Bovenfilter Infa-Jetron AJP ..2

Beschrijving

Bovenfilter voor stofvrije ladingen in silo’s en tanks.

De versie als bovenfilter (INFA-JETRON AJP ..2) is een ontluchtingsfilter om laadprocessen uit te voeren zonder stofemissies. Het is zeer stevig gebouwd om het direct boven het laadsysteem bij de silo te installeren. De filterpatronen zijn parallel opgesteld. Dit vermindert de diepte van het filterhuis en maakt de toegang gemakkelijker in geval van onderhoud.

Met een filteroppervlak van 15 m² en 20 m² is de INFA-JETRON AJP ..2 royaal uitgerust voor deze klus. De filterpatronen worden op normale werkhoogte verwisseld via een grote toegangsdeur naar de ruwgaszijde. Een ventilator met flens aan de schone gaskamer zorgt voor de nodige zuigdruk in het laadsysteem.

Standaard ontwerpkenmerken Bovenfilter Infa-Jetron AJP

 • Rechthoekig bovenfilter van zacht staal, bestaande uit gesloten filterhuis, filterpatronen en pneumatische reinigingsunit
 • Adapterstuk van het filter naar de aansluitflens van het laadsysteem
 • Ruimtebesparend compact ontwerp met parallel geplaatste filterpatronen, verwisselbaar aan de ruwgaszijde via een grote toegangsdeur
 • Behuizingssterkte tot +/- 50 mbar g

Opties Bovenfilter Infa-Jetron AJP

 • Ventilator met afzuigkap Extra inspectiedeksel in adapterstuk
 • Winterbeschermingsbehuizing voor de pneumatische reinigingsunit voor lage temperaturen tot -40 ° C
 • Ontwerp voor hete gassen tot 130 ° C
 • Explosieveilig ontwerp volgens richtlijn 2014/34 / EU (ATEX)
 • Elektronische regeleenheid voor filterreiniging geregeld door tijdcyclus of drukverschil en voor extra componenten (ventilator, roterende klep etc.)
 • Besturingssysteem en motoren voor speciale spanningen, bijv. 500 V
 • Filter media in verschillende kwaliteiten, bijv. Niet bezwaarlijk tegen voedsel
 • Geluidsabsorberende accessoires voor gebruik in geluidsgevoelige omgevingen

Dextools

Wij als Dextools weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een advies niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dextools staan voor kwaliteit, service en oplossinggerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dextools Filtertechniek omvat een brede range van ontstoffingstechniek zoals industriele stofzuigers, mobiel afzuigunits of grote stof afzuig installaties. Deze systemen zijn er ook in de ATEX uitvoeringen. Daarnaast hebben wij een breede range van afzuigbanken of wanden, stoffilters en ventilatoren. Deze systemen zijn voor een grote variëteit aan toepassingen zoals in de levensmiddelenindustrie, chemische, farmaceutische en cosmetische industrie, bouw, metaalverwerkende industrie, diervoederindustrie.

Dextools Procestechniek omvat bulk handeling systemen zoals zakkenleegmachinesbig bag loading en unloading systemen en vacuüm transportsystemen. Deze worden in de chemie, farmacie, food of verwerkende industrie toegepast. Daarnaast hebben wij tabletpersenmetaaldetectorenblister en cartoning machines, camera inspectie systemen en tablet/poeder/vloeistof vullijnen voor de food en farmaceutische industrie.

Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dextools. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

CONTACT

Als u meer informatie of een offerte wilt ontvangen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bovenfilter Infa-Jetron AJP ..2” te beoordelen