Grondstoffen voor het maken vitamine tabletten

De grondstoffen voor het maken van vitamine tabletten kunnen variëren afhankelijk van het type vitamine dat wordt geproduceerd. Over het algemeen worden vitamines gemaakt van synthetische of natuurlijke ingrediënten.

Voor bijvoorbeeld vitamine C tabletten kan ascorbinezuur gebruikt worden als grondstof. Dit kan zowel synthetisch geproduceerd worden als uit natuurlijke bronnen zoals citrusvruchten.

Voor vitamine D tabletten kan de grondstof cholecalciferol of ergocalciferol zijn, die afkomstig zijn van dierlijke of plantaardige bronnen en vaak synthetisch worden geproduceerd.

Vitamine E wordt vaak gemaakt van tocoferolen die afkomstig zijn uit plantaardige oliën.

Voor vitamine B12 kan cyanocobalamine of methylcobalamine gebruikt worden als grondstof. Cyanocobalamine wordt meestal synthetisch geproduceerd, terwijl methylcobalamine vaak wordt geëxtraheerd uit dierlijke producten.

Andere vitamines en mineralen kunnen ook synthetisch worden geproduceerd, of kunnen afkomstig zijn uit natuurlijke bronnen zoals planten, dieren en mineralen. In het algemeen worden deze ingrediënten verwerkt tot tabletten met behulp van verschillende bindmiddelen, vulstoffen en coatings om een stabiele en veilige dosering te bieden.

Machines voor vitamine tabletten productie koopt u bij Dextools

Wij als Dextools weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een advies niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dextools staan voor kwaliteit, service en oplossinggerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dextools Filtertechniek omvat een brede range van ontstoffingstechniek zoals industriele stofzuigers, mobiel afzuigunits of grote stof afzuig installaties. Deze systemen zijn er ook in de ATEX uitvoeringen. Daarnaast hebben wij een breede range van afzuigbanken of wanden, stoffilters en ventilatoren. Deze systemen zijn voor een grote variëteit aan toepassingen zoals in de levensmiddelenindustrie, chemische, farmaceutische en cosmetische industrie, bouw, metaalverwerkende industrie, diervoederindustrie.

Dextools Procestechniek omvat bulk handeling systemen zoals zakkenleegmachinesbig bag loading en unloading systemen en vacuüm transportsystemen. Deze worden in de chemie, farmacie, food of verwerkende industrie toegepast. Daarnaast hebben wij tabletpersenmetaaldetectorenblister en cartoning machines, camera inspectie systemen en tablet/poeder/vloeistof vullijnen voor de food en farmaceutische industrie.

Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dextools. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.