By using our website, you agree to the use of our cookies.
By using our website, you agree to the use of our cookies.
0646808297 info@dextools.nl Waarderweg 54 08:00 - 17:00

Slimme autonome dempers

Category:

Product Description

Slimme autonome dempers

Wij produceren Smart FLAP autonome dempers, die worden gebruikt voor volledig autonome regeling van afzuigsystemen. De Slimme autonome dempers zijn voorzien van een eigen besturingssysteem, waardoor regeling mogelijk is op basis van het vacuüm van de aangesloten machine. De dempers werken volledig onafhankelijk. Ze maken echter verbinding met een hoger systeem mogelijk via Modbus RTU. Wanneer ze zijn aangesloten op een superieur systeem, kunnen de dempers op afstand worden bewaakt, bestuurd en geprogrammeerd met behulp van een pc of mobiele telefoon.

Slimme autonome dempers openen en sluiten niet alleen. Hun absoluut uitzonderlijke voordeel is de mogelijkheid om het zuigsysteem automatisch te regelen volgens het ingestelde vacuüm voor individuele machines. De vereiste parameters kunnen op afstand worden gewijzigd en gecontroleerd met behulp van het superieure systeem. Als de klant vraagt ​​om de zuigkracht van een machine te vergroten, zonder het vermogen van andere machines te veranderen, regelt hij alles binnen enkele seconden met zijn eigen mobiele telefoon.

Het is een uitgekiend systeem voor het regelen van het afzuigvermogen in termen van energiebesparing volgens het gebruik van machines, dat geen concurrentie heeft op de markt.

Gebruik op een stand-alone machine

De Smart FLAP-demper kan worden geïnstalleerd in een reeds bediend uitlaatsysteem zonder aansluiting op het technologiebesturingssysteem. We installeren slimme dempers op de machines die het dichtst bij het filterapparaat staan.

De Smart FLAP automatische demper regelt de zuigkracht op een constante vacuümwaarde en maakt het vergroten van de zuigkracht voor verder weg gelegen machines mogelijk.

Intelligent energiebeheersysteem voor afzuiging

Het is een conceptuele oplossing van het afzuigsysteem voor de gehele productiehal. Alle uitlaatmachines zijn voorzien van Smart FLAP kleppen. De ventilator van het centrale uitlaatsysteem wordt aangestuurd door een frequentieomvormer. Autonome dempers houden de ingestelde onderdrukken van de machines in stand en sluiten deze af volgens de werking van de machines. Ze ontvangen verzoeken om parameterwijzigingen van het superieure systeem en sturen informatie over meetwaarden en bedrijfsstatus.

Elektriciteit besparen met de Slimme autonome dempers

Het Smart FLAP-systeem is gebaseerd op intelligente aansturing van dempers en aansturing van de afzuigventilator door een frequentieomvormer. Deze regelt de snelheid van de ventilatormotor. Zelfs bij een reductie van 20% kan het motortoerental het verbruik met 59% verminderen in vergelijking met de nominale waarde van het opgenomen vermogen. Een gevoelige instelling van de frequentie volgens de huidige behoeften van het afzuigsysteem zal het mogelijk maken om de energiebehoefte van het afzuigsysteem aanzienlijk aan te passen.

Bewaak altijd de efficiëntie van uw productie online

Bij aansluiting op een centrale besturing en een internetverbinding is het Smart FLAP systeem op afstand te bedienen met een pc, telefoon of tablet, zodat u een absoluut overzicht heeft van de werking van het afzuigsysteem. U kunt op afstand de gebruiksfrequentie van productiemachines evalueren en tegelijkertijd de elektriciteitsbesparing evalueren.

Contact voor vragen over de Slimme autonome dempers?

Neem voor vragen over de Slimme autonome dempers vrijblijvend contact met ons op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Slimme autonome dempers” te beoordelen
has been added to the cart. View Cart