKE / CA-model heeft ook een filterpatroon met actieve kool vóór de ventilator in plaats van de afvoerpijp voor de filtratie van dampen en gas. Een extra patroon van polyester , BIA-klasse USGC, met hoge filtratie-efficiëntie (OLISMOKE / CA / B) is ook verkrijgbaar als extra. Dankzij de OLISMOKE / CA / B kan de gefilterde lucht worden gerecycled in de atmosfeer met emissiewaarden binnen de wettelijke limieten, waardoor energiebesparing wordt gegarandeerd.

De constructie van de ventilator garandeert ook het gebruik van de OLISMOKE-afzuigkap met laag geluidsniveau.

INDUSTRIËLE STOFZUIGER VAN DEXTOOLS

Wij als Dextools weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een advies niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dextools staan voor kwaliteit, service en oplossinggerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dextools Filtertechniek omvat een brede range van ontstoffingstechniek zoals industriele stofzuigers, mobiel afzuigunits of grote stof afzuig installaties. Deze systemen zijn er ook in de ATEX uitvoeringen. Daarnaast hebben wij een breede range van afzuigbanken of wanden, stoffilters en ventilatoren. Deze systemen zijn voor een grote variëteit aan toepassingen zoals in de levensmiddelenindustrie, chemische, farmaceutische en cosmetische industrie, bouw, metaalverwerkende industrie, diervoederindustrie.

Dextools Procestechniek omvat bulk handeling systemen zoals zakkenleegmachinesbig bag loading en unloading systemen en vacuüm transportsystemen. Deze worden in de chemie, farmacie, food of verwerkende industrie toegepast. Daarnaast hebben wij tabletpersenmetaaldetectorenblister en cartoning machines, camera inspectie systemen en tablet/poeder/vloeistof vullijnen voor de food en farmaceutische industrie.

Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dextools. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

.

CONTACT

Als u meer informatie of een offerte wilt ontvangen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Aanrechtbladafzuiger OLISMOKE_NL” te beoordelen